Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanların gerçekten çok ağır eleştirileri oluyo..Hiç düşünmüyolar bu alt tarafı bi dizi diye..Bi ara seyhanın gözaltlarına takmışlardı hatırlıyomusun derin..
evett ömürcüğümmm fiziksel yapılann eleştiriler değil de kişisel olarak tanımadan atıp tutmalarr daha kötüü:1no2: vee o insanın da ailesii varr hem de çok düzgün bir ailee!anne ve babalarr içinn hele çok daha zorr!bizimm milletimiz hiçç tanımadan bilmeden atıp tutabiliyooo maleseff!:a015:Muhacır nefisfisfis
Yok öyle bi şeykaydirigubbakcemile3
Bi arkadaşımdan öğrenmiştim belki onda vardırkaydirigubbakcemile3
evett elif eskişehirr macırr ve tatar doluuu!!!tatar böreğidir çiğbörek, bizim köyde de tatarlar var ordan biliyorum
eskişehirde de meşhurdur
Muhacır nefisfisfis
Yok öyle bi şeykaydirigubbakcemile3
Bi arkadaşımdan öğrenmiştim belki onda vardırkaydirigubbakcemile3
göçmen dünürüm a.s
kendimi ansiklopedik bilgi verir gibi hissettim :roflol:
benim dedem (annemin babası) bulgar göçmeni , babannemin de romanyadan göçmüş ailesi babannem daha bebekken
önemli değil canım yaparım bu ara boğaza hiç üşenemiyorum kızım çok şey istiyo hem senden önce annem demişti ordan çekmişti zaten
slm kızlar ben gedim amanın çiğbörekmi yapılıyo bende istiyorum
vayy elifimm sen tamm göçmensinn deseneee!!!a.sgöçmen dünürüm a.s
kendimi ansiklopedik bilgi verir gibi hissettim :roflol:
benim dedem (annemin babası) bulgar göçmeni , babannemin de romanyadan göçmüş ailesi babannem daha bebekken
:roflol::roflol::roflol:cnım ben üzülünce kilo veriyorum baktım veremiyorum çağırırım kayınvalideyi eriririm kadın beni hamileyken bile zayıflatmıştı süper performans sergiliyo bu konuda kendileri
cnım ben üzülünce kilo veriyorum baktım veremiyorum çağırırım kayınvalideyi eriririm kadın beni hamileyken bile zayıflatmıştı süper performans sergiliyo bu konuda kendileri