Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında evet dadılık oluyor biraz ama seviyorum ya onun için fazla zor gelmiyor.Ebrucum senin işinde zor öyle ya dadılık yapıyo gibi
kaç yaşında ebru bu çocuklar ya? bi de bütün takım sende mi oluyo akannehir
saçma bi soru mu sordum, evetse cevaplama kaydirigubbakcemile3
günaydın derincim hayırlı cumalar
Günaydın derincim..Nasılsın?
teşekkürlerr kızlarrr!!!:1hug:günaydın derinim.
nasılsın şekercim.
Oh ne güzel derincim..
Seyhana göbişi var demişler nasıl gördülerse derin..
inşallahh başarabilirim kızlarr dua edin!:Saruboceq:canım hadi bakalım.ders olayı güzel olmuş hayatım.
bencede kendini bırakma canım.istediğin,seni mutlu edicek şeyleri yap.
mutlu ol hayatım.
inşallahh başarabilirim kızlarr dua edin!:Saruboceq:
kuzeniminn göbişii neyimmm yokktuuu beee!!!:1no2:
annemm gördüydüü en son çok zayıff seninn eskii halinn gibiii dediii banaa!!a.sbenimm eskii halimmm tam olarakkk sıfırr bedendiii ve dee uçiidimmm!!!:1shok:
valla benn çok dikkatli izleyemedimm bu aralarr sürekli misafirim de geldii amaa dikkat ederr o göbişş neyimmm olmazz!!a.s
derin ne güzel ya kendine vakit ayıran bayanlara hayranım
bazen ot gibi yaşadığımı düşünüyorum işten eve, evden işe
kuzenin dizi de mi oynuyo yoksa fisfisfis
benn bu yüzdenn çokk mutsuzdumm!! yapmak istediğim hiçbirşeyii yapamadımm!!kendimii sıkışmışş hissediyorum öyle olunca!!asabii çekilmezz bir insana dönmeyee başlamıştımm!!a.sderin ne güzel ya kendine vakit ayıran bayanlara hayranım
bazen ot gibi yaşadığımı düşünüyorum işten eve, evden işe
kuzenin dizi de mi oynuyo yoksa fisfisfis
elif ben ebru değil kaydirigubbakcemile3 ya ne güzel hiç ünlü bi akrabam yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
insanın üzerine bi hantallık çöküyo gittikçe derin gerçekten, işteyken kafamda plan yapıyorum eve gidince şunu yapçam, bunu yapçam, çıkışta şuraya gideyim biraz gezeyim falan
ama dooğru eve gidiyorum bilgisayar ve tv karşısında hayatımı resmen çürütüyorum
boş bi yaşam
eline sağlık dünürüm bizde de sık yapılır ama ben sevmem yağlı yağlı :bbo:
elif ben ebru değil kaydirigubbakcemile3 ya ne güzel hiç ünlü bi akrabam yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
insanın üzerine bi hantallık çöküyo gittikçe derin gerçekten, işteyken kafamda plan yapıyorum eve gidince şunu yapçam, bunu yapçam, çıkışta şuraya gideyim biraz gezeyim falan
ama dooğru eve gidiyorum bilgisayar ve tv karşısında hayatımı resmen çürütüyorum
boş bi yaşam
düzelttimm elifciğimmm yanlış görmüşümm!!!a.scanım hadi bakalım.ders olayı güzel olmuş hayatım.
bencede kendini bırakma canım.istediğin,seni mutlu edicek şeyleri yap.
mutlu ol hayatım.
ayy ben yemeyelii çok olduu!!Kızlar bugün çiğbörek açcamcokacimcoook
düzelttimm elifciğimmm yanlış görmüşümm!!!a.s
çocuk olunca herşey daha zorlaşıyoo bence kapama kendinii elifciğimm ben sürekli evde iş yapann asabi birii oldum çıktımm!hayattt akıp gidiyooo!
ebrucuğumm evett bendee beni ne mutlu ediyorsa içimde yapmadığım için bi sızı olan herşeyi yapmaya çalışacağımm!!:1rolleyes:
elifimm vallaa bazenn güzel ünlüü akrabalarının olmasıı bazen de üzülüyo insan eleştiriler yüzünden!:a015:
arka sokaklarda da varr bi tanee izliyosanızz çok çocuğu olan polisin büyük kızı!!a.s
ayy ben yemeyelii çok olduu!!
muhacırlık var mıı ömürcüğümm onlarr yapar çokk!!a.s