• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuştan sürekli tekrarlayan iltihap sorunum var. Zamanla sol kulakta arıza bıraktı.
Benim üst solunum yolu alerjik toza nem e küfe herşeye alerji var ://

Soma da kaya goctu yazılmış haberin birinde ama bildgiin maden göçmüş 4 ksii çıkartılmış onlar ilk govukteki leri kurtarmaya girenler ilk gocuktekiler hala çıkmamış haber beklyiroiz :(

Soma da kaya goctu yazılmış haberin birinde ama bildgiin maden göçmüş 4 ksii çıkartılmış onlar ilk govukteki leri kurtarmaya girenler ilk gocuktekiler hala çıkmamış haber beklyiroiz :KK43:
10 yarali,hepsi çıkarilmiş diye okudum

MANİSA'nın Soma ilçesinde, kömür madeninde göçük meydana geldi, 10 işçi yaralandı. Yaralanan 10 işçiden 7'si mesai arkadaşları tarafından kurtarılırken, toprak altında kalan 3 işçi ise ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

MANİSA'nın Soma ilçesinde, kömür madeninde göçük meydana geldi, 10 işçi yaralandı. Yaralanan 10 işçiden 7'si mesai arkadaşları tarafından kurtarılırken, toprak altında kalan 3 işçi ise ekipler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Eşim de 7 kişiden haksediyor sadece asıl 3 kişi kalmış onları kurtarırken 4 kislik kurtarma ekibi de kalmış

Sonradan giden ekip kurtarılmış ama 3 kişi hala çıkmamış ama çıkartılan ekip yaşadıklarını söylemiş( söylenti)

Eşim de 7 kişiden haksediyor sadece asıl 3 kişi kalmış onları kurtarırken 4 kislik kurtarma ekibi de kalmış

Sonradan giden ekip kurtarılmış ama 3 kişi hala çıkmamış ama çıkartılan ekip yaşadıklarını söylemiş( söylenti)
Hepsi çıkmış diye okudum. İnşallah öyledir :dua:

Hepsi çıkmış diye okudum. İnşallah öyledir :dua:
İns ama yayagara kopmasın diye sanırım ambulans bile sadece ışıkta açıyor sireni hemen kapatıyor hastane şuan ana baba günü imiş :KK42:

Medya nerdeeee biz nerede :KK42:

İns ama yayagara kopmasın diye sanırım ambulans bile sadece ışıkta açıyor sireni hemen kapatıyor hastane şuan ana baba günü imiş :KK42:

Medya nerdeeee biz nerede :KK42:
Allah yardımcıları olsun inşallah,çok zor çok :(

Soma da kaya goctu yazılmış haberin birinde ama bildgiin maden göçmüş 4 ksii çıkartılmış onlar ilk govukteki leri kurtarmaya girenler ilk gocuktekiler hala çıkmamış haber beklyiroiz :KK43:
Sasirdimmo tabiki hayir bizim ulkemizde en degersiz ucuz sey insan cani ! Allah yardimcilari olsun

Bebek bakmak büyütmek zor, inşallah en kısa sürede tekrar eski haline döner minnak

Allah şifalar versin inşallah can kaybı yoktur :KK43:
Amin insallah canim valla ben zorlugun farkinda degilmisim bu kadar beklemiyordum yalan degil :))

Back