- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.901
Bende ozledim kosturmaktan kenfimi bile ozledimHoşgeldin nesli özledik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ozledim kosturmaktan kenfimi bile ozledimHoşgeldin nesli özledik
Hayırdır kız niye bu kadar koşturuyorsun? :)Bende oLwdim kosturmaktan kenfimi bile ozledim
Koşturma yürü sadeceBende oLwdim kosturmaktan kenfimi bile ozledim
Gel beraber olsun bu leğen doluydu akşam yaptığında çocuklarla eşim bayağı yediOfff offff
Becerikli hatun işte :) benim de evde canım sıkılıyor niye tembel tembel oturmaktan gerçi hamur işi yapsam sıkıntıdan bu seferde yiye yiye sişerimGel beraber olsun bu leğen doluydu akşam yaptığında çocuklarla eşim bayağı yedi
Valla misafer hastane misafirlik okul ders cocuklar ev kos nesli kosHayırdır kız niye bu kadar koşturuyorsun? :)
Aleykümselam canım :)Selâmün aleyküm dostlar :)
Gelde kosmaKoşturma yürü sadece
Allah yardımcın olsun fıstık :)Valla misafer hastane misafirlik okul ders cocuklar ev kos nesli kos
Nasılsın güzellik? :)Aleykümselam canım :)
Sagol fistikim sen nasilsinAllah yardımcın olsun fıstık :)
Sen sismezsinBecerikli hatun işte :) benim de evde canım sıkılıyor niye tembel tembel oturmaktan gerçi hamur işi yapsam sıkıntıdan bu seferde yiye yiye sişerim
İyiyim çok şükür tatlım,sen nasılsın ? :)Nasılsın güzellik? :)
Şükürler olsun aynı, hasta olacak gibiydim teğet geçtiSagol fistikim sen nasilsin
Aman dikkat et benim kız salya sümük bugün ://Şükürler olsun aynı, hasta olacak gibiydim teğet geçti
Nasil yani gripmi:)Şükürler olsun aynı, hasta olacak gibiydim teğet geçti
Geldi mi gitmiyor ,çok kötü yapıyor insanıŞükürler olsun aynı, hasta olacak gibiydim teğet geçti
Ne yazık ki şişiyorum geçen kış işe başlamadan şişmiştim evde oturup sürekli yemekten sonra benimki kendine bakmadan bana laf söylüyorSen sismezsin
Öksürük gelmese bari kuzuya Geçmiş olsun canımAman dikkat et benim kız salya sümük bugün ://