- 12 Temmuz 2006
- 35.023
- 30.394
- 60
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.981
Kar mı var?İyi geceler. Ankarada okullar tatil yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kar mı var?İyi geceler. Ankarada okullar tatil yarın
Henüz başlamadı ama gece yarısı başlayıp yarın öğlene kadar sürmesi bekleniyormuşKar mı var?
Okullar tatil deyince çok yağıyor sandım . Mikroplar ölür ,yağsın :)Benim olduğum semtte yağmıyor henüz ama bekleniyormuş
Bende sabırsızlıkla bekliyorum yağmasını :)Okullar tatil deyince çok yağıyor sandım . Mikroplar ölür ,yağsın :)
Bursa'da güneşli ve ılıktı bugünKonya da az yağmur var.Hele bugün günlük güneşlik,ılıkdı.
Hayırlısı inşallah :)Bende sabırsızlıkla bekliyorum yağmasını :)
Amin hayırlı yağış versin Rabbim. Dışarıda kalanlara sabır versinHayırlısı inşallah :)
Amin Allah sokakta kalan tüm canlılara yardım etsinAmin hayırlı yağış versin Rabbim. Dışarıda kalanlara sabır versin
Afiyet bal şeker olsun abla :))Hiii yettim:)Bugün pc yi kurdurdum yeniden.Gecenin bu vakti demeem kalanları götürürüm:)
Biz yine soğuğunu çekiyoruz kar yokBende sabırsızlıkla bekliyorum yağmasını :)
GünaydınGünaydın kızlar :))
İyidir şükür,sen nasılsın ?Nasılsınız bakalım
Parmağımı inanılmaz bı şekilde kestim kk dda dolaşmaya çalışıyorumİyidir şükür,sen nasılsın ?
Nasıl başardın kardeş?Parmağımı inanılmaz bı şekilde kestim kk dda dolaşmaya çalışıyorum
İyiyiz bakalım sen nasılsın:)Nasılsınız bakalım