- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.921
Ne yazık ki şişiyorum geçen kış işe başlamadan şişmiştim evde oturup sürekli yemekten sonra benimki kendine bakmadan bana laf söylüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazık ki şişiyorum geçen kış işe başlamadan şişmiştim evde oturup sürekli yemekten sonra benimki kendine bakmadan bana laf söylüyor
Şükür ben de iyiyim :)İyiyim çok şükür tatlım,sen nasılsın ? :)
Olacaktım olmadan kurtuldum :)))Nasil yani gripmi:)
Aynen, sen nasıl oldun atlatabildin mi?Geldi mi gitmiyor ,çok kötü yapıyor insanı
Öksürük gelmez ins ben bugün den başlarim yağ a limonaÖksürük gelmese bari kuzuya Geçmiş olsun canım
Gece burnu tıkanık uyumadı öğlen 1e kadar uyuduk sonra :// gözleri veburnu akiyor bugünTenceresiz kaldim anne hasta mı fındık
Çok geçmiş olsun :/Gece burnu tıkanık uyumadı öğlen 1e kadar uyuduk sonra :// gözleri veburnu akiyor bugün
Daha iyiyim,arada öksürük gelse de :)Şükür ben de iyiyim :)
Olacaktım olmadan kurtuldum :)))
Aynen, sen nasıl oldun atlatabildin mi?
Sağol sende başlq limon portakal mandalina ne bulursan yeÇok geçmiş olsun :/
Bildiğin ne varsa yap gitmiş gibi yapıp,güçlü olarak geri geliyor,aman dikkatÖksürük gelmez ins ben bugün den başlarim yağ a limona
Bizde zaten aile boyu alergi var o yüzden gidesiye kalmıyor burun akıntısı hepimiz sumukluyuz :))Bildiğin ne varsa yap gitmiş gibi yapıp,güçlü olarak geri geliyor,aman dikkat
ay minik yaBizde zaten aile boyu alergi var o yüzden gidesiye kalmıyor burun akıntısı hepimiz sumukluyuz :))
KBB uzmanına sürekli gider geliriz aile boyu ilaç kullana kullana kulaklar en ince sesi bile duyar olduay minik ya
Aman dikkaT kar varmi o tarafta hanifem:))Şükür ben de iyiyim :)
Olacaktım olmadan kurtuldum :)))
Aynen, sen nasıl oldun atlatabildin mi?
Günde 10 kadar mandalina 3 portakal yiyorum galiba biraz fazlaSağol sende başlq limon portakal mandalina ne bulursan ye
Yok gülüm burada yağmur var bol bol :) sizin o tarafa yağmış :))Aman dikkaT kar varmi o tarafta hanifem:))
Yok gülüm burada yağmur var bol bol :) sizin o tarafa yağmış :))
Maşallah adamın kazanci gidiyor deseneGünde 10 kadar mandalina 3 portakal yiyorum galiba biraz fazla
KBB uzmanına sürekli gider geliriz aile boyu ilaç kullana kullana kulaklar en ince sesi bile duyar oldu
Problemin ne ki ?Benim sol kulak duymuyor pek. Çok az duyuyor