- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.754
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.961
Tüm zorluklar onun biseyi öğrenmesi ile unutuluyor yada gülüşü ile :))Amin insallah canim valla ben zorlugun farkinda degilmisim bu kadar beklemiyordum yalan degil :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm zorluklar onun biseyi öğrenmesi ile unutuluyor yada gülüşü ile :))Amin insallah canim valla ben zorlugun farkinda degilmisim bu kadar beklemiyordum yalan degil :))
Yaa gerci sasirmayayim simdiki cocuklar uyanik bizim gibo degillerBenim çocuklar kadar aksi huysuz büyüyen var mıdır bilmem istediğini yapma küt küt bayiliyorlardi mecbur her dediklerini yapıyorduk
Hala annem ya da babamın bir bakışından ne demek istiyor anlarım Yeni nesil fenaYaa gerci sasirmayayim simdiki cocuklar uyanik bizim gibo degiller
Selam minikkkkSelam kızlar
Onlar bize bakis atar artik bakalim nasil olacak Allah hayirli evlatlar etsinHala annem ya da babamın bir bakışından ne demek istiyor anlarım Yeni nesil fena
Amin canım. Sağ ve sağlıklı olsunlar da ,yeterOnlar bize bakis atar artik bakalim nasil olacak Allah hayirli evlatlar etsin
Aynen oyle Rabbim omurlerini guzel saglikli uzun etsin insallahAmin canım. Sağ ve sağlıklı olsunlar da ,yeter
AmiinAynen oyle Rabbim omurlerini guzel saglikli uzun etsin insallah
Hayırlı akşamlar canım :)Hayirli aksamlar güzeller :)
Hiii yettim:)Bugün pc yi kurdurdum yeniden.Gecenin bu vakti demeem kalanları götürürüm:)
:))Hiii yettim:)Bugün pc yi kurdurdum yeniden.Gecenin bu vakti demeem kalanları götürürüm:)
Oo,süpermiş hem de kakaoluEki Görüntüle 2215293
Bende kek getirdim:)
İyi geceler. O kadar çok mu yağıyor ?İyi geceler. Ankarada okullar tatil yarın
Benim olduğum semtte yağmıyor henüz ama bekleniyormuşİyi geceler. O kadar çok mu yağıyor ?