- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.041
Sankisi fazla buradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sankisi fazla buradayım
Hoşgeldin nasılsın topasalim azıcık :)Sankisi fazla buradayım
Bir papatya çayı içtim yattım kaldım ya. Çok iyi hissediyorum sen nasılsın minnakım?Hoşgeldin nasılsın topasalim azıcık :)
Bende siyah çay demlediydimBir papatya çayı içtim yattım kaldım ya. Çok iyi hissediyorum sen nasılsın minnakım?
Bir de ateş yaksana kız çok soğuk burası ya.Eki Görüntüle 2210535 hadi herkes çaya
Onu da içerim hem kendime gelirim. Uyuştum kaldım. ://Bende siyah çay demlediydim
Saol canım davetin için
Rica ederim sık girmiyorsun sanırım kk ya :)Saol canım davetin için
Evet canım girmiyordum ama sanırım girmeye başlayacağım artıkRica ederim sık girmiyorsun sanırım kk ya :)
Her zaman dinleriz canım çok özelse burdan yazma istersen ama çok özel değilse büyür dinlerim tabiMoral sıfır konu açmak dan çekindim size derdimi dökmek isterim ama sanırım herkezin derdi var derdin üzerine dert açmayayım ben
Afiyet olsun :)Ohhh misss gibi oldu şimdiii
Heh benimkinin aynısı
Inşallah kıpırdar.
Kız denizin kenarında böyle ateş yakıp oturacaksın ne güzel olur ya.Heh benimkinin aynısı
Saol canim ya bu duzensizligi kalmaz demi uzuluyorum valla gozleri kipkirmizi uyumak istemiyorGeçmiş olsun canım yaa :/
Amin insallah gercekten buna ihtiyacim varAllah kolaylık versin canım :/