- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.754
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.081
Böyle uyumadan önce hatta önce duş aldır sonra hareket ettir falan emzirir emzirmez uyuyakalirDeneyeyim canim saol :* insallah ise yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle uyumadan önce hatta önce duş aldır sonra hareket ettir falan emzirir emzirmez uyuyakalirDeneyeyim canim saol :* insallah ise yarar
Aa iyi kurtulmuşsun bari. Zor oluyor sevmediğin biriyle görüşmek.Yok artık görüşmüyoruz şükür
Biz kendimizi bildik bileli sevmiyoruz ailelerin ısrarı ile konuşmadan bir araya geliyorduk artık tamamen kopardik bağı çok gözünüze sokarak yapmaya başladı ektim ..eskiden belli etmezdi istemediğini caktirmazdi son zaman benim çocuklara falan bağırmaya başladı istemiyorum demeye başladıAa iyi kurtulmuşsun bari. Zor oluyor sevmediğin biriyle görüşmek.
Kabul edecekler başka seçenek yok. Birbirinden hoşlanmayan iki insanı zorla bi araya getirmek mantıklı değil. Boş ver kabul etmesinler sen kurtulduğuna sevin. misafire saygısı da yok.Biz kendimizi bildik bileli sevmiyoruz ailelerin ısrarı ile konuşmadan bir araya geliyorduk artık tamamen kopardik bağı çok gözünüze sokarak yapmaya başladı ektim ..eskiden belli etmezdi istemediğini caktirmazdi son zaman benim çocuklara falan bağırmaya başladı istemiyorum demeye başladı
Bişey yapılacak benim eve geliyor ama kendine biz gittik mi çay bile demlemek istemiyor falan bayağı bariz belkiydi ama
Kaynana ve kayınpeder kabul etmiyor
Evet artık misafirde olamıyor önceden istediği zaman kahvaltıya çaya gelirdi bana kojusmadigi haldeKabul edecekler başka seçenek yok. Birbirinden hoşlanmayan iki insanı zorla bi araya getirmek mantıklı değil. Boş ver kabul etmesinler sen kurtulduğuna sevin. misafire saygısı da yok.
Emzirsem bunlar yasanmaz canim benimki emmiyor naptiysam olmadi mama devam ediyoruzBöyle uyumadan önce hatta önce duş aldır sonra hareket ettir falan emzirir emzirmez uyuyakalir
Ayağında veya beşikte sallıyor musun peki ?Emzirsem bunlar yasanmaz canim benimki emmiyor naptiysam olmadi mama devam ediyoruz
Onceden emzikle sallanarak uyuyordu simdi hepsini birakti emzikte almiyor artik sallayincada uyumuyor ayagada alistirmak istemiyorum ancak uykusu gelecek o arada acikacak mama yerken uyuyorAyağında veya beşikte sallıyor musun peki ?
AnladımOnceden emzikle sallanarak uyuyordu simdi hepsini birakti emzikte almiyor artik sallayincada uyumuyor ayagada alistirmak istemiyorum ancak uykusu gelecek o arada acikacak mama yerken uyuyor
Hoşgeldin
Günaydın ablamGünaydınlar olsun...
Günaydın ablam
Naber ne var neyok hörüşmeyeli torun büyüdümüGünaydınlar canısı.
Naber ne var neyok hörüşmeyeli torun büyüdümü
Maşallah ya ne güzelNe olsun bende aynı,torun 5 aylık oldu nerdeyse büyümeye başladı.
Maşallah ya ne güzel
Allah ömürlü etsinTeşekkürler sağol,bambaşka bir duyguymuş yaşayınca anlıyorsun bunuda