• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saol canim ya bu duzensizligi kalmaz demi uzuluyorum valla gozleri kipkirmizi uyumak istemiyor
Yok geçer geçer ins ilk 6 ay oluyor düzensizlik benim ilk oğlan 2 sene huzursuzdu diğerleri maşallah gece bı yatar beni hiç uzmeden kalkarlardi :)

Yok geçer geçer ins ilk 6 ay oluyor düzensizlik benim ilk oğlan 2 sene huzursuzdu diğerleri maşallah gece bı yatar beni hiç uzmeden kalkarlardi :)
Bu kuzumda oyleydi 8 de uyur 2 defa uyanirdi mis gibi simdi ne gunduz ne gece uyumuyor konusun benimle oynayin derdinde :)))

Bu kuzumda oyleydi 8 de uyur 2 defa uyanirdi mis gibi simdi ne gunduz ne gece uyumuyor konusun benimle oynayin derdinde :)))
Akşam üzeri yor sen onu kol bacak hareketleri yaptır konuş o zaman hemen teslim olur :D

Bir de sohbet. Tam anlamıyla huzur. ^.^
Evet bir gün kamp yaptik eşimin arkadaşları onların eşleri ile o geldi şuan aklıma erkekler uzaklaştı biraz bizden olta atti bizde közde kahve yapıp dedikodu yapmıştık ne güzeldi :))

Evet bir gün kamp yaptik eşimin arkadaşları onların eşleri ile o geldi şuan aklıma erkekler uzaklaştı biraz bizden olta atti bizde közde kahve yapıp dedikodu yapmıştık ne güzeldi :))
Ay ne güzel ya. Ben hep hayalini kuruyorum henüz yaşamadım. :D

Ay ne güzel ya. Ben hep hayalini kuruyorum henüz yaşamadım. :KK70:
Bende geçen yaz yaşadım sonra herkes çadırına geçti çok güzel di çadırda uyumak rahat değildi ama yaşamaya değerdi :)

Bende geçen yaz yaşadım sonra herkes çadırına geçti çok güzel di çadırda uyumak rahat değildi ama yaşamaya değerdi :)
Çadırda bir gece geçirmek bana biraz ürkütücü geliyor ama yine de fırsatım olursa kaçırmam. ^.^

O benim ikinci çadır deneyimimdi diğeri berbatti ektim le gittiğim için :D
Güzel bi anı oldu ama. ^.^ Arada böyle maceralar yaşamak lazım. Yoksa hayat çok sıkıcı geliyor ya. ://[/QUOTE

Back