- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.753
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.021
Günaydın hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir nesli birde ben
Beni de yollayacaklarmis anamın evine hayır anlamadığım ben 10 yılı mi vermişim yememisim icmemisim torununa bakmışsın yeri gelmiş senin pis mideni doyurmusum
Sanki onların git demesiyle gideceğim
Tırnaklarımla geldim buraya ben eşim kovalasa gene gitmem herşeyi geçtim hukuken herşey fifty fifty
Kaldı ki eşim de ben demem ama ben desem de gitme her yerde senin hakkın var diyor
benden size gelsin
Ahahaha aynen ben evet derken sanki senin için dedim bı çocuk dogurdu bende onu aldım diye nedir bu sinirAynen oyle kendilerini bisey saniyorlarya deli oluyom. Sanki onlarin nikahindayiz onlar getirmis benideonlar gonderecek kicimin kenarlari
Bos insanlar olunca neyle ugrasacaklarini sasirdilar:)) Bide demiyorlarmi altinmi var bir tarafinda bu ne sevgidir diye. Yaw benim oglum gelinime bu kadar deger verecek yaptigimdan utanir bir daha suratina bakamam onlarin. Kardesim sevgilisiyle geldi annem bile onlar birbirleriyle sakalasirken mutlu oluyo yani bunlar niye kiskaniyo anlamiyorumAhahaha aynen ben evet derken sanki senin için dedim bı çocuk dogurdu bende onu aldım diye nedir bu sinir
Aynen aynen bende anlamıyorum benim eşim icin de diyorlar mis ki hiç laf söyletmiyor minigi çok koruyor diyorlarmışBos insanlar olunca neyle ugrasacaklarini sasirdilar:)) Bide demiyorlarmi altinmi var bir tarafinda bu ne sevgidir diye. Yaw benim oglum gelinime bu kadar deger verecek yaptigimdan utanir bir daha suratina bakamam onlarin. Kardesim sevgilisiyle geldi annem bile onlar birbirleriyle sakalasirken mutlu oluyo yani bunlar niye kiskaniyo anlamiyorum
Aman minik bosver iyi onlun ki catlasinlar. Gecen delirttiler beni. En son esime dedim olmuyo bitsin. Onlar yuzundenmi bitireceksin dedi. Kafama dank etti. Ben salakmiyim diye. 8 senedir cabaliyoruz dedi esim tam rahata erecekken nereye aklini basina al dedi. Ben ozaman uyandim hakli yaniAynen aynen bende anlamıyorum benim eşim icin de diyorlar mis ki hiç laf söyletmiyor minigi çok koruyor diyorlarmış
Tabi yıllardır onların ağzına bakarken iyiydi eşim
.valla umrunda bile değiller az daha uğraşırlarsa olacağı o memlekete yerleşecgiz :))
Bir nesli birde ben
Beni de yollayacaklarmis anamın evine hayır anlamadığım ben 10 yılı mi vermişim yememisim icmemisim torununa bakmışsın yeri gelmiş senin pis mideni doyurmusum
Sanki onların git demesiyle gideceğim
Tırnaklarımla geldim buraya ben eşim kovalasa gene gitmem herşeyi geçtim hukuken herşey fifty fifty
Kaldı ki eşim de ben demem ama ben desem de gitme her yerde senin hakkın var diyor
benden size gelsin
Günaydın hanımlar
Aminnj yürekten aminAllah o arabozucuların tepesinden baksın,çooook amin . Pis mikroplar
İyi akşamlar canım :)İyi akşamlar kızlar :)
Noldu canim
Kimse çok yok ucumuzden başkaNoldu canim
Benim oglum 2 gundur nirvanaya cikti valla hic durmuyor gece yarisona kadar uykusu var uyumuuor esim hasta yorgunluktan oluyorum
Geçmiş olsun canım yaa :/Benim oglum 2 gundur nirvanaya cikti valla hic durmuyor gece yarisona kadar uykusu var uyumuuor esim hasta yorgunluktan oluyorum
Allah kolaylık versin canım :/Benim oglum 2 gundur nirvanaya cikti valla hic durmuyor gece yarisona kadar uykusu var uyumuuor esim hasta yorgunluktan oluyorum
Herkes dondu galiba