- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.001
Selam kizlar. Ben biktim bu aileden yemin ederim kafayi yedim. Coook uzaklara gitmek istiyorum bunaldim. Ya ben delircem yada birine bisey etcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu hayirdirSelam kizlar. Ben biktim bu aileden yemin ederim kafayi yedim. Coook uzaklara gitmek istiyorum bunaldim. Ya ben delircem yada birine bisey etcem
Ayy delirttiler beni yemin ederin her seye karisiyorlar herseyin altinda bisey ariyorlar. Kp kaynanadan beter temizligime karisir isime karisir yaw gelmeyin diyorum yok bit gibi dibimde valla. Butun gereksizler etrafimda benim yanima toplanmis. Laf soz anlamiyorlarNoldu hayirdir
Esin ne diyorxaman erkeklerin karismasinada sinir oluyorumAyy delirttiler beni yemin ederin her seye karisiyorlar herseyin altinda bisey ariyorlar. Kp kaynanadan beter temizligime karisir isime karisir yaw gelmeyin diyorum yok bit gibi dibimde valla. Butun gereksizler etrafimda benim yanima toplanmis. Laf soz anlamiyorlar
Esim karisma evime diyor ama bu seferde oglumu uzerime saldin diye kuduruyo. Adama cevap dahi vermiyorum. Adam benle ugrasmaktan vazgecmiyo aileme dahi sicriyor. Kaynim kaynimin kayinpederi esim babam kim konustuysa yok yani yok. Kardesim diyo ki en sonunda kotu olacak. Kaynana bu kadar karismiyo valla cok tuaf bir adam olduEsin ne diyorxaman erkeklerin karismasinada sinir oluyorum
Ee valla canim.herkes biliyorsa sende mecbur hafdini bildireceksinEsim karisma evime diyor ama bu seferde oglumu uzerime saldin diye kuduruyo. Adama cevap dahi vermiyorum. Adam benle ugrasmaktan vazgecmiyo aileme dahi sicriyor. Kaynim kaynimin kayinpederi esim babam kim konustuysa yok yani yok. Kardesim diyo ki en sonunda kotu olacak. Kaynana bu kadar karismiyo valla cok tuaf bir adam oldu
Sizw yeni yeni börekler acariiim :-DAfiyet olsun,az buraya da yolla Bana doğru
Pırasalı olsun muu ?Sizw yeni yeni börekler acariiim :-D
Ne çektin be Nesli :/Selam kizlar. Ben biktim bu aileden yemin ederim kafayi yedim. Coook uzaklara gitmek istiyorum bunaldim. Ya ben delircem yada birine bisey etcem
Ayyy oneydikizPırasalı olsun muu ?
Pırasalı börek işte ya bilmiyorum deme sakınAyyy oneydikiz
Tabiki bilmiyorum . Pirasadan nefret ederimPırasalı börek işte ya bilmiyorum deme sakın
Sen bana yap hayrina Patatesli de olur İspanaklı daTabiki bilmiyorum . Pirasadan nefret ederim
Tamam canimSen bana yap hayrina Patatesli de olur İspanaklı da
Sağol canımTamam canim
Selam canim yogundum misafir falan derken gittiler şimdi oturdum keyif kahvesi içiyorum
Ben biliyorum sen bana gel bildiğin maacırrr böreği :)) kalınca olur yazın patlıcanlı kişin pırasalı ben çok yaparım ondan böyleyim zatıPırasalı börek işte ya bilmiyorum deme sakın
İşte aradağım davet yaa patlıcan ,pırasa benBen biliyorum sen bana gel bildiğin maacırrr böreği :)) kalınca olur yazın patlıcanlı kişin pırasalı ben çok yaparım ondan böyleyim zatı
Pidesini de yapıyorum çok guzel oluyor tavada :)
AynenNe çektin be Nesli :/
Bir nesli birde benNe çektin be Nesli :/