Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede jazminim aynen sana katılıyorum
yani mimik yokki
dirimde bunu anlatmak istedi bence
farkında olunmadan biraz yüklenildi gibime geliyo
sonuçta herkes hayatından memnun
bunun için gitmeye gerek yoktu
düzelmesini diliyorum bende
kültürel farklılklara açık omayılız her konuda diye düşünüyorum
mutlaka angel ve mısrada bunu art niyetle söylemedi
ama hassasiyeti varmış diriminde
valla saçma sapan bi tarışma yani(
pokişim sen nasılsın canım
GÜNAYDIN jazminim ben iyim sen nasılsın..
aynen sana katılıyorum cnm bu kadar büyütecek bi olay yok ortada
şu 3 günlük dünyada..
Aynen öyle hayatım ya. Sonuçta benim eşim de 10 yıl yurtdışında yaşamış biri. Buna rağmen görmüş geçirmiş olmasına rağmen bu konuda sabit fikirli ve dar görüşlü.. Burayı biliyor;ama yine de yanında girmek istemiyorum. Çünkü burada herşeyi yazıyorum ediyorum. Bak sonra diyecek ki sen hayatımızı mı yazıyorsun diye. Erkekler maalesef bu konu da dar görüşlü... Ne dersek diyelim anlamazlar...
Herkes aynı olmak zorunda da değil zaten. Bir elin parmakları aynı mı? Bunun gibiyiz işte biz de eşlerimiz de... Umarım düzelir canım ya...
Herkes kendine göre haklı zaten... Bu kadar büyütülecek birşey yok gerçekten de.. Sadece hassas bir döneme denk gelmiş demek ki...:gitme:
yani bencede yurt dışında neler görüp geçirmiştir ki bu bile her erkeği rahatlatmıyo
her neyse artık, fazla uzatmaya değmez aslında
ama keşke biraz daha esnek bakılsaydı böyle olmazdı eminim
kızlar bence gelin
buraların böyle tadı ok ama
ya ben yokken neler olmuş burda ya kim kimi üzüyor arkadaşlar üzen insanları burda tutmayın bence kendi kaprisleri ve tatminleri olanları burda tutmayın