Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

bugün herkesin mesai si erkenmi bitiyor banamı öle geliyor:((

gidenlere iyi akşamlar kızlar
hepiniz çok ilgili çok candan süper insanlarsınız
benim dostumsunuz
sizi çok seviyorummmmmmm

jasminim sen nereye hayrola canım,
2 gün neden yoksun:((

:teselli:

Canım aynı şeyler senin ve diğer arkadaşlar içinde geçerli:1hug:
Ben de sizleri çok seviyorum. İyi ki bulmuşum, tanımışım sizleri:asigim:

Canım izin aldım 2 gündelikafadulden Evimi toparlayayım, hem birkaç işim var. Doktoruma gideyim diyorum.. Operasyon geçirdikten sonra hiç gitmedim. Kontrol etsin herşey yolunda mı diye:sinifsinif:

jasmin özletme kendini cnm girebilirsen yine gir olurmu cnm kendinede dikkat et bitanem iyi akşamlar

jasmin özletme kendini cnm girebilirsen yine gir olurmu cnm kendinede dikkat et bitanem iyi akşamlar

Tamam şekercim arada gireceğim. Bende sizleri özlerim:gitme:

Tatlırüyacım açıkladım 2 gün neden olmayacağımı canımcım;ama arada gireceğim...

Mutlucum kendine iyi bak hayatım. Sıcacıktır evin şimdi ne güzel... Keşke benim de doğalgazım gelse ya:gitme:

Öpüyorum seni Şeniz

jasmin cnm benim seni öpüyorum inşallah sıcaktır jasminciğim sende kendine iyi bak cnm gel bizim eve enişteyle nasıl olsa bir oda fazla sizde orda kalın sıcak sıcak canımcığım

jasmin cnm benim seni öpüyorum inşallah sıcaktır jasminciğim sende kendine iyi bak cnm gel bizim eve enişteyle nasıl olsa bir oda fazla sizde orda kalın sıcak sıcak canımcığım

Canımsımopuyorumnanaktan

Sizde gelin şekercimzemuszemus Görüşürüz hayatım. İyi akşamlar:1hug:

Teşekkür ederim tatlırüyacım a.s.

Kızlar Epilixir'i almaya karar verdim nihayet.. Bu ay sonu kısmet olursa alacağım. 100 ml. şişesi 150 TL...

Herkesin hayatında oluyor şekercim... Önemli olan üstesinden en az zararla gelebilmek değil mi?

Hava zaten tam bunalım havası 2 gündür ne yazık ki....:gitme: Tam uykuluk değil mi?

Sen yarın doktora git hayatım... Aksatma, bak erteleye erteleye iyice kötü oluyorsun:1hug:

haklısın canım:)))

en kısa zamanda gidicem inş.

angel çok geçmiş olsun...en kısa zamanda doktora uğra...
jazmin 2 gün niye yoksun?

sağol tatlırüya

:teselli:

Canım aynı şeyler senin ve diğer arkadaşlar içinde geçerli:1hug:
Ben de sizleri çok seviyorum. İyi ki bulmuşum, tanımışım sizleri:asigim:

Canım izin aldım 2 gündelikafadulden Evimi toparlayayım, hem birkaç işim var. Doktoruma gideyim diyorum.. Operasyon geçirdikten sonra hiç gitmedim. Kontrol etsin herşey yolunda mı diye:sinifsinif:

iyki canım siz benim için gerçekten çok önemlisiniz

topla tabi canım hallet işlerini
doktorada git tabi sonucuda bildirirsin
özletme kendini canımın içi

angelım karamsar olma bitanem ilaç tedavisi ile düzeleceksin bitanem

inş canımın içi

canlarım bende çıkıyorum kendinize iyi bakın allaha emanet olun öptüm hepinizi

iyi akşamlar cicim
öpüyorum kocamann

Teşekkür ederim tatlırüyacım a.s.

Kızlar Epilixir'i almaya karar verdim nihayet.. Bu ay sonu kısmet olursa alacağım. 100 ml. şişesi 150 TL...

ne ki o canımcım:kedi:

haklısın canım:)))

en kısa zamanda gidicem inş.

sağol tatlırüya

iyki canım siz benim için gerçekten çok önemlisiniz

topla tabi canım hallet işlerini
doktorada git tabi sonucuda bildirirsin
özletme kendini canımın içi

inş canımın içi

iyi akşamlar cicim
öpüyorum kocamann

ne ki o canımcım:kedi:

Canım erteleme lütfen. Hemen ara yarın ve randevu al bitanem:1hug:

Epilixir hani tüy azaltma ilacı:sinifsinif: Burada da bir kullanıcı grubu kurulmuştu. Takip ediyorum herkes olumlu sonuçlar almış canım. Hatta şimdi sitesine baktım. Eğer 2 şişe sipariş verirsen yarı fiyata geliyor 2. şişe... Yani 2 şişe 225 TL... Aslında arkadaşıma sormak lazım almak isterse ortak alıp. Tanesi 112,50'den kapatırız bu işikaydirigubbakcemile3

Bidenem ben kaçtım...

Görüşürüz. Kendine çok iyi bak... ıyi haberler bekliyorum senden buraya döndüğümde.opuyorumnanaktan

Aşk dolu geceler sana kocişinlen:asigim:

iyi akşamlar canımın içi sanada

öpüyorum kocaman ve seni sefiyorummmopuyorumnanaktan

Bidenem ben kaçtım...

Görüşürüz. Kendine çok iyi bak... İyi haberler bekliyorum senden buraya döndüğümde.opuyorumnanaktan

Aşk dolu geceler sana kocişinlen:asigim:

:asigim:ne aşk dolu bir mesajdı öyle ateşli ateşli yahu bu ralara pek giremiyorum yoğun olduğumdan dolayı kızlar

iyi akşamlar kızlarrrr
bu saatte gelinir mi diyeceksiniz ama bütün gün evle uğraştım camları sildim perdeleri yıkadım kociş astı oturma odasındaki koltuklarımıda halı yıkama makinesiyle yıkadım mis gibi oldu evim :)
dinlene dinlene yaptığım içinde akşamı buldu tabi şimdide yemeğimi yaptım eşimi bekliyorum
angel cım hastaymışsın bitanem geçmiş olsun dikkat et kendine

Back
X