canım artık üzülmüyorum sadece onlarla aynı hayatta olduğum için utanıyorum,tek zoruma gşden yapılan hakaretler, senden herşey beklenir ne demek, iyiniyetimden dolayımı bbu laf?
saol cnm benm iyiyim çok şükür ne olsun işte
rahim filmimde temiz çıktı dr sorun yok ikinizde de dedi, :Saruboceq:hadi hayırlısı dedik vermeyen allah vermez allah herşeyi bizden iyi bilir değilmi? hayırlısı olsun diye dua ediyoruz bizde o kadar kısmet artık gerisi :)
jasmincim sen eşinin ailesi ile görüşmüon oda senin ki ilemi görüşmüo ?
öğleden sonra eve gittim eşim babamlardaydı, neyse barıştık iftarı yaptık annemde babamda konuştu bizlerle, herşeyi düzeltmeye karar verdik tabiki, eşim dediki hadi eve gidelim bende yok dedim, sabah kardeşin arayıp sitem etti ya daha çok konuşmasınlar gidip ellerini öpelim hçbişey konuşmadan evimize gidelim diye
gittik onlara, kardeşi kapıyı açar açmaz arabayı almaya gelmişsindir başka b,işeye gelmezsiniz dedi
içeri girdim annesi trip attı, doğum günün kutlu olsun arayacaktım ama ders çalışıyomuşsunya 3 haftadır gelmiyosun ya rahatsız olursun diye aramadım dedi, bende aramak istediklerini ararsın önemli değil dedim.sesimiz yükseldi biraznda, aptal kardeşi keseceksin sesini, bağıramazsın sen kes sesini d,iiye diretti, eşim ona kızdı neyse tekrar aptal kardeşi aynı şekilde araya girdi kalktım gidecektim eşim yine o aptala kızdı girdim içeri.
aptal annesi ben artık doldum napmaya çalışıyosun dedi, dava neden ben kızını yolcu etmeye havaalanına gitmemişim.teklif etmedin dedim etmesemde gelseydin dedi, kardeşin karar vermiş benim huyum bu hayır denirse gitmem dedim, tabi hatalı çıktım.kardeşine gösterdiğin ilgiginin azıcığını bana göster dedim kardeşii katnma ben ondan vazgeçmem dedi, eşimde vazgeç demiyuoruz dedi falan filan, tabi hiçbi hatasını kabul ettmedi.aptal kardeşi diyoki senin karın kaç kez gelipte yatmış bu evde, ilgi bekliyosa bu evde kalacak diedi,eşimde o sana kalmamış ben istemiyorum burda kalmasını dedi, kalmıyosam aranmayıda beklemeyeckmişim.
neyse 2 side bana saldırıyo, eşim susun dyo ben sussam annesi susmuyo,o konuşunca bende konuşuyorum, sonra ben salona gitim siz konuşun ya benim dilimden anlanmmyo dedim.arkamdan dediki oğlum sana allah sabır versin çok zor işin, :Allah sana güç versin diye.bende atladım ne diyosun sen diye, ben her dk mutsuz etmiyorum oğlunu, mutluluğuda fazlasıyla veryorum dedi.eşimde evet anne biz mutluyız dedi.bende dedimki ya biz karı kocayız tabiki srunlarımız olacak tartışacağız buna sizin müdahale etmenizmi gerkiyo, eşimde konuştu bu konuda neyse.ardından bana dediki SENDEN HERŞEY BEKLENİR, Allahından bul dedim.eşimde kızdı annesine, biraz daha vakit geçti bişey dedi.bilsyedim bu kadar sorun olacak, ailenize girmezdim dedim.ne varmış ailmezde dedi, eşimde anne herşeyi yanlış anlama aranızı açmak istemezdim anlamında diyo dedi.kadın bana şunu dedi SENDEN KORKULUR, öyelmi deim, öyle dedi.al ozaman yüzükleri al çıktım hayatınızdan mutlu ol oğlunla dedim, eşim annesine bağırdı, aferim herşeyi mahvettiği için diye annesine.ben çıktım evden ghidiyorum ama nerey gdeceğimi bilemedim.eşimi bekliyorum gelirmi dye, geldi peşimden, ezdin beni dedi.neyse eve onlara gittik, özür dile dedi, neyse yine özür diledim,
BEN DEDİM GELİN KAVRAMINI DEĞİŞTİRİP KIZIN OLACAKTIM KÖTÜ DEĞİLDİM DEDİM, OLMUYOMUŞ AMA GÖRDÜNMÜ DEDİ ? bişey söyleişti bana ve dediki ben böyle bişey demedim iftira atıyosun diye, o konuşmanın içinde annemde vardı, annem sor ozman dedim, getir kuranı el basayım dedi, anneni ara dedi, eşimde arıyodu kapattığını sanmış, tel açık kalmış bizimkiler duymuş tabi kavgayı, çıkıp geldiler.kadın beni tehtid ediyo sorcam annene yalan söylüyosun dedi, tehdit mi ediyosun sor bakalım dedim.annemler geldi biz çıktık, parka gittik ağlaya ağlaya mahvoldum, annemler antidepresan getirmişler gecenin 1 inde.neyse olay kapandı
baya uzun oldu kızlar(
kadın bana diyoki hiç ben aramıyo, eşime şikayet ediyo beni.bende dedim oğlun biliyo naptığımı, ben seni her hafta 1 kez ararım nasıl inkar eders,n diye ses yok, o beni ararmış he.en son aradığımda 3 gün üstüste aradım hayır ben aradım dedi, inatlşaştı, tamam dedim sen aradın.ve çıkarken dedimki özür dilerim hatalı yanlarım için kalbini kırmak istemezdim.oda, benim hatam yokki hatam olsada özür dilesem diye, eşim dedi anne yapma ya dedi, nasıl hatn yok dye, sonra kıvırdı, tabiki var diye, oğluna yarancak nede olsa.ver elini öpeyim dedim, istemez dedi, eşime dedim baka nennin yaptığına, eşimi görünce hemen el uzattı,
eşim dediki bugün annemin hataları gördüm yalanlarını gördüm diye
dedimki ama inadınla hep onları savunmuştun mutsuz olduk bunun yüzünden
evet hatalıymışım yeni anladım dedi
günaydın angel iyiyim cnm sadece yorgun ve uykusuzum evet babamla görüştüm cnm beni resmen sinir etti resmen
çok alıngansın angel ben sadece sebebini anlattım o kadar bu kadar alınmana gerk yoktu inan bende dost bilmesem sizi burda olmazdım emin ol.
Selam canım hoşgeldin a.s.
Nasılsın?
B][/I]
Selam canım hoşgeldin a.s.
Nasılsın?
Evet şekerim kocişlerimiz olmasaydı ne yapardık:sinifsinif:
Günaydın..
Canım okudum ve okudukça şaşırdım yani.Yine gidip özür dilemişsin bravo yani.Şekerim bana düşmez ama bence siz ailelerinizle görüşmeyin mümkünse.Aynen bzim gibi o kadar güzel bir duygu ki anlatamam.Ne zmn görüşmemiz bitti kavgalarımız da bitti yani...
Bence görüşmeyin ortalık durulana dek ve eşine de bu şekilde söyle..
aptal kadın bide bana diyoki; bak ben affederim affederim kırılırsam daha yanaşmam, uzağında olurum
bende dedim, sadece senin için değil bu herkes için geçerli, bende susarım susarım kırarsan bşdaha bakmam yüzüne.
jazmincim eşim istedi özür dilememi, dedim tatam hatalı yanlarımda var yine bende kalsın insanlık diye diledim.ama ne çare ona.
ya bende istemiyorum görüşmek ama hala eşimin yiniyetine kurbanız.cumartesi akşamda yarım saat uğradık, pazarda öğlen 4 te gittik annemleride iftara çağırmışlar.yani tek suçlu benmişim gibi bide benle muhatap olmuyo konuşurken.eşime diyoki oğlum gece iftara kalktınmı, uyuyakalmadın inş, oğlu evde yalnız sanki
dahada eşim diyoki telefonla ara, gitmek istersen memnun olurum git, ama yok ddim gitmicem sen geldikçe giderim, ona şükretsin o aptal
walla pokacım benim eşimde hem kendi hem benim ailemden uzak olmak için taşındık sakaryadan karasuya ilk başta cok kızdım ama sonraları hak verdim ailene yakın olunca çok huzursuz ve gereksiz dedikodularla canın sıkılıyor ve huzurun bozuluyor hem böle daha iyi bayramda seyranda gidiyoruz hemde özlüyoruz :) öle değilmi amajasmincim sen eşinin ailesi ile görüşmüon oda senin ki ilemi görüşmüo ?
tşk ederim cnm benm çok saol hayırlısı inşallahTemiz çıkmasına sevindim canım sonuçların.İnşallah bebişiniz gelir en yakın zamanda..:Saruboceq:
canım sende peygamber sabrı var valla
bu kadar şeyden sonra ben asla orda durmam daha ilk başıta çıkar giderim ki sen bide özür dilemişsin ne deyim Allah yardımcın olsun
neden bitanem
ben neden alınayım ki
bende sana sebebini anlattım taşınmamızın necla
alınacak bişey yok ortada yaniii:uhm:
e peki jasmin cim sen yada eşin yalnız gidiomusunuz ailerinize
tşk ederim cnm hoşbuldum iyiyim sen nasılsın şerkerim :):1hug:a.s.
jazmincim eşim istedi özür dilememi, dedim tatam hatalı yanlarımda var yine bende kalsın insanlık diye diledim.ama ne çare ona.
ya bende istemiyorum görüşmek ama hala eşimin yiniyetine kurbanız.cumartesi akşamda yarım saat uğradık, pazarda öğlen 4 te gittik annemleride iftara çağırmışlar.yani tek suçlu benmişim gibi bide benle muhatap olmuyo konuşurken.eşime diyoki oğlum gece iftara kalktınmı, uyuyakalmadın inş, oğlu evde yalnız sanki
dahada eşim diyoki telefonla ara, gitmek istersen memnun olurum git, ama yok ddim gitmicem sen geldikçe giderim, ona şükretsin o aptal
bigün utanavcaklar necla yaptıklarından, aptal kayınbiraderime ddedimki sen karışma bak ah alırsan sonun kötü olur, başına gelince anlarsın diye.ama ben ona bedduamı ettim bile.ALllah ona öyle bir eş versinki hem anası hem kendi çeksin kimin ahını aldık desinlerwalla şekerim benim görümcemde öleydi abisine olmadık şeyler sölüyordu iftiralar felan ama yanımızda durdukça (eşimde kardeşide yurtta buyumüşte )
:Saruboceq:abisinide daha yakından tanıdıkça öle olmadığını anlıyor kız geçmişe takılıp kalmış işte allah sabır versin cnm yaa
evet canım aynen öyle,çekeceğim çilem varmış,yüzene karşı dedim benim içim allah ayan, size kara,allahım biliyo içimi, dilerimki herkesin gönlündeki versinbelkide alınyazım fazla iyi niyet kişiye kötülük olarak dönebiliyor cnm ama kader bunlar insan alnına yazılanı yaşar demekki bunları görüp geçireceksin cnm sabırlı ol tatlım
ah angelim ah, bide ona sorsan neler der, bana dediki, iyi oldu bu tartışma essas yüzünü gördüm, meğer ne kadar fesatmışsın diye, dedim evet iyi oldu bende senin yalanlarını gördüm.ya ben sildim onları kafamdan, diyorumki sen hiçmi gelin olmadın, bak ben 25 yaşındayım sen 50, yaşım kadar yaşamışlığın var, gelin oldun, kız verdin, damat aldın, oğul verdin, gelin aldın.kızın hiçmi hata yapmadı, onuileri kapattığın gibi neden benimkini açtın.anlayış bekledim senden,hatasız kul olmazki benimde hatalarım olactı sende idare etseydin herşey iyi olurdu ama sen benle hata yapmayı tercih ettin,canım sende peygamber sabrı var valla
bu kadar şeyden sonra ben asla orda durmam daha ilk başıta çıkar giderim ki sen bide özür dilemişsin ne deyim Allah yardımcın olsun
mutlucuğum iyiyim canımkızzz dirim nerelerdesin sen
bigün utanavcaklar necla yaptıklarından, aptal kayınbiraderime ddedimki sen karışma bak ah alırsan sonun kötü olur, başına gelince anlarsın diye.ama ben ona bedduamı ettim bile.ALllah ona öyle bir eş versinki hem anası hem kendi çeksin kimin ahını aldık desinler
evet canım aynen öyle,çekeceğim çilem varmış,yüzene karşı dedim benim içim allah ayan, size kara,allahım biliyo içimi, dilerimki herkesin gönlündeki versin
ah angelim ah, bide ona sorsan neler der, bana dediki, iyi oldu bu tartışma essas yüzünü gördüm, meğer ne kadar fesatmışsın diye, dedim evet iyi oldu bende senin yalanlarını gördüm.ya ben sildim onları kafamdan, diyorumki sen hiçmi gelin olmadın, bak ben 25 yaşındayım sen 50, yaşım kadar yaşamışlığın var, gelin oldun, kız verdin, damat aldın, oğul verdin, gelin aldın.kızın hiçmi hata yapmadı, onuileri kapattığın gibi neden benimkini açtın.anlayış bekledim senden,hatasız kul olmazki benimde hatalarım olactı sende idare etseydin herşey iyi olurdu ama sen benle hata yapmayı tercih ettin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?