Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

canım artık üzülmüyorum sadece onlarla aynı hayatta olduğum için utanıyorum,tek zoruma gşden yapılan hakaretler, senden herşey beklenir ne demek, iyiniyetimden dolayımı bbu laf?

walla şekerim benim görümcemde öleydi abisine olmadık şeyler sölüyordu iftiralar felan ama yanımızda durdukça (eşimde kardeşide yurtta buyumüşte )
:Saruboceq:abisinide daha yakından tanıdıkça öle olmadığını anlıyor kız geçmişe takılıp kalmış işte allah sabır versin cnm yaa

jasmincim sen eşinin ailesi ile görüşmüon oda senin ki ilemi görüşmüo ?

Temiz çıkmasına sevindim canım sonuçların.İnşallah bebişiniz gelir en yakın zamanda..:Saruboceq:

Canım öyle bir karar aldık.Şimdilik ben annelerine 2-3 haftada 1 gidiyorum.Kocişde aynı şekilde.Yani eskisi gibi sık görüşmüyoruz.Ben istemiyorum çünkü.

belkide alınyazım fazla iyi niyet kişiye kötülük olarak dönebiliyor cnm ama kader bunlar insan alnına yazılanı yaşar demekki bunları görüp geçireceksin cnm sabırlı ol tatlım

canım sende peygamber sabrı var valla
bu kadar şeyden sonra ben asla orda durmam daha ilk başıta çıkar giderim ki sen bide özür dilemişsin ne deyim Allah yardımcın olsun

günaydın angel iyiyim cnm sadece yorgun ve uykusuzum evet babamla görüştüm cnm beni resmen sinir etti resmen

neden bitanem

çok alıngansın angel ben sadece sebebini anlattım o kadar bu kadar alınmana gerk yoktu inan bende dost bilmesem sizi burda olmazdım emin ol.

ben neden alınayım ki
bende sana sebebini anlattım taşınmamızın necla
alınacak bişey yok ortada yaniii
:uhm:

e peki jasmin cim sen yada eşin yalnız gidiomusunuz ailerinize

jazmincim eşim istedi özür dilememi, dedim tatam hatalı yanlarımda var yine bende kalsın insanlık diye diledim.ama ne çare ona.

ya bende istemiyorum görüşmek ama hala eşimin yiniyetine kurbanız.cumartesi akşamda yarım saat uğradık, pazarda öğlen 4 te gittik annemleride iftara çağırmışlar.yani tek suçlu benmişim gibi bide benle muhatap olmuyo konuşurken.eşime diyoki oğlum gece iftara kalktınmı, uyuyakalmadın inş, oğlu evde yalnız sanki

dahada eşim diyoki telefonla ara, gitmek istersen memnun olurum git, ama yok ddim gitmicem sen geldikçe giderim, ona şükretsin o aptal

angel bana dediki babam senin başına bişey gelse annenden fazla sahip çıkar kol kanat gerer arkanda olur demezmi orda küplere bindim ağzıma geleni söyledim

ben mahvolurdum o kesinnkaydirigubbakcemile3

canım ya ezdirme kendini
şuna bak bide hergün gitmişsin pes diyorum
ne hakaretler etmiş şuna bak yaa:umursamaz:
ev artık sana da kızıyorum bu kadına ezdirdiğin için kendiniakannehir

walla pokacım benim eşimde hem kendi hem benim ailemden uzak olmak için taşındık sakaryadan karasuya ilk başta cok kızdım ama sonraları hak verdim ailene yakın olunca çok huzursuz ve gereksiz dedikodularla canın sıkılıyor ve huzurun bozuluyor hem böle daha iyi bayramda seyranda gidiyoruz hemde özlüyoruz :) öle değilmi ama

Temiz çıkmasına sevindim canım sonuçların.İnşallah bebişiniz gelir en yakın zamanda..:Saruboceq:
tşk ederim cnm benm çok saol hayırlısı inşallah

neyse şekerim bence kapatalım bu ramazan gununde tatsızlık yaşamayalım ayrıca ben seni seviyorum unutma tamam :1hug:a.s.

ALINYAZIMSIN zten o doktor tanıdıktı
oda tatile gitmiş
cebide kapalı(

e peki jasmin cim sen yada eşin yalnız gidiomusunuz ailerinize

Evet canım.Sadece 2 haftada 1 beraber gidiyoruz.

tşk ederim cnm hoşbuldum iyiyim sen nasılsın şerkerim :):1hug:a.s.

Ben de iyiyim tatlım sağol.

Yani canım kızma ama eşinde de suç var baya.Yani bu kadar duruma sebep olan sen ve kayınvaliden değil.Eşin ve annesi bence.Çünkü sen arada kalıyorsun.Bir yanda eşin diğer yandan eşinin annesi yani.Bu şekilde de saygıyı kaybediyorsunuz.Bence sen ne ara ne de git.Eşine de söyle ben senin hatrın için sen varken sadece gitmeyi düşünüyorum;ama birebir beni bu olayların içine atma de.Ne yaparsam yapayım düzelmeyecek ve herşey kötü olmaya devam ediyor de.

bigün utanavcaklar necla yaptıklarından, aptal kayınbiraderime ddedimki sen karışma bak ah alırsan sonun kötü olur, başına gelince anlarsın diye.ama ben ona bedduamı ettim bile.ALllah ona öyle bir eş versinki hem anası hem kendi çeksin kimin ahını aldık desinler
belkide alınyazım fazla iyi niyet kişiye kötülük olarak dönebiliyor cnm ama kader bunlar insan alnına yazılanı yaşar demekki bunları görüp geçireceksin cnm sabırlı ol tatlım
evet canım aynen öyle,çekeceğim çilem varmış,yüzene karşı dedim benim içim allah ayan, size kara,allahım biliyo içimi, dilerimki herkesin gönlündeki versin
canım sende peygamber sabrı var valla
bu kadar şeyden sonra ben asla orda durmam daha ilk başıta çıkar giderim ki sen bide özür dilemişsin ne deyim Allah yardımcın olsun
ah angelim ah, bide ona sorsan neler der, bana dediki, iyi oldu bu tartışma essas yüzünü gördüm, meğer ne kadar fesatmışsın diye, dedim evet iyi oldu bende senin yalanlarını gördüm.ya ben sildim onları kafamdan, diyorumki sen hiçmi gelin olmadın, bak ben 25 yaşındayım sen 50, yaşım kadar yaşamışlığın var, gelin oldun, kız verdin, damat aldın, oğul verdin, gelin aldın.kızın hiçmi hata yapmadı, onuileri kapattığın gibi neden benimkini açtın.anlayış bekledim senden,hatasız kul olmazki benimde hatalarım olactı sende idare etseydin herşey iyi olurdu ama sen benle hata yapmayı tercih ettin,

walla cnm benm sabırlı ol allah onların belasını verecek mazluma yapılan zulüm cezasız kalmaz emin ol onlarda hak ettiklerini bulacak sabırlı ol dua et yuvanı kurtarmak için sabırlı ol şekerim kolay değil ailesiniz siz cnm allahım tez zamanda cezalrını verir inşallah o fesat kadınların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…