Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarımm.. mısracım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım benim...
alınyazım kıyamam sana ya offf yeter artık yaptıkları ya![]()
jasminim angel im dirimim günaydın..
kızlar bende haftasonu temizlik yaptım. kolumu kaldırıcak halim yok offffff
Yardım etti canım.Hatta ben yarıda bıraktım o devam ettikaydirigubbakcemile2 Yemek yaptım çünkü:) Dünde ben devam ettim o yemek hazırladıkaydirigubbakcemile3
slm kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız?,
ya kızmayın ama ben bu yeni topic işini pek sevmedim ne bilyim evliliğimin 1,5 sene oldu ve 3 kere taşındım ve taşınmaktan nefret eder oldum ondan sanırım ama alışırım galiba :) psikolojik yani :)
öğleden sonra eve gittim eşim babamlardaydı, neyse barıştık iftarı yaptık annemde babamda konuştu bizlerle, herşeyi düzeltmeye karar verdik tabiki, eşim dediki hadi eve gidelim bende yok dedim, sabah kardeşin arayıp sitem etti ya daha çok konuşmasınlar gidip ellerini öpelim hçbişey konuşmadan evimize gidelim diye
gittik onlara, kardeşi kapıyı açar açmaz arabayı almaya gelmişsindir başka b,işeye gelmezsiniz dedi
içeri girdim annesi trip attı, doğum günün kutlu olsun arayacaktım ama ders çalışıyomuşsunya 3 haftadır gelmiyosun ya rahatsız olursun diye aramadım dedi, bende aramak istediklerini ararsın önemli değil dedim.sesimiz yükseldi biraznda, aptal kardeşi keseceksin sesini, bağıramazsın sen kes sesini d,iiye diretti, eşim ona kızdı neyse tekrar aptal kardeşi aynı şekilde araya girdi kalktım gidecektim eşim yine o aptala kızdı girdim içeri.
aptal annesi ben artık doldum napmaya çalışıyosun dedi, dava neden ben kızını yolcu etmeye havaalanına gitmemişim.teklif etmedin dedim etmesemde gelseydin dedi, kardeşin karar vermiş benim huyum bu hayır denirse gitmem dedim, tabi hatalı çıktım.kardeşine gösterdiğin ilgiginin azıcığını bana göster dedim kardeşii katnma ben ondan vazgeçmem dedi, eşimde vazgeç demiyuoruz dedi falan filan, tabi hiçbi hatasını kabul ettmedi.aptal kardeşi diyoki senin karın kaç kez gelipte yatmış bu evde, ilgi bekliyosa bu evde kalacak diedi,eşimde o sana kalmamış ben istemiyorum burda kalmasını dedi, kalmıyosam aranmayıda beklemeyeckmişim.
neyse 2side bana saldırıyo, eşim susun dyo ben sussam annesi susmuyo,o konuşunca bende konuşuyorum, sonra ben salona gitim siz konuşun ya benim dilimden anlanmmyo dedim.arkamdan dediki oğlum san allah sabır versin çok zor işin, :Allah sana güç versin diye.bende atladım ne diyosun sen diye, ben her dk mutsuz etmiyorum oğlunu, mutluluğuda fazlasıyla veryorum dedi.eşimde evet anne biz mutluyız dedi.bende dedimki ya biz karı kocayız tabiki srunlarımız olacak tartışacağız buna sizin müdahale etmenizmi gerkiyo, eşimde konuştu bu konuda neyse.ardından bana dediki SENDEN HERŞEY BEKLENİR, Allahından bul dedim.eşimde kızdı annesine, biraz daha vakit geçti bişey dedi.bilsyedim bu kadar sorun olacak, ailenize girmezdim dedim.ne varmış ailmezde dedi, eşimde anne herşeyi yanlış anlama aranızı açmak istemezdim anlamında diyo dedi.kadın bana şunu dedi SENDEN KORKULUR, öyelmi deim, öyle dedi.al ozaman yüzükleri al çıktım hayatınızdan mutlu ol oğlunla dedim, eşim annesine bağırdı, aferim herşeyi mahvettiği için diye annesine.ben çıktım evden ghidiyorum ama nerey gdeceğimi bilemedim.eşimi bekliyorum gelirmi dye, geldi peşimden, ezdin beni dedi.neyse eve onlara gittik, özür dile dedi, neyse yine özür diledim,
BEN DEDİM GELİN KAVRAMINI DEĞİŞTİRİP KIZIN OLACAKTIM KÖTÜ DEĞİLDİM DEDİM, OLMUYOMUŞ AMA GÖRDÜNMÜ DEDİ ? bişey söyleişti bana ve dediki ben böyle bişey demedim iftira atıyosun diye, o konuşmanın içinde annemde vardı, annem sor ozman dedim, getir kuranı el basayım dedi, anneni ara dedi, eşimde arıyodu kapattığını sanmış, tel açık kalmış bizimkiler duymuş tabi kavgayı, çıkıp geldiler.kadın beni tehtid ediyo sorcam annene yalan söylüyosun dedi, tehdit mi ediyosun sor bakalım dedim.annemler geldi biz çıktık, parka gittik ağlaya ağlaya mahvoldum, annemler antidepresan getirmişler gecenin 1 inde.neyse olay kapandı
baya uzun oldu kızlar(
banada canım yardım etti
kocişim benim herşeyimmm
biz çoookk memnunuz
ordaki absürt sohbetlerden sıkıldık
ve sadece dostlar olarak burda olmaya karar verdikk
saol cnm hoşbulduk :)necla hoşgeldin cnm???
hoşgeldin sihirsensin
saol neclacım, dayan dayan sonu yokki, Allahıma havale ettim onları, mahvettiler hayatımı
teşekkürler necloş ben iyiyim sen nasılsın canım benimmm
slm kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız?,
ya kızmayın ama ben bu yeni topic işini pek sevmedim ne bilyim evliliğimin 1,5 sene oldu ve 3 kere taşındım ve taşınmaktan nefret eder oldum ondan sanırım ama alışırım galiba :) psikolojik yani :)
banada canım yardım etti
kocişim benim herşeyimmm
biz çoookk memnunuz
ordaki absürt sohbetlerden sıkıldık
ve sadece dostlar olarak burda olmaya karar verdikk
canım artık üzülmüyorum sadece onlarla aynı hayatta olduğum için utanıyorum,tek zoruma gşden yapılan hakaretler, senden herşey beklenir ne demek, iyiniyetimden dolayımı bbu laf?