• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

iyiyim dirimim özledim seni cnm merak ettim bekliyorum bitanem işlerini bitir öyle gel o zaman

angel bana dediki babam senin başına bişey gelse annenden fazla sahip çıkar kol kanat gerer arkanda olur demezmi orda küplere bindim ağzıma geleni söyledim

ben mahvolurdum o kesinnkaydirigubbakcemile3

canım ya ezdirme kendini
şuna bak bide hergün gitmişsin pes diyorum
ne hakaretler etmiş şuna bak yaa:umursamaz:
ev artık sana da kızıyorum bu kadına ezdirdiğin için kendiniakannehir
canım ya ezemedikleri için böyle yapıyolar zaten, annemle babam olmasa çalmam kapılarını, babamda bana kızdı bu benim son şansımmış onlar annem babammış, saygısızlık yokmuş,işte engellerim eşimle babam
ALINYAZIMSIN zten o doktor tanıdıktı
oda tatile gitmiş
cebide kapalı:((
kötü olmuş ozaman yaa

Yani canım kızma ama eşinde de suç var baya.Yani bu kadar duruma sebep olan sen ve kayınvaliden değil.Eşin ve annesi bence.Çünkü sen arada kalıyorsun.Bir yanda eşin diğer yandan eşinin annesi yani.Bu şekilde de saygıyı kaybediyorsunuz.Bence sen ne ara ne de git.Eşine de söyle ben senin hatrın için sen varken sadece gitmeyi düşünüyorum;ama birebir beni bu olayların içine atma de.Ne yaparsam yapayım düzelmeyecek ve herşey kötü olmaya devam ediyor de.

olmazmı jazmin zaten ne geldiyse onun iyi niyetinden geldi başımıza, anneside dedi senin yüzünden diye.diyorum ona bu kadar iyi olma sonu kötü oluyo diye.dedim zaten sen varen giderim oda sen üzülme diye.yapılanlar inkar ediliyo gitsem nolcakki? dedim.annem diyo, artık gitme, biz gidileceği zaman gideriz sende oturursun, anne gibi gördüm sevdimde neoldu? zaten eşim azcık sert olsaydı bunlar olmazdı adamın ortası yok ya melek ya çok asabi

angel bana dediki babam senin başına bişey gelse annenden fazla sahip çıkar kol kanat gerer arkanda olur demezmi orda küplere bindim ağzıma geleni söyledim

ne demekmiş o

bigün utanavcaklar necla yaptıklarından, aptal kayınbiraderime ddedimki sen karışma bak ah alırsan sonun kötü olur, başına gelince anlarsın diye.ama ben ona bedduamı ettim bile.ALllah ona öyle bir eş versinki hem anası hem kendi çeksin kimin ahını aldık desinler

evet canım aynen öyle,çekeceğim çilem varmış,yüzene karşı dedim benim içim allah ayan, size kara,allahım biliyo içimi, dilerimki herkesin gönlündeki versin

ah angelim ah, bide ona sorsan neler der, bana dediki, iyi oldu bu tartışma essas yüzünü gördüm, meğer ne kadar fesatmışsın diye, dedim evet iyi oldu bende senin yalanlarını gördüm.ya ben sildim onları kafamdan, diyorumki sen hiçmi gelin olmadın, bak ben 25 yaşındayım sen 50, yaşım kadar yaşamışlığın var, gelin oldun, kız verdin, damat aldın, oğul verdin, gelin aldın.kızın hiçmi hata yapmadı, onuileri kapattığın gibi neden benimkini açtın.anlayış bekledim senden,hatasız kul olmazki benimde hatalarım olactı sende idare etseydin herşey iyi olurdu ama sen benle hata yapmayı tercih ettin,

şuna bak ya
valla bişi demicem
benim için söz bitti
çünkü seni de gaza getirmek yanlış yönlendirmek istemem
içinden geldiği gibi davran hayatım

ama ben böle bişeyin başında çıkar giderdim
hayatta da kendime bu kadar laf söyletmezdim bu kadar açıklama da yapmaz kendimi iyice ezdirmezdim
hele de özür asla....
bundan sonra hayatımdan siler atardım
bu kadar herşeyi yüzüme söyleyen üzmekten çekinmeyen insanla işim olmaz:sinifsinif:

walla cnm benm sabırlı ol allah onların belasını verecek mazluma yapılan zulüm cezasız kalmaz emin ol onlarda hak ettiklerini bulacak sabırlı ol dua et yuvanı kurtarmak için sabırlı ol şekerim kolay değil ailesiniz siz cnm allahım tez zamanda cezalrını verir inşallah o fesat kadınların.
sabrediyorum çok değil zaten enfazla 3 -5 senesi var, gelini ozman görür, ki aptal kayınbiraderim eşim gibi iyide değildir kadın yalaksı olacağı kesin, son sabırlarım ama tükenmek üzereyim
ne demekmiş o

şuna bak ya
valla bişi demicem
benim için söz bitti
çünkü seni de gaza getirmek yanlış yönlendirmek istemem
içinden geldiği gibi davran hayatım

ama ben böle bişeyin başında çıkar giderdim
hayatta da kendime bu kadar laf söyletmezdim bu kadar açıklama da yapmaz kendimi iyice ezdirmezdim
hele de özür asla....
bundan sonra hayatımdan siler atardım
bu kadar herşeyi yüzüme söyleyen üzmekten çekinmeyen insanla işim olmaz:sinifsinif:

bende artık nötr üm ona karşı, sırf eşim için sustum, eşime dedim senin yeerinde başkası olsa karısının yanında olurdu sadece, yinede annemde annem diyosun dedim, ben öyle olamam dedi.cidden iyi niyetlidir tek sorun bu, oda gördü anesinin ne olduğunu, ve aptal kadın sesiyle bağıra bağıra ağladı, bırak ya şu duygu smürüsünü dedim, Allahından bu dedi.

ama bu beni için koz oldu, en fazla 5 sene sonra o laf ona önecek, 2. gelinini alsın bakalım bi, valla kudursunlar köpekler gibi gitmicem zaten, sadece eşimle giderim.ya kayınpedrimi çok severim onun için gitmek isterdim ama yok, oda karısını suatursaydı bunlar olmazdı zaten.babası diyo aptal karısına, ya bunlar cahil hanım sus diye ama nerdeee

angela bende hak veriyorum kesinlikle
bende bu kadar olaydan sonra ne özür dilemeye giderdim
nede başka şeye
birbirinize cevap verdikçe
olay büyümüş bence
mutlucum tamam canım
aslında hiç keyfim yok ama
işte neyse artık

mutlucum kızma ama senin babanda benişm kayınvalide de sadece lafta sahip çıkıyolar, aslı hiç öyle değil oysaki.baba babalığını bilse zaten teyzeyi almazdı hayatını, canım allah sanada sabır versin

sabrediyorum çok değil zaten enfazla 3 -5 senesi var, gelini ozman görür, ki aptal kayınbiraderim eşim gibi iyide değildir kadın yalaksı olacağı kesin, son sabırlarım ama tükenmek üzereyim

bende artık nötr üm ona karşı, sırf eşim için sustum, eşime dedim senin yeerinde başkası olsa karısının yanında olurdu sadece, yinede annemde annem diyosun dedim, ben öyle olamam dedi.cidden iyi niyetlidir tek sorun bu, oda gördü anesinin ne olduğunu, ve aptal kadın sesiyle bağıra bağıra ağladı, bırak ya şu duygu smürüsünü dedim, Allahından bu dedi.

ama bu beni için koz oldu, en fazla 5 sene sonra o laf ona önecek, 2. gelinini alsın bakalım bi, valla kudursunlar köpekler gibi gitmicem zaten, sadece eşimle giderim.ya kayınpedrimi çok severim onun için gitmek isterdim ama yok, oda karısını suatursaydı bunlar olmazdı zaten.babası diyo aptal karısına, ya bunlar cahil hanım sus diye ama nerdeee

valla bilemiyorum ki hayatım
işin zor çok sabır lazım
babanın tavrıda ortada
Allah ım şu mübarek günler de yardımcın olsun
dualarım seninle hayatımm

bende bilmiyorum angel hala o kadını savunuyor bana

yani annenden bile daha mı iyiymiş
onu mu demek istiyorfisfisfis

dirim yapayalnız ayakta durmaya çalışmak inanki çok zor
eşim yokken her türlü iftiraya maruz kalabilirim
bi yerde kendimi kurtarmak için yaptımda bunu
ağzıma yapışmadı, sadece dilden söyledim gönülden değilki
herşeyle tek başına mücadelediyim 3 yıldır
Allah hepsinin belasını versin ya ne diyim ki

Canlarım ya biriniz kayınvalideden diğeriniz de babadan dertlisiniz.Allah sizlere sabır versin canlarım ya..:teselli:

cANLARIMMMMM sabahtan beri işyerindeyim ama çokkkkk yoğunum başımı kaldıramadım.Yarım saat kadar sonra geleceğim inşallah

kayınvalideler acaba oğullarını kıskanıyorlarmı gelinlerinden anlamıyorum ben ya
eşleriyle mutlu olmayanlar gelinlerini oğullarından kıskanıyolar, bizimkide eşini hiç sevmiyo heryerde karalıyo,

10 günlük evliydik eşim sarıldı bana karşımda kadın var, gülen yüzü asıldı eşim sarılınca bana.bu yeterli sanırım sorun için ?
valla bilemiyorum ki hayatım
işin zor çok sabır lazım
babanın tavrıda ortada
Allah ım şu mübarek günler de yardımcın olsun
dualarım seninle hayatımm

zor canım hemde çok zor
inanki şuan sinili bile değilim
hiç bişey hissedemiyorumm
3gündür antidepresan içiyorum
nişanlandım 3 ay sonra ak düştü saçıma
babam onların ne cahil olduklarını gördü
iftira gelir diye korkuyo ve yuvamız yıklımasıon istiyo
bizle beraber 2 çift evlenmişti akrabalardan
onlar boşanıyo aileler yüzünden, bizimde soumuz böyle olmasın istiyo
canım çok sağol ya eksik etme dualarını lütfen buna çok ihtiyacım var çünkü.

birkezde babamla tartıştı aptal kadın 9 ay önce
ondan sonra bana iftira atmaya çalıştı,
bizim evimizin anahtarı hem onlarda hem bizimkilerde vardı
dediki anahtar kayıp, sen mi aldın deiler
ben niye alayım dedim
senden başkası almazki dediler
ya aptalmıyım benkendi evimin anahtarını çalacak kadar
epey sorudum anahtar kayıp hala dediler
sonra 3 ay falşan sonra, dedimki anahhtar bulunmadı galiba biz anahtarı değiştircez
oda dediki ya baban görememiş, vestiyerde asılıymış
yine amenna dedim sustum, ya şükür bilmiyolarki ne desm ne yapsam yarananm o mikrop kadına, ALLAH cidden yardımcım olsun

amin jazmincim amin, allah kimseyi kötüyle karşılaştırmasın başedilmiyo çünkü, ne kadar iyi olursan ol

mutlucum bencede deseydin madem teyzen iyi annenin yakasından düşsün, bunu 24 yıl önce neden görememiş ablasını alacağına kardeşini alırmış.bence sende babandan uzak dur, artık eşin var o bana sahip çıkar dersin

mısracım hoşgeldin naber ?

geçmiş doğum günün kutlu olsun, mutluluk ve huzur yakanı bırakmasın inş

Back
X