Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
angel bana dediki babam senin başına bişey gelse annenden fazla sahip çıkar kol kanat gerer arkanda olur demezmi orda küplere bindim ağzıma geleni söyledim
canım ya ezemedikleri için böyle yapıyolar zaten, annemle babam olmasa çalmam kapılarını, babamda bana kızdı bu benim son şansımmış onlar annem babammış, saygısızlık yokmuş,işte engellerim eşimle babamben mahvolurdum o kesinnkaydirigubbakcemile3
canım ya ezdirme kendini
şuna bak bide hergün gitmişsin pes diyorum
ne hakaretler etmiş şuna bak yaa:umursamaz:
ev artık sana da kızıyorum bu kadına ezdirdiğin için kendiniakannehir
kötü olmuş ozaman yaaALINYAZIMSIN zten o doktor tanıdıktı
oda tatile gitmiş
cebide kapalı(
Yani canım kızma ama eşinde de suç var baya.Yani bu kadar duruma sebep olan sen ve kayınvaliden değil.Eşin ve annesi bence.Çünkü sen arada kalıyorsun.Bir yanda eşin diğer yandan eşinin annesi yani.Bu şekilde de saygıyı kaybediyorsunuz.Bence sen ne ara ne de git.Eşine de söyle ben senin hatrın için sen varken sadece gitmeyi düşünüyorum;ama birebir beni bu olayların içine atma de.Ne yaparsam yapayım düzelmeyecek ve herşey kötü olmaya devam ediyor de.
angel bana dediki babam senin başına bişey gelse annenden fazla sahip çıkar kol kanat gerer arkanda olur demezmi orda küplere bindim ağzıma geleni söyledim
bigün utanavcaklar necla yaptıklarından, aptal kayınbiraderime ddedimki sen karışma bak ah alırsan sonun kötü olur, başına gelince anlarsın diye.ama ben ona bedduamı ettim bile.ALllah ona öyle bir eş versinki hem anası hem kendi çeksin kimin ahını aldık desinler
evet canım aynen öyle,çekeceğim çilem varmış,yüzene karşı dedim benim içim allah ayan, size kara,allahım biliyo içimi, dilerimki herkesin gönlündeki versin
ah angelim ah, bide ona sorsan neler der, bana dediki, iyi oldu bu tartışma essas yüzünü gördüm, meğer ne kadar fesatmışsın diye, dedim evet iyi oldu bende senin yalanlarını gördüm.ya ben sildim onları kafamdan, diyorumki sen hiçmi gelin olmadın, bak ben 25 yaşındayım sen 50, yaşım kadar yaşamışlığın var, gelin oldun, kız verdin, damat aldın, oğul verdin, gelin aldın.kızın hiçmi hata yapmadı, onuileri kapattığın gibi neden benimkini açtın.anlayış bekledim senden,hatasız kul olmazki benimde hatalarım olactı sende idare etseydin herşey iyi olurdu ama sen benle hata yapmayı tercih ettin,
sabrediyorum çok değil zaten enfazla 3 -5 senesi var, gelini ozman görür, ki aptal kayınbiraderim eşim gibi iyide değildir kadın yalaksı olacağı kesin, son sabırlarım ama tükenmek üzereyimwalla cnm benm sabırlı ol allah onların belasını verecek mazluma yapılan zulüm cezasız kalmaz emin ol onlarda hak ettiklerini bulacak sabırlı ol dua et yuvanı kurtarmak için sabırlı ol şekerim kolay değil ailesiniz siz cnm allahım tez zamanda cezalrını verir inşallah o fesat kadınların.
ne demekmiş o
şuna bak ya
valla bişi demicem
benim için söz bitti
çünkü seni de gaza getirmek yanlış yönlendirmek istemem
içinden geldiği gibi davran hayatım
ama ben böle bişeyin başında çıkar giderdim
hayatta da kendime bu kadar laf söyletmezdim bu kadar açıklama da yapmaz kendimi iyice ezdirmezdim
hele de özür asla....
bundan sonra hayatımdan siler atardım
bu kadar herşeyi yüzüme söyleyen üzmekten çekinmeyen insanla işim olmaz:sinifsinif:
sabrediyorum çok değil zaten enfazla 3 -5 senesi var, gelini ozman görür, ki aptal kayınbiraderim eşim gibi iyide değildir kadın yalaksı olacağı kesin, son sabırlarım ama tükenmek üzereyim
bende artık nötr üm ona karşı, sırf eşim için sustum, eşime dedim senin yeerinde başkası olsa karısının yanında olurdu sadece, yinede annemde annem diyosun dedim, ben öyle olamam dedi.cidden iyi niyetlidir tek sorun bu, oda gördü anesinin ne olduğunu, ve aptal kadın sesiyle bağıra bağıra ağladı, bırak ya şu duygu smürüsünü dedim, Allahından bu dedi.
ama bu beni için koz oldu, en fazla 5 sene sonra o laf ona önecek, 2. gelinini alsın bakalım bi, valla kudursunlar köpekler gibi gitmicem zaten, sadece eşimle giderim.ya kayınpedrimi çok severim onun için gitmek isterdim ama yok, oda karısını suatursaydı bunlar olmazdı zaten.babası diyo aptal karısına, ya bunlar cahil hanım sus diye ama nerdeee
bende bilmiyorum angel hala o kadını savunuyor bana
evet teyzem daha iyiymiş angel babam öyle diyo
eşleriyle mutlu olmayanlar gelinlerini oğullarından kıskanıyolar, bizimkide eşini hiç sevmiyo heryerde karalıyo,kayınvalideler acaba oğullarını kıskanıyorlarmı gelinlerinden anlamıyorum ben ya
valla bilemiyorum ki hayatım
işin zor çok sabır lazım
babanın tavrıda ortada
Allah ım şu mübarek günler de yardımcın olsun
dualarım seninle hayatımm