Ben geldim kızlar
Yeni topiğimiz hayırlı ve uğurlu olsun.opuyorumnanaktan
Mısracığım geçmiş doğum günün kutlu olsun.Nice senelere kocişinle mutlu ve sağlıklı...opuyorumnanaktan
Canlarım nasılsınız?Ben çok yorgunum dün bütün gün temizlik yaptım..
günaydın
hoşgeldin canımın için
bende aynen senin gibiyim bütün gün iş yaptım
elim ayağım tutmuyor şimdik:kedi:
Aynen canım,biraz da camları sileyim dedim.Şimdi de hava kapandıkaydirigubbakcemile3
2 hafta sonra temizlikçi gelecek ztn fazla yüklenmedim;ama yine de giriştik işte:sinifsinif:
günaydın canım arkaddaşım en mutlu hagftalar bizim olsun aşkla, sevgiyle nasılsın bakalım :)günaydın canlarım can dostlarımm
yeni bir hafta başlıyor umarım herşey güzel olur bizim için
evimizden huzur ve mutluluk, yüzümüzden gülücük, kalbimizden aşkımız eksik olmasın
sizi sefiyorummopuyorumnanaktan
hadi kızlar toplaşın artıkkaydirigubbakcemile2
dirim, alınyazım, jasmin, mutlu, mısra, poka, cssa, pamuk, çakır, haktan, dzcel, birsam, jnaz ve teo ve adını sayamadıklarımmkaydirigubbakcemile3
yoklama yapıcam birazdankaydirigubbakcemile2
Ben geldim kızlar
Yeni topiğimiz hayırlı ve uğurlu olsun.opuyorumnanaktan
Mısracığım geçmiş doğum günün kutlu olsun.Nice senelere kocişinle mutlu ve sağlıklı...opuyorumnanaktan
Canlarım nasılsınız?Ben çok yorgunum dün bütün gün temizlik yaptım..
ben camları silemiyorum kuşum ya
yüksek zaten yetişemiyorum da...
annem gelicek bu hafta sonu onunla halledicez inş.
canım annem o olmasa ben napardım zatenn:kedi:
kızlar günaydın herkese, yeni topiğimiz hayırlı olsun bakalım :))
mısraaa, 1 gün gecikmeli oldu ama özür dileyerek diyorumki ; Doğum günün kutlu olsun, iyiki doğmuşsun, iyiki arkadaşımız olmuşsun, en mutlu seneler, en güze dilekler, en güzel yaşamlar seninle olsun.Doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan
günaydın canım arkaddaşım en mutlu hagftalar bizim olsun aşkla, sevgiyle nasılsın bakalım :)
bende hepinizi çoookkk seviyorum iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
canım günaydın nasılsın?
kızlar günaydın herkese, yeni topiğimiz hayırlı olsun bakalım :))
mısraaa, 1 gün gecikmeli oldu ama özür dileyerek diyorumki ; Doğum günün kutlu olsun, iyiki doğmuşsun, iyiki arkadaşımız olmuşsun, en mutlu seneler, en güze dilekler, en güzel yaşamlar seninle olsun.Doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan
günaydın canım arkaddaşım en mutlu hagftalar bizim olsun aşkla, sevgiyle nasılsın bakalım :)
bende hepinizi çoookkk seviyorum iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
canım günaydın nasılsın?
Canım bende ütüye ve temizliğe kadın aldım.2 haftada 1 gelecek işte.Anneminde kendine göre işleri var;ama ne zmn çağırsam gelir.Vallahi olmasalar büyük zorluk çekerdik:sinifsinif:
Günaydın hayatım.İyiyim az biraz yorgunluk var canım.Sen nasılsın?
Haftasonun nasıl geçtiopuyorumnanaktan
bende iyiyim canım haftasonumu sorma gitsin eşimle tartışadık ama çok kötü şeyler yaşadık, annesinden güzel hakaretler yedim ve şimdi işteyim :)
Canım bende ütüye ve temizliğe kadın aldım.2 haftada 1 gelecek işte.Anneminde kendine göre işleri var;ama ne zmn çağırsam gelir.Vallahi olmasalar büyük zorluk çekerdik:sinifsinif:
Günaydın hayatım.İyiyim az biraz yorgunluk var canım.Sen nasılsın?
Haftasonun nasıl geçtiopuyorumnanaktan
canım benim hoşgeldin
biz dostlarla burda olmaya karar verdik ve gördük ki çok iyi yapmışızyerimseniben
dostluğumuz arkadaşlığımız daim olur inşallahopuyorumnanaktan
ben de iyiyim canım
yorgun hafta sonunun ardandan işe başlangıç...akannehir
evet benim annemşnde var işleri ama bana göre ayarlıyorkaydirigubbakcemile3
napıyım o olmazsa ben yapamam kiiakannehir
Günaydın kızlar
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun:)))
mısracığım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
kızlar tekrar günaydın:)))
ben çok uykusuzum
ve rapor almam gerekiyor((
bende iyiyim canım haftasonumu sorma gitsin eşimle tartışadık ama çok kötü şeyler yaşadık, annesinden güzel hakaretler yedim ve şimdi işteyim :)
bencede angelim ya süper bi karar olmuş hepimizin burda olması, dostluğumuz daim olsun inş :)))
evet canım ya yorulmuşsun baya, jazminde öyle(
Allah kolaylık versin, bide eşimle 2 gece sahur yaptık çok güzeldi, dilerim seneye hep onunla geçer
Günaydın kızlar
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun:)))
mısracığım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
kızlar tekrar günaydın:)))
ben çok uykusuzum
ve rapor almam gerekiyor((
bencede angelim ya süper bi karar olmuş hepimizin burda olması, dostluğumuz daim olsun inş :)))
evet canım ya yorulmuşsun baya, jazminde öyle(
Allah kolaylık versin, bide eşimle 2 gece sahur yaptık çok güzeldi, dilerim seneye hep onunla geçer
kaydirigubbakcemile3
Kadın tutsan o da olmaz haftaiçi evde değilsin zaten.:sinifsinif:
Günaydın canım a.s.
Aynen bende canımmirmirmirmir
Neden rapor alman gerekiyor hayatımfisfisfis
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra yine geldim hepinize kucak dolusu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?