PAMUĞUUMM hoşgeldiniz çok merak ettim seni ayy cnm erken doğum demek olmaz inş cnmcımm şimdi nasılsın şekerim daha iisindir inş
cssa m görüşürüz tatlım
angelım sanada koaly gelsin haleldersin işlerini.. bizim normalde doğmamız gereken vakit en az 34. hafta. biz 31. haftadayız. tüm ciğer gelişimlerini tamamlayacakları zmaan 34. hafta yani ikizler erken doğuıyor tekilelrde bu 40. haftaya kadar çıkıyor.. bayramdan 3 gün sonrasına kadar daha bekleyebilirsek atlatıcaz heralde .. hayırlısı artık canım..
speedy sanada günaydın uyu bencede bende uyumaya gidiyorum baş baş herkese
slm kızlar herkese.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.iyice dengesizleşti uykum ramazandan dolayı. e haliyle dengede kayboluyo :) birazdan banyo yapıcam ve alışverişe gidicez eşimle markete.çakırcım,pamukcum cssa cım ne güzel heycanlar bunlar inş hakkınız da hayırlısı olur ve erken doğum felan yapmak zorunda olmazsınız.slöleyin bebişlerinize azcık daha dursunlar zamanında çıksınlar:)
Günaydınnnnnnn angelım kapanışı ve açılışı yapıyoruz anlaşılan.Kolay gelsin.
Bende çayı demledim birazdan eşimi kaldıracağım tabi kalkacak mı orası meçhul.
Cssacım ve pamukcum dualarım sizinle canlarım.
Doğumgünü tebriğiniz içinde çok teşekkür ederim birsamcım,cssacım ve pamukcum
selam şekerler ben geldim mesajınızı bugün aldım ne iyi etmişsiniz yaa
güzel fikir valla bende sizin gibi düşünüyordum aynenkaydirigubbakcemile3
biz dün sabahladık eşim hala uyuyo bi bakim dedim nasılsınız diye
kimsecikler varmı yokmu:)
slm kızlar herkese.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.iyice dengesizleşti uykum ramazandan dolayı. e haliyle dengede kayboluyo :) birazdan banyo yapıcam ve alışverişe gidicez eşimle markete.çakırcım,pamukcum cssa cım ne güzel heycanlar bunlar inş hakkınız da hayırlısı olur ve erken doğum felan yapmak zorunda olmazsınız.slöleyin bebişlerinize azcık daha dursunlar zamanında çıksınlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?