• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Çakırcım ve haktancım teşekkür ederim mesajınız için.

Angel hiç duymamıştım çorbada şehriyenin kavrulduğunu ben sadece arpa şehriye pilavında şehriyelerin yarısını kavururum

mrb kızlar nasılsınız sanrım kimse kalmamış neyse ben şehriyeyi önce yagda cok hafif kızartırım yarım kaşık salça ile2 domates rendesi katarım suyunu ekler pişririm servis yaparken de üzerine kıyılmış maydanoz koyarım ekşili çok güzel olru bugünde netten irmik çorbası tarifi bulup yaptım çok şükür iyi oldu sizler ne yaptınız

kavurarak mı.?alla allla hiç bilmiyorum ki angelcim.bunun adı kavuraraksa ben nası yaptığımı söleyim.hatta eşim hiç abartmıyorum 3 gün üst üste bile yaptırmıştır

ben önce tencereye az bişi sıvı yağ az bişi un koyar kavururum.sonra nane.kırmızı biber ve sulandırılmış salça koyar tekrar kavururum.5-6 bardak ya da daha fazla da olabilir su koyuyorum kaynayınca da şehriyeleri koyuyoyum.bi su bardağından 2 parmak az.o kadar ben böle yapıyorum.geç görüdüm msj ı kusura bakma bulmuşsundur belkide tarif sen.ha unutmadan ben mutlaka tavuk bulyon da koyarım 2 tablet çok lezzetli oluyo.pilavlara da koyarım.genelde kullanırım aslın da yemeklerim de tavuk bulyonu

Çakırcım ve haktancım teşekkür ederim mesajınız için.

Angel hiç duymamıştım çorbada şehriyenin kavrulduğunu ben sadece arpa şehriye pilavında şehriyelerin yarısını kavururum

mrb kızlar nasılsınız sanrım kimse kalmamış neyse ben şehriyeyi önce yagda cok hafif kızartırım yarım kaşık salça ile2 domates rendesi katarım suyunu ekler pişririm servis yaparken de üzerine kıyılmış maydanoz koyarım ekşili çok güzel olru bugünde netten irmik çorbası tarifi bulup yaptım çok şükür iyi oldu sizler ne yaptınız

sağolun canlarım
ben yaptım yedim bilee
tarif bulamadım ama kendimce uydurdumm:kedi:
yağda şehriyeyi kavurdum sonra sulandırılmış salça ekledim kavurdum
sonra kaynamış suyu ekledim
tavuk bulyon nane tuz ekledimm
güzell olduu:emir_bebek:

ben daha önce kavurmadan yapıyodum sonra şişyordu ve ne kadar az koyarsam koyum yinede şehriye çok geliyor:sinifsinif:
görümcemde şehriyeyi kavur o zaman şişmez şehriye dedi
doğruymuşşşyerimseniben

canımben tarif bakıyorum netten yarın humus yapıyorum diyorum kolay gibi geldi sen napıyorsun

napim bende canım bütün gün çok yoğun çalıştım
fena yorgunum
şimdi çay demledim biraz daha oturup yatıcam işte

sizde ne var ne yokk

aaa sen bugün demi çaılştın cnm bnm ya kıyamam sana ben evdeydim cnm bişi yapmadım yarın bir ark cağıracam bana bir menü oluşturalım cnm ya kusura bakmayın ben sizin bu konuda baya başınızı agrıtacağım

yok hayatım bugün izinliydim
evde çalıştım
temzlik yemek vs derken gün bitti hiç dinlenemedim:(((

ahh cnm bnm kıyamam sana cnm ben cıkayım artık ya eşim çağırıyor olurmu öptüm seni by

olur bende çıkıcam zaten
çay faslı bitene kadar burdayım canımm
iyi geceler
öpüyorumm senii

sağolun canlarım
ben yaptım yedim bilee
tarif bulamadım ama kendimce uydurdumm:kedi:
yağda şehriyeyi kavurdum sonra sulandırılmış salça ekledim kavurdum
sonra kaynamış suyu ekledim
tavuk bulyon nane tuz ekledimm
güzell olduu:emir_bebek:

ben daha önce kavurmadan yapıyodum sonra şişyordu ve ne kadar az koyarsam koyum yinede şehriye çok geliyor:sinifsinif:
görümcemde şehriyeyi kavur o zaman şişmez şehriye dedi
doğruymuşşşyerimseniben

demek kavurunca şişmiyomuş.bende öle yapayım bundan sonra cnm

pşşt angelimm nasılsınn

cssacım ben varım angel yok sanırım.15 dk felan burdayım sonra spor yapıp duş yapcam saat baya bi ilerlemiş olur zaten:)

nasılsın birsamcım demek spor DEVAM EDıOSUN HALA
ee cnm nasıl geçti o günki seansın

nasılsın birsamcım demek spor DEVAM EDıOSUN HALA
ee cnm nasıl geçti o günki seansın

cnm ilk defa özelden bi dr dan terapi alıyorum.tanıma aşamasında şu an beni ve çevremdeki herkesi.o aşamayı geçince sanırım tam anlamıyla başlıcaz asıl sorunları çözmeye

pşşt angelimm nasılsınn

canım ben çıkmıştım sanırım o zaman seslendin:((
ne yapayım yorucu bi günün ardından yatıp dinlenmeye çalıştım
şimdide sahura kalktım yemeğe yedim çok şükür
ezanı bekliyorum
bi size bakayım dedim:)))

demek kavurunca şişmiyomuş.bende öle yapayım bundan sonra cnm

cssacım ben varım angel yok sanırım.15 dk felan burdayım sonra spor yapıp duş yapcam saat baya bi ilerlemiş olur zaten:)

ne güzel birsam ya
sana imreniyorum bu spor olayında
ben hiçbişey yapamıyorum ya
arada mekik çekiyorum o kadar...
karşı tarafımızda 5 dk yürüyüş mesafesnde park var aletler var koşu yolu var ama gidemiyorum koca yaz da 1 kere gidebildim keşke yanımda arkadaşlarım komşularım olsa takılırdım yalnız da gidilmiyor ki:(((

cnm ilk defa özelden bi dr dan terapi alıyorum.tanıma aşamasında şu an beni ve çevremdeki herkesi.o aşamayı geçince sanırım tam anlamıyla başlıcaz asıl sorunları çözmeye

canım benim
Allah ım yardımcın olsun inş.:Saruboceq:

Back
X