ellerine sağlık canımben hindistan cevizli keki yaptım çok güzel çok mutluyum eşimde çok beğendi mısra ablam çok ama çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.Bol gülücüklü birgün temenni ederim.
Mutlucum bende yaptım hindistan cevizli keki,kocaman borcam tepsiye dökmeme rağmen acaip kabardı.Ama hindistan cevizi kokusunu net olarak alamadım bir dahakine 1 su bardağına yakın koyup denemeyi düşünüyorum.Gerçi keki yediğimde daha tam olarak soğuk değildi belki soğuyunca aroma daha net hissediliyordur.
Teo cum sende dene gerçekten güzel bir kek,pofuduk pofuduk oluyor sanki poğaça gibi :))))))))
aa süper olur dirim kesinlikle yapellerine sağlık canım
bende haftaya kocişin yanına gidince yapayım diyorum
süpriz opuyorumnanaktan
günaydın mısra,hepimize mutlu günler olsunGünaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.Bol gülücüklü birgün temenni ederim.
Mutlucum bende yaptım hindistan cevizli keki,kocaman borcam tepsiye dökmeme rağmen acaip kabardı.Ama hindistan cevizi kokusunu net olarak alamadım bir dahakine 1 su bardağına yakın koyup denemeyi düşünüyorum.Gerçi keki yediğimde daha tam olarak soğuk değildi belki soğuyunca aroma daha net hissediliyordur.
Teo cum sende dene gerçekten güzel bir kek,pofuduk pofuduk oluyor sanki poğaça gibi :))))))))
hemmen tarif istorum yoksasenağlama
güğnaydın şkere naber opuyorumnanaktanmutlu,alınyazımsın,jazmin,mısra,teo,angel günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar...
Nasılsınız?
Dün Tayvan'dan hediye gelen yeşil çay setimin fotosunu ekledim. Artık bunlarla içeceğim çaylarımı:kedi:
güğnaydın şkere naber opuyorumnanaktan
bugün çok mutluyum ben
cumartesi koçiş geliyo
bugünde son orucumu tutyorum bitiyo alkisalkisalkis
günaydın canikom naber
ben iyiyim opuyorumnanaktan
ne kadar miik bi çay seti
çok hoş ama opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?