Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

AAAAAAAAAAAAAAAAA bak şimdi çok kızdım jnazcım bu halinle nasıl cam silersin.klava:Gün boyu yaptığın işler çok tehlikeli

Sen napıyorsun tatlırüyacım?

Teocum nereye kayboldun?
markete gittim geldim...meyvelerim bitmişti...depo yaptım geldim...antalya ne olmuş....kayınvalidem aradı söyledi..şimdide tv izliyorum...
teo burda ya kociş hala gelmedi sofrayı hazırladım bekliyom

yemekler hazır...afiyet olsun şimdiden...

EEE cnm benim eşim gece 1 gibi gelir,tatlı rüyanınki şimdilik yanında değil.
Şükretmek lazım cnm sinirlenme

Bende 2 tane koskocaman biber dolmasından sonra ,dayanamayıp bugün yaptığım kekten üstelik daha soğumamışken yedim.Şimdi ha bre yeşil çay içip kendime kızıyorum(((((((

AAAAAA demek orada daha çok yağmur yağıyor tatlırüyacım.
Senin eşinde öğretmendi değil mi öyleyse yanına gelse ne güzel olur

AAAAAA demek orada daha çok yağmur yağıyor tatlırüyacım.
Senin eşinde öğretmendi değil mi öyleyse yanına gelse ne güzel olur

hayır canım ..eskiden öğretmendi....ne yazık ki mesleğini bıraktı...şimdi bir bankada çalışıyor...senin eşin niye o kadar geç geliyor...yeşil çay demişken birazdan bende içeyim...

Tatlım benim eşim esnaf,gündüz işin toptan kısmını hallediyor akşamüzerinden itibarende dükkanına gidiyor.

Evet canım her akşam sadece Kurtlar Vadisinin olduğu günlerde erken gelmeye çalışır

canlarım merhaba.. yine bu saatte biz 3 silahşörler kalmışız:))))

annemlere geldim yemek yedim. evet tatlışım geçmişi okudum :)

Alışıyorsun bir süre sonra tatlırüyacım.
Aslında benim için iyi oldu, neden diyecek olursan da çok uzun yılllardır yalnızdım,evlenirsem monotonluk beni çok sıkar diye düşünürdüm bu yüzdende evliliğe çok geç karar verdim.

Eşim birkaç kezeve erken geldi,tak istediği tv kanalını açtı halbuki ben derya baykal ı izleyecektim.Ohhh dedim iyi ki evde değilmiş :)))))))

evet mısracım arada yalnızlıkta gerekli bence :)

canlarım merhaba.. yine bu saatte biz 3 silahşörler kalmışız:))))

annemlere geldim yemek yedim. evet tatlışım geçmişi okudum :)
üç silahşör...:roflol:afiyet olsun...

eşim geldiğinde tv kumandasına el koyuyordu...klava:hemen spor kanallarını açıyordu....akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…