Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

çok saol mutlucum, bayramdan sonra bekliyoruz seni şekerim :)

kızlar size bir soru ?

eşinizin annesi size hakaret ettiğinde eşiniz onun hatasını kapatmaya çalışır mıydı ?

Direkt olarak şahsıma yönelik öyle birşey yaşamadım izinde vermem (kestirip attım biliyorsunuz eşim o günlerde ailesini savunmaya çalıştı ancak başaramadı çünkü haklı olan benim)ancakkkkkkkkkkkkkkk eşiniz mutlakaki annesini kötüleyemeyecektir.
Orta yolu bulması lazım.

kızlar size bir soru ?

eşinizin annesi size hakaret ettiğinde eşiniz onun hatasını kapatmaya çalışır mıydı ?

Böyle birşeyle karşılaşmadım.Karşılaşmam da umarım.Bana hakaret ederse ben susman zaten ve o an bitmiştir benim için o. Eşimde benim tarafımda olacaktır zaten.Çünkü geçenlerde gördüm benim yanımda destekçi olduğunu.Babasının yağtığı bir olaydan dolayı.

alınyazım benim böyle sorunum olmadı cnm hiç daha 2 aylık evliyim ama zaman ne gösterir bilemiyorum tabi rabbim yaşatmasın inşallah benim eşimin ailesi kapalı yani aşırı kapalı mesela erkek kadın ayrı oturur bende açığım yani kısa kollu sadece ve çalışıyorum kayınvalidem kapalı ev kızı arıyordu ama eşim sevdiği için beni söyledi ailesine ondan başkası olmayacak dedi ve ailesi baktı olmayacak kabullendi gelinliğim bile açıktı artık karışmıyor bana kayınvalidemi eleştiren çok insan oldu aaaaaaa gelini açık nasıl almış o gelini diye ama kayınvalidem açık yada kapalı ne fark eder kalbi güzel huyu güzel olsun dedi ve savundu beni

alınyazım ben öle bi durum yaşamadım ama allah göstermesin olursa cevabımı veririm. eşimin de öle bi durumda arada kalıcağını sıkışacağını tahmin ediyorum.. ama benim için biter..

mısra peki eşinle nasıl başettin ? nasıl susturdun onu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar size bir soru ?

canım yaaaa
eşime anlatırım cvp vermem suçlu duruma düşmememk için sonra bana böyle dedi der ve ben suçlu çıkarım o yüzden çeker giderim ve olanı eşime anlatırım gerisini o düşünsün

alınyazım ben öle bi durum yaşamadım ama allah göstermesin olursa cevabımı veririm. eşimin de öle bi durumda arada kalıcağını sıkışacağını tahmin ediyorum.. ama benim için biter..

canım bende zaten cevaplarını verdim ama onun gibi terbiyesizlik etmeden.zaten eşimde arada kaldı

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bizim sorunumuz düğüne dair gelenek ve görenekleklerle ilgiliydi daha çok hatırlıyorsan.Hiçbir şekilde ilgilenmediler,düğünde takı töreni yapılmasın diye uğraştılar.Niye söylüyorum bunu herkesin sorununun içeriği başkadır bu paralelde çözüm yollarıda değişebilir.

Bizim sorun okuduğun üzere hayata dair olmazsa olmazlardan biridir ve telafisi olmayan çokkk büyük bir hatadır bazı şeyler telafi edilebilir.Birkez tartıştık ben restimi çektim hiçbir şekilde savunamazsın çünkü sende çok iyi biliyorsun eşşekliklerini dedim.Sen yapayalnızdın hem manevi hemde maddi olarak yanındada sadece ben ve ailem vardı sakın unutma dedim.

canım bu olay eşimin yanında yaşadı zten tek hatam kendimi savunmammış :)) ve konuştuğum içinde suçluyum

allah sabır versin canımm
boşver sen hiç cev verme cvp alamadıkça daha çok sinir olacak
ve snunda pes edecektir
eşinde senin sessizliğini görünce anasına kızacaktır
kanımca tabiiii sen daha iyi bilirsin

Pokacım dün sen sormuştun değil mi dilimli rulo pastayı al bakalım
Muzlu Rulo Pasta
Malzemeler

1 lt. süt
150 gr. margarin
3 kahve fincanı un
10 yemek kaşığı toz şeker
1 pk. vanilya
1/2 pk. kakaolu bisküvi
3 ad. muz
1/2 pk. Dr.Oetker çikolata sosu
1 su bardağı süt

Margarini eritin. Unu ekleyip sürekli karıştırarak hafif kahverengileşinceye dek kavurun. Sütü azar azar ekleyerek karıştırmaya devam edin. Son olarak toz şekeri de katıp karıştırmaya devam edin. Kaynamaya başlayınca vanilyayı ekleyin. Koyu muhallebi kıvamına gelen kremayı ocaktan alın. Mikserle iyice pürüzsüzleşene dek çırpın. Ilımaya bırakın.

Bisküvileri kırarak un haline getirin. (Rondo kullanırsanız kolay oluyor.) Bir fırın tepsisine bisküvi kırıklarını yayın.

Üzerine kremayı yaklaşık 1,5 cm. kalınlığında yayın. Buzdolabına kaldırarak 30 dk. bekletin.

Buzdolabından çıkarıp bıçak yardımıyla 9 eşit dikdörtgen parçaya bölün.

Muzların her birini 3 eşit parçaya ayırın. Her dikdörtgenin içine bir parça muz koyup yavaşça rulo yapın. Yaptığınız ruloları ayrı bir tepsiye alın.

Çikolata sosunu 1/2 bardak süt ile koyulaşana dek pişirin. Ruloların üzerine tek tek sos gezdirdikten sonra buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra soğuk servis edin.

Afiyet olsun…

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
anladım canım, bizimkide eşimin yanında direk yapılan hakaretler.bilmiyorum nasıl çözüm yolu olacak,

haklısın cnım aynen öyle
ah bi susabilsem zaten sorun olmayacaktaa

Ayyy bu bisküviliymiş neyse mantığını anlamış olursun ben bunu rulo pasta hamuruyla yapıyorum:)
[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…