Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Arkadaşlarım,eşim ve ailem bana Şıngırdak derler:roflol:
Hafta içi kesinkes makyaj yaparım.Far olarak her rengin bir açığı birde koyusunu bulundururum.Örneğin bugün üzerimde siyah pantalon siyah bady üzerinde asimetrik kesim heryeri ponponlu çağla yeşili bir yelek var.Göz makyajımda koyu yeşil simli far kullandım.
Sevdiğim markalar eskiden lancome du şimdi ekonomik şartlar nedeniyle pek alamıyorum 2 yıl öncesinden kalan ürünlerimi arada kullanıyorum.
Şu anda favorim farlarda cecile,rimel ve fondotende maybelline,allığım max faktör (krem şeklinde),rujlarım ve parlatıcılarım genellikle cecile

Kıyafetlerimde çok renklidir hergün canlı ve farklı bir renk giymeyi yeğlerim 

Lancome ben de beğenirim Mısracım.Cecile den memnun musun hayatım?Ben de çok duydum metnini...

Mavi renk bence kızıl saça yakışır hayatım.Kot giydiğinde mavi bir makyaj uygula bencekaydirigubbakcemile5

jasminciğim çok teşekkür ederim cnm uygulayacağım inşallah tavsiyelerini

kaydirigubbakcemile5

bende yeşil vede mavi göz kalemi sürmeyi severim .far oldum olası hiç sevmedim.göz kalemi daha iyi bence.

Jazmincim Cecile den gerçekten çok memnunum tavsiye ederim.

Kotta fazla giydiğim bir kıyafet değildir ne yazık ki,kışın hafta sonları arada giyerim:)
Ben daha çok bol cepli spor pantalonları tercih ediyorum tabi yine hafta sonları hafta içi mecburen kumaş pantalon giyiyoruz

jasmin dior un pudrası mükemmel bence..
the body shop un white musk die bi parfümü var şiddetle tavsiye ederim..

Anladım canım.Ama maviyi ben yakıştırırım yani.Bende mavi ve yeşili çok severim göz makyajındakaydirigubbakcemile5

jasmin dior un pudrası mükemmel bence..
the body shop un white musk die bi parfümü var şiddetle tavsiye ederim..

Evet hayatım.Dior'dan ben düğün zamanı almıştım baya bişiler.Girdi bana azcuk ama değdi yani:kedi:

Canım ben Body Shop'ın limitli sayıda üretilen Japon Çiçeği parfümünü seviyordum blossom du sanırım adı.CADIARZU

mısra hadi gelin photolarını eklesennnnee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…