Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Hoşgeldin canım a.s.

Burda tık yok hala ya.Ne gök gürültüsü ne de yağmur:gitme:

Hava bozuk sadece:sinifsinif:

Ne güzel canım.Artık örersin ciciler kendinezemuszemus

alanyda yağmur başladı sonunda aylardan sonra yağmur gördük, ama çok fena gök gürlüyo, korkmaya başladım.. antalyadada yağıyomu mısra

hoşgeldin birsamcığım nasılsın cnm???burdada hava kapandı ama yağmadı daha bekliyoruz bakalım

Hoşgeldin canım a.s.

Burda tık yok hala ya.Ne gök gürültüsü ne de yağmur:gitme:

Hava bozuk sadece:sinifsinif:

Ne güzel canım.Artık örersin ciciler kendinezemuszemus

evet cnm örcem cicleri yiğenim olcak inş ocak ta hemde ilk yiğenim.ona örerim artık.

sahura kalkan arkadaşlar, sahurda ne hazırlıyosunuz kocişlere?
ben değişik bişiler yemek istiyorum artık ama aklıma bişi gelmiyo.. aklıma gelenlerde sahurda yenmezmiş gibi geliyo

kız ne geliyo ki aklına yaplımaz diyon merak ettim şimdikaydirigubbakcemile3

biz genelde kahvaltı tarzı şeyler yeriz.milföy hamuru veya yufka ile börek yaparım peynirli.veya tava pizza yaparım.bunlar yapmazsam da kahvaltılık ne varsa onu çıkarır yumurta felan haşlarım.

Canlı hava durumu gibi oldu valla burası kızlar.kaydirigubbakcemile3

Burda hala yağmur yok.ınat etti ızmirkaydirigubbakcemile3

pizza geliyo mesela, ama sucuksuz pizza olmaz, sahurda sucuk olmaz... börek türü şeyler ertesi gün midemi çok yakıyo onlarıda yiyemiyorum...

bende iyiyim cnm sağol kursun hayırlı olsun bitanem bende severim yağmurlu havayı izlemeyide yürümeyide sonra küt hasta olurumzemuszemus

ben kahvaltı hazırlıyorum yufkalı börek ara ara tabi tost yapıyorum yapabildiklerim bunlar 03:30 da kalkıyorum 05:15 de de yatıyorum uyku problemim çok fazla oluyo benim tekrar 06:30 da kalkıyorum kafam kazan oluyo

selam kızlar ben geldim
nasılsınız?
ya maşallahınız var geçmiş okunmuyo çok sayfa var ne çok konuşmuşsunuz allah muhabbetimizi artırsın

haktann cım hoş geldin.. görüşemedik bayadır, nasılsın?
sende bu sene kpss düşünüyosun galiba benim gibi:) bende ocak şubat gibi başlamayı düşünüyoum dersaneye, geç olmaz dimi ya.. benim hedef büyük ama ben 90 dan aşağı düşmemek istiyorum...

ben geldim kızlarrrrr... haktancım birsamcım hoşgeldiniz...

hayırlı olsun kursun canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…