• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

canım bende zaten cevaplarını verdim ama onun gibi terbiyesizlik etmeden.zaten eşimde arada kaldı, eşimi benden kıskandığındanda eminim.ama başbşaykende onun desteğini bekliyorum

annemin hatası için senden özür dilerim bile dese yeterdi, bunu yaparmıydı eşleriniz

alınyazım ben sana şu kadar sölim.. kimse ne kadar kötü olursa olsun annesini bi kenara itmez. illaki savunucak bi nokta arar.. ayrıca annesinin biş davranışını belki içinden kendide tasvip etmiodur ama sen söleyince batar emin ol..

Pokacım dün sen sormuştun değil mi dilimli rulo pastayı al bakalım
Muzlu Rulo Pasta
Malzemeler

1 lt. süt
150 gr. margarin
3 kahve fincanı un
10 yemek kaşığı toz şeker
1 pk. vanilya
1/2 pk. kakaolu bisküvi
3 ad. muz
1/2 pk. Dr.Oetker çikolata sosu
1 su bardağı süt

Margarini eritin. Unu ekleyip sürekli karıştırarak hafif kahverengileşinceye dek kavurun. Sütü azar azar ekleyerek karıştırmaya devam edin. Son olarak toz şekeri de katıp karıştırmaya devam edin. Kaynamaya başlayınca vanilyayı ekleyin. Koyu muhallebi kıvamına gelen kremayı ocaktan alın. Mikserle iyice pürüzsüzleşene dek çırpın. Ilımaya bırakın.

Bisküvileri kırarak un haline getirin. (Rondo kullanırsanız kolay oluyor.) Bir fırın tepsisine bisküvi kırıklarını yayın.

Üzerine kremayı yaklaşık 1,5 cm. kalınlığında yayın. Buzdolabına kaldırarak 30 dk. bekletin.

Buzdolabından çıkarıp bıçak yardımıyla 9 eşit dikdörtgen parçaya bölün.

Muzların her birini 3 eşit parçaya ayırın. Her dikdörtgenin içine bir parça muz koyup yavaşça rulo yapın. Yaptığınız ruloları ayrı bir tepsiye alın.

Çikolata sosunu 1/2 bardak süt ile koyulaşana dek pişirin. Ruloların üzerine tek tek sos gezdirdikten sonra buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra soğuk servis edin.

Afiyet olsun…

muzlurulolar0.jpg
[/URL][/IMG]

Ayyy bu bisküviliymiş neyse mantığını anlamış olursun ben bunu rulo pasta hamuruyla yapıyorum:)
muzlurulolar1.jpg
[/URL][/IMG]

mısracım çok saol cnm benim. buda mükemmel bişi mutlaka denicem ..a y nası cnm istedi yaaaa

ben biraz yağmurda yürüyüşe çıkim bari...

BURADADA HERAN YAĞMUR YAĞABıLıR GÖK GÜRLÜYOR

Ben yemeğe gidiyorum kızlar 15-20 dk ya kadar gelirim

bende geldm,, geçmişi okudum baya bi, sonra bulaşık, biraz ev işi, sonra annemle bir saatlik telefon konuşması.. hasretle yağmur yağmasını bekliyorum, gök gürlemeye başladı yağacak inşallah..

burda da yağıyo yağmur.izlemesi güzel oluyo:)eşimle dün ismek in kursuna gittik yazılmak için sadece bir tane seçebiliyomuşuz.ben de örgü kursunu seçtim.örgü ile ahşap boyamayı seçecektim ama olmadı malesef.eşimde gitar kursunu seçti.zaten biliyo ama işin teknik kısmını ve daha ii öğrenmek için gitcek.ve yağmur yağmasına rağmen dışarı çıkıcak gitar bakmaya kafama uygun bişi bulursam alcam dedi.bana da dedi sende gel die ama hiç gözüm yemedi bu yağmur da.hem yemekte yok.ne yapcam onu da bilmiyorum ya nese bakacaz artık

sahura kalkan arkadaşlar, sahurda ne hazırlıyosunuz kocişlere?
ben değişik bişiler yemek istiyorum artık ama aklıma bişi gelmiyo.. aklıma gelenlerde sahurda yenmezmiş gibi geliyo

Back
X