• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

mutlu cum alırız canım sanadaaaaaayerimseniben

mısra hadi gelin photolarını eklesennnnee:)

Tatlım gelinlikli resmim burada yok,evdekilerede bakmıyorum çünkü sinirlerim bozuluyor.Yeniden istediğim türden bir elbise giyip fotoğraf çektireceğim.(Ben gelinlik giymek istememiştim çünkü)Bizim klüpte burcu özge var onun gelinliğinin aynısını diktirecektim herkes gece kıyafeti gibi hiç olur mu dedi,bal gibi olmuş işte çok pişmanım çokkkkkkkkk:(
Eğer isterseniz nişan resimlerimden birkaçını akşam eklerim olar mı?

mutlucum iyiyim canım sen nasılsın ?

mısra sanırım bu şeker çocuk ablanın kızı ?

Neyse daha fazla meraktan çatlatmayayım sizi,resimdeki bebiş ananesinin evindeki dünyalar güzeli ablamın kızı Nehir:)
Benim kopyam:)
Surat aynı:)
Bacak aynı:)
Üzülerek söylüyorum ki boyu da aynı olacak :(

Neyse daha fazla meraktan çatlatmayayım sizi,resimdeki bebiş ananesinin evindeki dünyalar güzeli ablamın kızı Nehir:)
Benim kopyam:)
Surat aynı:)
Bacak aynı:)
Üzülerek söylüyorum ki boyu da aynı olacak :(

Çok tatlı maşallah ya:nazar:

Allah bize de nasip etsin böyle tatlı birşey :Saruboceq: Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

mısracım burcuözgenin gelinliği güsel evet biliyorum. senin resimlerinide orada gördüm die hatırlıom.
nişan da olabilir ama :uhm:

olaarrr akşamm beklioz ozaman mıracımmm :içelim:

mutlum canım çok sağol, sıkıntıları biliyosun ya aynı, o yüzden fazla girmiyorum muhabbete de : (( ankaraya ne zaman gelcektin canım sen?

biliyorum cnm sıkıntıları ama üzülme lütfen tatlım geçecek allahın izniyle bayramdan sonra cnm önce izmir sonra ankara inşallah

Back
X