• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

kızlar hadi bi konu açalım yaw :)

kızlar makyaj yaparmısınız ve ne marka makyaj malzemesinden memnunsunuz :)

walla ben yapmıyorum şekerim ama arada kalem çekerim sürme yaparım o kadar ruj felan y apmıyorum ama
ne biliyim sevmiyorum sanırım alışmadık ya hiç

bende bu aralar dore firmasının temsilcilini yapıyorum ve fondoten, pudra far ne varsa aldım
simdilik memnunum Max factörün rimeli çok güzellllllllllllllllllll

Ben de Dore temsilcisiyim;ama hiç ilgimi çekmedi canım ya.Gerçekten güzel mi ürünleri?Ben Oriflame'den memnunum;ama yine de bildik markalar gibi olmuyor.
:sinifsinif:

Avon'dan hiç memnun değilim mutlucum ben.Arkadaşımdan birkaç şey almıştım;ama gerçekten kat. renkle aldığım renk arasında dağlar kadar fark var.

Ben bir de The Body Shop'ı beğeniyorum.

ben makyaj yapmayı sevmiyorum.makyaj beni çirkin yapıyo doğal halim daha güzel.sadece gözlere sürme sürerim.

ben pek makyaj yapmıyorum ama makyaj malzemelerim max factor ve mybelin.. avonun ürünlerinden bende hiç hoşlanmıyorum.. ben bide katalogdan bişey almaktan hoşlanmıyorum zaten. ellemem lazım alacağım şeyi:):):)
valla arkadaşlar başımın ağrımaması ne kadar güzel bi lütufmuş, çok şükür yarabbim. bu günü göremicem zannetmiştim.. Allah hiç kimseye bu migren ağrısını vermesin, çok illet bişey..

Ben de Dore temsilcisiyim;ama hiç ilgimi çekmedi canım ya.Gerçekten güzel mi ürünleri?Ben Oriflame'den memnunum;ama yine de bildik markalar gibi olmuyor.
:sinifsinif:

güzel canımmmm bide rujunu aldım pırıltılı oda çok güzel.....
ama dediğim gibi bir süre kullanayım sivilce yapmassa daha net iyi diyeceğim
bazı ürünler cildimde 2-3 hafta sonra sivilce yapıyor ...
pudrası çok hafif kalıp gibi durmuyor mesala sende dene istersen :)

güzel canımmmm bide rujunu aldım pırıltılı oda çok güzel.....
ama dediğim gibi bir süre kullanayım sivilce yapmassa daha net iyi diyeceğim
bazı ürünler cildimde 2-3 hafta sonra sivilce yapıyor ...
pudrası çok hafif kalıp gibi durmuyor mesala sende dene istersen :)

Canım ben pudra,fondöten kullanmıyorum.Onun yerine renklendirici jel ve göz çevresi için kapatıcı kullanıyorum yetiyor.

Ama diğer ürünlerine bakarım

Hadi bakalım söyleyin sizce ben makyaj yapıyor muyum?
Makyajda ve kıyafelerde hangi renkleri seviyorum?

evet canım mimar sinanı bende beğendim internetten gerçektende hesaplı .iş yerine uzak gibi geldi ondan pek düşünmedik ama bakacaz artık olmazsa ordan tutarız.teşekkür ederim canım.

İnşallah gönlünüze ve cebinize göre bir ev bulursunuz cnm

mısracım bence koyu makyaj yapıyo olabilirsin, özellikle mavi laci yeşil

Back
X