- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
hoşgeldin canım nasılsın? bizde seni özledik kız kubroş:)günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım özledim sizi hemde çokkkkkkkkkkk
hadi inşallah cnm :):sm_cool:Canım yani dünden beri baya hava bulutlu kesin bekliyorum bugün.Gelecekkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin simicim çok geçmiş olsun cnm allah şfa versin şekerim migren zor yaagünaydın arkadaşlar.. ya iki gün gelmedim topiğimizi terk etmişsiniz.. kaçtınız mı bendeennnnnnnn.. yakaladım ama sizi.. nasılsınız görüşmeyeli keyifler nasıl.. ben im 3 gündür yine migren krizim tutmuştu, gözümü açamıyodum gelemedim.. bugün gözüm açıldı çok şükür
bende kuğuları çok sevdim mısracım :)
günaydın arkadaşlar.. ya iki gün gelmedim topiğimizi terk etmişsiniz.. kaçtınız mı bendeennnnnnnn.. yakaladım ama sizi.. nasılsınız görüşmeyeli keyifler nasıl.. ben im 3 gündür yine migren krizim tutmuştu, gözümü açamıyodum gelemedim.. bugün gözüm açıldı çok şükür
kızlar hadi bi konu açalım yaw :)
kızlar makyaj yaparmısınız ve ne marka makyaj malzemesinden memnunsunuz :)
Kekula Aydın daki arkadaşım şimdi msn den yazıyor Mimar Sinan semtinde hem güzel hem ucuz evler
varmış şehir merkezine de çok uzak değilmiş.Meşrutiyet semtindede var ama biraz pahalıdır orada evler diyor bilgilerine
valla bende bu konuya çok çok adapteyim :)
maxfactör number one benim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?