• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Valla angelcım hiçbirşey yapmadık desem yeridir.Yakın bir arkadaşımız geldi eşiyle kendisinin hediyelerini verdi ;kelebekli bir atlet tarzı tişört ve çok cici kot etek almış bayıldım:))))))

Sonra iki alışveriş merkezine gittik aşırı kalabalıktı hiç keyif almadık zaten akşam olmuştu eve geldik.Biraz tv keyfi yapalım dedik,eşim ilk kez işyerine gitmeyecekti nasip olmadı kardeşine kızdı işyerine gitti :(

Genel olarak dün ben çokkkkkkkkk gergindim romantik şeyler bekledim mesela yatağımda çiçek bulayım yada kahvaltı tepsisiyle gelsin eşim ...vs.
Yada deniz kenarında yürüyelim :(

Son düzenleme:
hoşbulduk haktann cım nasılsın aslında ben de pek iyi değilim olmayacak kişiyi topice davet etmişim

hoşbulduk haktann cım nasılsın aslında ben de pek iyi değilim olmayacak kişiyi topice davet etmişim

ben iyiyim hayatım
nedenki canım gereksiz kimse görmedim şimdiye kadar ben
hem üzme kendini herkese açık bi topic olduğu için yine yeni gelenler olacaktır

ben iyiyim hayatım
nedenki canım gereksiz kimse görmedim şimdiye kadar ben
hem üzme kendini herkese açık bi topic olduğu için yine yeni gelenler olacaktır

canım yeni gelenlere bişi demiyorum bahsettiğim kişi bazı arklar için ben yokken burda hep sorunlu insanlar var demiş böle olursa gelmem gibi laflar etmiş ondan dolayı üzüldüm önceden bilseydim kesinlikle slemezdim ona üzüldüm

Valla angelcım hiçbirşey yapmadık desem yeridir.Yakın bir arkadaşımız geldi eşiyle kendisinin hediyelerini verdi ;kelebekli bir atlet tarzı tişört ve çok cici kot etek almış bayıldım:))))))

Sonra iki alışveriş merkezine gittik aşırı kalabalıktı hiç keyif almadık zaten akşam olmuştu eve geldik.Biraz tv keyfi yapalım dedik,eşim ilk kez işyerine gitmeyecekti nasip olmadı kardeşine kızdı işyerine gitti :(

Genel olarak dün ben çokkkkkkkkk gergindim romantik şeyler bekledim mesela yatağımda çiçek bulayım yada kahvaltı tepsisiyle gelsin eşim ...vs.

Canım ya kıyamam:teselli:

Olsun hayatım başka zaman yaparsınız yeterki siz mutlu olun her daim:asigim:

jazmincim dikkat et kendine canım yaa hastalanma
bişeler yap kalk hadialkisalkisalkis

Tamam ben gidip yemek yiyeyim bari kızlar.Gelirim hemencecik.

afiyet olsun jasmincim...kaydirigubbakcemile3

ben geldim nasılsınız kızlar

hoşgeldin canımın içi nasılsınn

ay ne güzel zevkini bilen arkadaş
kelebekli tişört demek harikazemuszemus
güle güle kullan canımın içi

canım zaten özel günlerde hiç tutmaz planlar istekler
hep aksilikler denk gelir :((

canım yeni gelenlere bişi demiyorum bahsettiğim kişi bazı arklar için ben yokken burda hep sorunlu insanlar var demiş böle olursa gelmem gibi laflar etmiş ondan dolayı üzüldüm önceden bilseydim kesinlikle slemezdim ona üzüldüm

hadi yaaa
hiç haberim yok öle bişey oldugundan kim oldugunuda merak ettim özelden yazsana kimmiş onu diyen

mısracım üzülme hayatım evet malesef hiçbizaman beklediğimiz şeyler olmaz özel günlerde

bikaç hafta önce de eşim dediki evlilik yıldönümünde kalabalık oluruz dedi
doğumgünüya kendisinin bende ilkinde bari kimse olmasın dedim nerdeyse tartışcaktık konuyu kapattım ama hala içimi kemirir
şu durumlar bi düzelsin ben ona soracagımkaydirigubbakcemile3

sende üzülme canım belki hiç ummadığın bi zamanda süpriz yapcak sana..

ORTADA DÖNEN LAFLAR BANAYMIŞ.
NE KADAR DA YANLIŞ ANLAŞILDIM YA
O GÜN HERKES ÇOK ÜZGÜNDÜ MORALE İHTİYAÇLARI VARDI BENDE KIZDIM KENDİNİZE GELİN HERKESİ ÜZÜYORSUNUZ DİYE ÜZÜLÜYORUM BENİ ÜZMEK İSTEMEZSİNİZ DİMİ YOKSA GELMEM DEDİM AMA MAŞALLAH HERKES Bİ GÜZEL YANLIŞ ANLAMIŞ
MERAK ETMEYİN SİTEYİ BİLE ZİYARET ETMEM BU KADR YANLŞ ANLAŞILCAK Bİ CÜMLE KURMAMŞTIM BEN HERKES ÜZÜLÜP DURMASIN ZAMANLA YOLUNA GİRER VARİ KONUŞMUŞTUM ZATEN AMA YENİ ARKADAŞLIKLARA PEK DE AÇIK OLMAYANLAR VARMIŞ DEMEK Kİmafoldumben

canım o zmana gelen tepkilerden yanlış anlaşıldığını fark ettmedinmi o zmana acıklasaydın bu durumlar olmazdı

Back
X