Kızlar göz çevresi kırışıklıkları için doğal bir yöntem bilen var mı,doğal olmayan da olur,herhangi bir markanın kremi.
bir çay kaşığı yaş mayaya 1 damla yağsız süt ekleyip parmağınla karıştırıp hafifçe tüm göz çewrene sür 20 dk bekle soğuk suyla yıka yatmadan önce yapmak mimikleri kullanmadığımız için daha etkili oluyor...haftada 3 gün yapmalısın..
yani totalde 7 cm:1shok::1shok::1shok:
hem de bir ayda süpersin yahu nazar değmesin:dance:
ama yanlış anlamadıysam bi haftalık arayla ölçtün ve arada 4 cm fark çıktı değil mi??? yani bi haftada o kadar büyüdü???
3 hafta falan oldu işte kullanalı, ben de az önce ölçtüm, manyak gibi hergün ölçüyorum zaten, 3 cm büyümüş, bi de benim yeni yeni ağrılar başladı, umarım hızını kesmez...
ne yalan söyliyim başta çok ümitli değildim, o kadar çok yararını duyunca aman yaramasa da kullancam dedim ama şimdi kendilerinden iyi bi performans beklemekteyim:)
Heh ne diyodum ? he Küç Diyodum...Kızlar birinci kutuyu devirdim ben 20 gun filan oldu ..Masallah tatli yer gibi yiyorum :Roflol: Adet dönemimde yani goguslerim şişken başlamıştım ölçmüştüm 78 cm di (adet dönemi dışında max : 75 cm ).... gozler gorulur bir dolgunluk var su an ..Adetim coktaaan bitti...gögüslerimin sönmesi gerekirdi :Roflol: bi haftadir bu dolgunlugu hissediyorum ama en onemlisi acayip bi dik durma durumu var :)) dolgunluktan mi kaynaklaniyo anlamadim valla :)) neyse bugun sabah olctum 82 cm ... cok dikkatli ölcüyorum öyle bol bol tutmak yok mezureyi ...en onemlisi tisörtü sütyensiz giyemiyorum su an ..Annem tuhaf tuhaf bakiyo :))) allah allah der gibi :))) inanmiyosaniz gögüslerime sorun dicem :sm_cool: ayyy insallah bu kalici bisey olur ..kullanmaya devam...yalnız dipnot düseyim : hiç kilo almadım ....bu beni üzüyo tabi ama olsun...kiloda alsam artik pamela gibi olurum heralde ihihihihihi :)
kizlar ahahahah az önce bi arkadaşla konuştum hemşire öldüm gülmekten valla paylaşmadan duramıcam :))))))) kadnlarin cildi için en buyuk mucize neymiş dersiniz :))))))))) Sperm .hönk dimi evet bencede hönk :)))) Doğum lekelerine kırışıklıklara her türlü cilt problemine süper faydalıymış :))) cildiyeci kadin arkadaşı söylemiş ve bizzat denemiş...Ne doğum lekesi ne güneş lekesi :)))) Eh deniyen şahıs evli biz nerden bulcazsperm bankasından mı :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?