- 12 Temmuz 2016
- 4.447
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.399
- 158
Lisede tanıştığım ve aynı sitede oturduğum iki arkadaşım vardı. 2020de ben evlenene kadar hergün görüşür görüşemezsek mutlaka konuşurduk gün içinde. Görüştüğümüz dönem aynı dertlerden muzdariptik bizi birbirimize bağlayanda bu oldu sanırım. Üçlü samimi bir arkadaş grubuyduk kısaca. Ben evlendikten 3 4 ay sonra iletişim iyice azaldı. Bir sorun mu var diye defalarca konuştum ikisiylede ama yok ne sorun olucak yoğunuz falan dediler en sonunda da bir baktım beni her yerden engelleyip silmişler. Bende tekrar üstelemedim giden gitmiştir dedim yoluma baktım. Aradan 5 sene geçti bugün kızlardan birinden mesaj aldım. Uzun zaman oldu çocukların olmuş merak ediyorum ziyarete gelmek istiyorum diye. Kabul etmedim bundan sonra ikisiylede bir işim olmadığını söyledim ne alaka 5 sene sonra görüşmek istiyosun diye sordum. Ben sana o zaman hata yaptım telafi etmek istiyorum dedi. Yok istemez dedim kapattım. Ama çokta merak ediyorum neden böyle yaptıklarını kuyruğuda dik tutmak istiyorum. Bir daha hayatıma almam asla o ayrı ama dinlese miydim bilemedim de fikriniz nedir?
Kızlarla liseyi beraber okuduk üniversiteyide. Birbirimizde kalırdık ederdik. Aynı dönem maddi sıkıntılarla boğuştuk destek olduk hep biribirimize. İçinizden biri bir tık farklıydı. Mutlu olanı kıskanıyorum falan derdi ama düzeltmeye çalışırdı kendini. Eşimi sevmiyolardı eşimde onları sevmiyodu ama ne karşı karşıya getirdim ne biri için diğerini ihmal ettim dengeyi de gayet iyi kurmuştum. İlk tartışma nişanımda çıktı. Nişan sonrası eşim içmeye gidelim dedi hadi dedim kızlarıda çağırdım biz gelmeyelim yorulduk dediler peki dedim sonra bizi bırakıp gittin diye ters çıktılar bana. Böyle eften püften muhabbetler oldu genelde. Ama köpek gibi yorgun olsam da ikisininde mezuniyet nişan her şeylerine koşturdum gıkım çıkmadan. Nihayi sebep ne onu bilmiyorum ama hala.
Kızlarla liseyi beraber okuduk üniversiteyide. Birbirimizde kalırdık ederdik. Aynı dönem maddi sıkıntılarla boğuştuk destek olduk hep biribirimize. İçinizden biri bir tık farklıydı. Mutlu olanı kıskanıyorum falan derdi ama düzeltmeye çalışırdı kendini. Eşimi sevmiyolardı eşimde onları sevmiyodu ama ne karşı karşıya getirdim ne biri için diğerini ihmal ettim dengeyi de gayet iyi kurmuştum. İlk tartışma nişanımda çıktı. Nişan sonrası eşim içmeye gidelim dedi hadi dedim kızlarıda çağırdım biz gelmeyelim yorulduk dediler peki dedim sonra bizi bırakıp gittin diye ters çıktılar bana. Böyle eften püften muhabbetler oldu genelde. Ama köpek gibi yorgun olsam da ikisininde mezuniyet nişan her şeylerine koşturdum gıkım çıkmadan. Nihayi sebep ne onu bilmiyorum ama hala.