EŞİYLE SORUNLARI OLANLAR BURAYA :(

işin içinde şiddet var bilmem farkındamısınız.onun hiç bir hakkı yok sizi vurmaya hele hele dolduruşa gelip dövmesini demiyorum bile.bu nasıl sevmek? hem deli gibi sev hem de sevdiğin kadına şiddet uygula.
sizde bir ananın bir babanın evladısınız.annen baban sizi koca tarafından dayak yesin diye büyütmedi.sizi her kavgada döven birini hala nasıl seviyorsunuz aklım almadı.bu durumlarda aksine sevdiğin koca bile gözünden düşüyor insanın.nefret ediyor ona.

Kayınvaldenizle eşinizin yanında konuşun. Sen bu şekilde dediğin için oğlunla aram bozuluyor lütfen böyle sözler duyarsan bize anlatma de ama mutlaka eşinde yanında olsun...Şiddetin olduğu yerde evlilik yürütmek bana mantıklı gelmiyor ama sen ille de deveyi güdeceğim diyorsun...
Tek diyeceğim eşinle ağız dalaşına girme konuşacağını ne istediğini söyle sakin bir tavırla sonra ağzını açma bir daha bırak o konuşsun dursun
Kayınvaldene gittiğinde de gayet mesafeli dur ama soğukta durma politik davranmayı öğreneceksin sende zamanla...
Ama mutlaka eşinin yanında kayınvaldene söyle oda çenesini tutsun söylemekten kastım kavga çıkarmak değil eşini şikayet eder gibi yada kayınvaldene serzeniş gibi. Haddini alttan alttan bildir

henüz çok yeni evlisiniz..ve üstelik kendi ayakları üzerinde duran ve herseyin farkında olan bi kadınsınız.evliliğin ilk yıllarında alışma sürecinde tatsızlıklar olur.fakat işin boyutu şiddete geldiyse,lütfen kendinizi bu duruma sokacak olaylardan uzak durun.
o sinirlenip konustugunda siz sakin kalın.dinleyin.pat pat cevap vermeyin.konusması bittiğinde gergin olduğunu hissediyorum ve bu durum beni çok üzüyor.beni dinlemek istersen şimdi konusmak istiyorum.ama hala gerginsen biraz nefes alalım,birazdan konusalım askım de..
o konusup durdugunda sende konusursan,konusmalar üst üste biner ve kim ne dedi arada kaynar.hatta öyle durumlar olurki haklıyken haksız duruma dşersiniz.
siz o konustugunda sakinliğinizi ve sessizliğinizi korudukca,inanın bi süre sonunda o da siz gergin oldugunuzda aynı davranısı benimser.
eşinize annesini yada ailesini sakın kötülemeyin.
aşkım annene gidelimmi özlemiştir bizi deyip bu teklifi siz götürün birkac kere..eşiniz anlasın ki siz onun annesini seviyor ve saygı duyuyorsunuz.
bu durumu bikac hafta deneyin.ve bir hafta sonu eşinize onunla ufak kaçamaklar yapmak istediğinizi söyleyin o hafta sonu.
allahım dermansız dert vermesin,karsıklı anlayıs ve konusmayla her sorunu halledebilirsiniz.
ben her problemi hemen ailelere yansıtma taraftarı değilim.
çünkü siz eşinizle barısır yine o yataga girersiniz ama aileniz eşinize bi kere saygısını kaybettimi tekrar toparlayamazlar.
ve tekrar tekrar söylüyorum,şiddetin psikolojik olanına da şiddetinede sonuna kadar karsıyım.
madem cok seviyorsunuz sakın bir kere daha size el kaldırmasına msade etmeyin lütfen.
ne kadar kayınvalidenizi istemesizde lütfen empati yapın.
onu eşiniz için sevin.
ufak hediyeler alın.saygınızı kaybetmeyin.
inanın kazanan siz olursunuz.

Eşiniz de siz de tedavi görmelisiniz
İnsan kendisini döven bir adamı sevemez, bırak sarılıp yatmayı
Hata yapıyorsunuz, alışma dönemi falan hikaye, eşiniz ömür boyu böyle olacak, siz ne kadar dayanırsınız onu bilemem
Tedaviye ikna etmeye çalışın; onu da , kendinizi de

eşimle konuştum.. aslında annesinin aramızı gerçekten bozduğunu o da anladı.. o da yengesiyle konuşmuş onu almaya gitmişti biraz uzak bir yerden.. yengem beni aradı eşin seni gerçekten çok seviyor dedi... barışın dedi.. onunla dertleşmiş ..yengem dediğim aslında onun amca eşi.. yengem ona annen yüzünden eşinle aranı sakın bozma demiş.. bende upuzuuun bir msj attım bugün çok düşündüğümü ve içimdeki herşeyi yazdım ayrılmak istediğimi... o da annesini aramış sakın bir daha hayatıma karışma arama beni aramızı bozma demiş.. ortalık baya karıştı anlayacağınız.. hala onu affetmedimm.. bana yaşattıklarını ona yaşatacağım.. bunlar bana güç verdi gerçekten.. az da olsa kaybetme korkusunu yaşadı

canım benim..lütfen soğuk kanlı ol.
bana yaşattıklarını ona yaşatıcam ne demek.
lütfen sakin kal.
eşininde annesiyle yüzyüze konusup uyarsaydı,bu da yanlıs.
kayınvalidenin size bunları yasatması zaten cok cok yanlıs.
ama kocanı seviyosun,o da seni seviyor.
bu durumu lehine kullanmak varken neden dahada aleyhine ceviresinki herseyi?
fevri cıkıslar yapma.
kaybetme korkusunu yasaması güzel.
ama söyleyip söyleyip söylediğinizi gerceklestirmediğinizde bundan sonra ciddiye alınmazsınız.
siz sakin ve sogukkanlı kalın.kimse size vuramaz,bu durumu tekrar yasamamak için tedbirlerinizi alın.

apaçık dayak yediğin halde boşan demeyin çözüm değil diyorsun.
ne çözüm ki o zaman?..
gözün mosmor olup da aynaya bakarken, koskoca adam anasının dolduruşuyla sana el kaldırırken hiç mi kendine bir saygın olması gerektiği aklına gelmedi?Senin kendine saygın yokken özellikle eşin gibi bir mağara adamının nasıl olacak?
dayak hiçbir canlıya atılmamalıyken ekonomik olarak özgür bir kadın nasıl hala "ama çok seviyorum" diye zırvalar.neyi seviyorsun?yüzünde,bedeninde patlayan tokatların çıkardığı sesi mi?
Senin gibi kadınlara ne yazılır bilmiyorum,ama madem boşanmak çözüm değil,iyi bir marka fondoten ya da stick kapatıcı filan al kendine.hiç olmazsa kendini ve etrafı kandırmanda daha cok yardımcı olur.

Eşiyle sorunu olmayan varmı????
Canım henüz yeni evlisiniz ve size siddetmi uyguluyo.. Elleri kırılsın.. Nasıl bi sinirdir bu.. Kvden eger bunu istiyosa rabbim iki cihanda cezasını versin.. Cok sinirlendim..
Bnm eşim bi defa cok sinirlendi üstüme yürüdü ben onu bile şiddet saydım kendine hakim olmayı bilir.. Gittim hemn ailesine söledim... Kvdeme kbabama abisine hatta abisini eve cagırdım.. ONLARIN HEPSİNE DEDİM Kİ İLK ÖNCE ALLAH SONRA SİZ ŞAHİT OLUN BNM KOCAM BİRDAHA ÜSTÜME YÜRÜRSE BAKIN DÖVERSE DEMİYORUM ÜSTÜME YÜRÜCEK DAHİ OLURSA KARIYI ELDE BO... UNU YOLDA GÖRÜR...
Kendi aileme sölemedim... Eşim viliyo ki babam duyarsa kötü olur...
Ama kardeşim sen şiddet gördüm diyosun... Gözüm mor gezdim diyosun... Bizden nasıl bir akıl beklıyosun.. Aglamısmıs afedersin ama kadına el kaldıran adam gebersin.. ALLAH O ELLERİ TAŞ ETSİN. Kaldıramasın bidaha inşallah. Bide calısıyosun.. Kvdends bok mu varmıs... Temizlicekmişte yardım mı istiyomus.. Ay röbe bizde bi sene önce bu yüzden tartıstıkta en büyük tartısmamaız yani cok sinirlendim... Şimdi taviz verirsen acık acık yazayım diyorum banlancam.. AZına balı sürerler... Sen kendindeb ödün verme.. Bırak eşin aglasın zırlasın ala haddini bilsin.. Sen ona emanetsin.. Bunu farkına varsın.. Yatmıyosa yatmasın yanında canı istedimi eşşek gibi gelir afedersin sen ne diye gidiyon gel falan diyon.. Bak tecrübe bunlar tecrübe... Kendinden tawrından taviz verme.. Kvdenlerlede olması gerektıgı kadar muhattap ol. Yıksa buraya cok konu acarsın..

Süper bi tesbit ve ihtiyac listesi yaptın.. Helal olsun..
Hiç aklıma gelmezdi.. Fondoten he....

waooouuwww...
'karıyı elde b..konu yolda görür'
ne değişik bi gider bu,bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…