Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EŞİYLE SORUNLARI OLANLAR BURAYA :(
- Konu Sahibi angelsu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dayak kesinlikle kabul edilebilecek birşey değil. Ekonomik özgürlüğün var mı? Yoksa bir an evvel iş aramaya başlayabilirsin Varsa zaten düşüneceğin hiçbirşey yok. Sen kendine bu yaşadıklarını yakıştırıyor musun? Ben buna layığım diyorsan dayağını ye otur hiçbirşeyden şikayet etme. Hem şikayet edip hem de ayrılmak istemiyorsan gereğini yap en azından şikayetçi ol eşinin yaptıklarına pişman olduğundan emin ol. En doğrusu ayrılman aslında ama bunu pek yapacağa benzemiyorsun.
Allah'ın sana verdiği bu bedene sen dahil kimsenin eziyet etmeye hakkı yok.
Allah'ın sana verdiği bu bedene sen dahil kimsenin eziyet etmeye hakkı yok.
tabi ki de boşanmayın canım evliliğin ilk zamanlarında çoğu çiftler ve ailelerinde yaşanan şayler bunlar.eşin annesinin dolduruşuna geliyorsa ve bunu sana yansıtıyorsa hemen ortam değiştirmekte fayda var veya benim şu hareketimi yanlış anlamış de ama asla bağıra çağıra onlar şöyle onlar böyle deyip karşılık verme çünkü bu iyice alevlendirir kavgayı. hafta içi de eğer işyerine ya da evine yakınsa akşam yemeğe kayınvalidenlere git canım haftada iki defa :) hem sen yemeğini aradan çıkarırsın hem onların gönlü hoş olur. Allah kolaylık versin canım. bi de aile danışmanından yardım almakta fayda var çünkü sanırım eşinde öfke kontrölü sorunu var . çok sevmesine değer vermesine rağmen seni kırabiliyormuş. yine de çok dert olur mu sen onun seni sevdiğini ve öfkeyle yaptığını biliyorsun neticede. çözüme git yeter.Merhaba. Ben 9 aylık evliyim henüz.8 aylık bir flört dönemi ve 11 ay nişanlılık dönemi yaşadık. eşim aslında çok iyi biri.hiç dışarı hayatı yok en azından bensiz takılmaz hiç.evine düşkün birisi. Birbirimize hala ilk günkü gibi sevgi doluyuz fakat sanki bu mutluluğa gölge düşürmek isteyen bir kayınvalidem var ben çalışan bir bayanım eşimde ben de evden 8 de çıkıyor akşam 5te geliyoruz.haliyle yemek falan derken dinlenmeye bile zor vakit buluyor insan.bu nedenle hafta içi kayınvalidemlere pek gidemiyoruz..hafta sonu da malum insan dinlenmek istiyor. ben normalde her pazar öğleye kadar evimin işlerini bitirmeye çalışıp gidiyorum çok istisna gitmediğim o da sadece 2kez ve burnumdan geldi ikisi de resmen. hemen eşimi arayıp bir yardıma bile gelmediniz diyor.Hani illaki kavga etmemiz gerekya kıyafetlerimle ilgili şeyler söylüyor onu dolduruyor.. sonra bu konuları eşim bana anlatırken illaki kavga ediyoruz.. bi kaç kez bana vurdu.Ben çok üzülüyorum o an ölmek bile istiyorum nasıl aramızdaki sevgi bir anda şiddete dönüşebiliyor. bazen geliyor bin pişman ağlayıp özür diliyor. ama o ağlayınca ben kıyamıyorum 2 kat ağlıyorum. ama yeri geliyor gelip konuşmuyor gözyaşımı bile silmiyor hatta küçük bir sorunumuzda da benden ayrı yatıyor. ben onu yatağımıza götürmeye çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama sorunsuz günlerimizde canından bir parça gibi sarılıp yatıyor bana asla sarılmadan yatmıyor.. çok garip değil mi..bazen defol git bile diyor.. kendime yeni bir hayat kurcam diyor.. her şey senin yüzünden diyor.hakaret bile ediyor. bir gün öyle bir tokat yedim ki kaç gün gözüm mor gezdim. hala içim acıyor unutulmuyor. ama bianlık sinirle olduğunu kendine hakim olamadığını söyleyip çokta ağladı. sen benim herşeyimsin ben sensiz bir hiçim ve neler neler söyledi. küçük bir kavga ile bir insan nasıl bu kadar değişebilir ki.bir anlık kavgalar bütün güzel şeyleri bi anda silip geçebiliyor.neden gelinler hep kötü.. biz evimizi herşeyimizi kendimiz aldık.onlar çok az bir masraf etti. anladığım kadarıyla eşim beni işten çıkartsın sabah erken oraya bıraksın onlarla çalışayım yardım edeyim evime de sadece yatmaya geleyim istiyorlar. gelinleri bir hizmetli hatta köle olarak gören toplumlarla iç içeyiz maalesef.sürekli eşime şu şunu dedi bu bunu diyor deyip dolduruyorlar. ama lafı kimin söylediği hep meçhul.ben ne yapmalıyım.. nasıl bir yol izlemeliyim ki her şey düzelsin..Bana boşanın demeyin lütfen bu bir çözüm olsaydı ben alıp çantamı çoktan çıkmıştım.
- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
1 aylık evli iken tokat yediniz mi eşinizden?tabi ki de boşanmayın canım evliliğin ilk zamanlarında çoğu çiftler ve ailelerinde yaşanan şayler bunlar.eşin annesinin dolduruşuna geliyorsa ve bunu sana yansıtıyorsa hemen ortam değiştirmekte fayda var veya benim şu hareketimi yanlış anlamış de ama asla bağıra çağıra onlar şöyle onlar böyle deyip karşılık verme çünkü bu iyice alevlendirir kavgayı. hafta içi de eğer işyerine ya da evine yakınsa akşam yemeğe kayınvalidenlere git canım haftada iki defa :) hem sen yemeğini aradan çıkarırsın hem onların gönlü hoş olur. Allah kolaylık versin canım. bi de aile danışmanından yardım almakta fayda var çünkü sanırım eşinde öfke kontrölü sorunu var . çok sevmesine değer vermesine rağmen seni kırabiliyormuş. yine de çok dert olur mu sen onun seni sevdiğini ve öfkeyle yaptığını biliyorsun neticede. çözüme git yeter.
Kayınvalidemler kapalı bi aile,
Benim ailemde öyle hatta benim annem babam hacı.. babam dünya hayatından tamamen vazgeçmiş bi adam.
Ailemden kapanmayla alakalı hiç bi zaman baskı görmedim.
Evlendiğimde de açıktım ama maneviyatım güçlüdür, haramı helali bilirim.
Bu durum kayınvalideme hiç bi zaman yetmedi tabi ki.
Hep açık oluşumdan, kıyafetlerimden dem vurdu.
Ki senin de anlattığın gibi bırak açık giyinmeyi aksine çoğu zaman bi kapalı arkadaşımızdan bile daha dikkatli giyinirim.
Gün geldi eşimle kavga etti kapansın diye, gün geldi ağladı kapanmıyor lafımı dinlemiyor diye.(bunu bana söyleyen görümcem).Bana "beni kandırdın kapanıcam dedin.kapanmayacağını bilseydim almazdım seni" bile dedi.ki asla öyle bi söz vermedim.
Kayınvalideme her gittiğimde aynı konu..
Kapanmamam, ona göre yanlış kıyafet seçimlerim..
Eşim dolup dolup geliyordu hala da öyle.. ama hiç dayak yemedim.
Senin ilişkinde yanlış olan kısım işte tam burası.
Hiç bi konu hiç bi insan senin özgüveni bu yolla yerle bir edemez.
kalkışıyorsa durdurması gereken sensin.
Şimdi kayınvalidemle yaklaşık 1 aydır görüşmüyorum,
yine eşimi dolum dolum dolduruyor üstelik bıkmadan usanmadan her akşam.
Gergin gelen eşim en ufak bi konuda tartışma çıkarıyor.
Katlanıyorum, ama dayak... bambaşka bi konu.
Benim ailemde öyle hatta benim annem babam hacı.. babam dünya hayatından tamamen vazgeçmiş bi adam.
Ki senin de anlattığın gibi bırak açık giyinmeyi aksine çoğu zaman bi kapalı arkadaşımızdan bile daha dikkatli giyinirim.
Gün geldi eşimle kavga etti kapansın diye, gün geldi ağladı kapanmıyor lafımı dinlemiyor diye.(bunu bana söyleyen görümcem).Bana "beni kandırdın kapanıcam dedin.kapanmayacağını bilseydim almazdım seni" bile dedi.ki asla öyle bi söz vermedim.
hayır ama boşanma dışında bi çözüm yolu sunun diyor1 aylık evli iken tokat yediniz mi eşinizden?
- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
Çözüm yolu sunabilirsiniz tabi ki fakat böyle şeyleri çoğu çift yaşıyor diyerek şiddeti normalleştirerek değil.hayır ama boşanma dışında bi çözüm yolu sunun diyor
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
şiddet kesinlikle yanlış asla onu normalleştirmem bu haksızlık karaktersizlik onur kırıcı durumu kimse de normalleştiremez de. ama eğer değişebileceine de güveniyorsa ki çok seviyor kocasını bu durumda aile danışmanından yardım alarak bi psikoloğa yönlendirilebilir bunu demek istedim. fakat sanırım yanlış ifade etmiş olmalıyım.Çözüm yolu sunabilirsiniz tabi ki fakat böyle şeyleri çoğu çift yaşıyor diyerek şiddeti normalleştirerek değil.
herkes kendi değerini kendisi belirler sağlam duruşunuz çok güzel birşey. onlar da elbette yanlış yaptıklarını anlarlar ben de kapalı bi bayanım fakat bu başkasının zorlamasıyla olacak bişey değil.Kayınvalidemler kapalı bi aile,
Yanlış yaptıklarını anlayacaklarına ihtimal vermiyorum.herkes kendi değerini kendisi belirler sağlam duruşunuz çok güzel birşey. onlar da elbette yanlış yaptıklarını anlarlar ben de kapalı bi bayanım fakat bu başkasının zorlamasıyla olacak bişey değil.
Benim tek üzüldüğüm nokta 4 senedir bu kapanma konusu o kadar hergün gündemde ki artık kayınvalidem beni iyice inada bindirdi.sırf o sevinmesin diye hayatım boyunca kapanmayacağıma yemin edebilirim.
Tıpkı kayınbabamın kv yüzünden hayatı boyunca seccade başına oturmayacağına yemin ettiği gibi :)
- 16 Haziran 2014
- 105
- 34
- 73
tekme tokat dövme olmadı ama vurdu.. hemde o da dayak neticede... bir kadına nasıl el kalkar ki .. allah koru kolla diye göndermiş .. kollarınla ez diye değil demibu kadar az zamana çok şey sıgdırmışsınız
şiddeti bile
ne desem bilemedim
adam baktın seni dövecek kendini odaya falan kitle
Umarım eşin anlar yaptığının yanlış olduğunu. Ailesi de önemli tabi ama önce Eşinle huzurun çok önemliYanlış yaptıklarını anlayacaklarına ihtimal vermiyorum.
Benim tek üzüldüğüm nokta 4 senedir bu kapanma konusu o kadar hergün gündemde ki artık kayınvalidem beni iyice inada bindirdi.sırf o sevinmesin diye hayatım boyunca kapanmayacağıma yemin edebilirim.
Tıpkı kayınbabamın kv yüzünden hayatı boyunca seccade başına oturmayacağına yemin ettiği gibi :)
- 16 Haziran 2014
- 105
- 34
- 73
yok artık
bazen şizofrenik davranışlar sergilediğini düşünüyorum... bazen hastalıklı olduğunu bile düşünüyorum.. çünkü o kadar kıskanç ki saçlarımı bile toplattırmıyor ensem boynum görünmesin diye.. bakımlı gezmeme karşı..
- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.422
- 248
- 38
seven erkek dokunmaya kıyamaz ki bırak tokat atsın,annesini bahane edip bildiğin şiddet uyguluyor sana,sende yok annesi dolduruyor diye söleniyorsun.yapma bunu adam akıllı konuş kocanla birilerinin dolduruşuna bile gelse sana şiddet uygulaması çok çok yanlışMerhaba. Ben 9 aylık evliyim henüz.8 aylık bir flört dönemi ve 11 ay nişanlılık dönemi yaşadık. eşim aslında çok iyi biri.hiç dışarı hayatı yok en azından bensiz takılmaz hiç.evine düşkün birisi. Birbirimize hala ilk günkü gibi sevgi doluyuz fakat sanki bu mutluluğa gölge düşürmek isteyen bir kayınvalidem var ben çalışan bir bayanım eşimde ben de evden 8 de çıkıyor akşam 5te geliyoruz.haliyle yemek falan derken dinlenmeye bile zor vakit buluyor insan.bu nedenle hafta içi kayınvalidemlere pek gidemiyoruz..hafta sonu da malum insan dinlenmek istiyor. ben normalde her pazar öğleye kadar evimin işlerini bitirmeye çalışıp gidiyorum çok istisna gitmediğim o da sadece 2kez ve burnumdan geldi ikisi de resmen. hemen eşimi arayıp bir yardıma bile gelmediniz diyor.Hani illaki kavga etmemiz gerekya kıyafetlerimle ilgili şeyler söylüyor onu dolduruyor.. sonra bu konuları eşim bana anlatırken illaki kavga ediyoruz.. bi kaç kez bana vurdu.Ben çok üzülüyorum o an ölmek bile istiyorum nasıl aramızdaki sevgi bir anda şiddete dönüşebiliyor. bazen geliyor bin pişman ağlayıp özür diliyor. ama o ağlayınca ben kıyamıyorum 2 kat ağlıyorum. ama yeri geliyor gelip konuşmuyor gözyaşımı bile silmiyor hatta küçük bir sorunumuzda da benden ayrı yatıyor. ben onu yatağımıza götürmeye çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama sorunsuz günlerimizde canından bir parça gibi sarılıp yatıyor bana asla sarılmadan yatmıyor.. çok garip değil mi..bazen defol git bile diyor.. kendime yeni bir hayat kurcam diyor.. her şey senin yüzünden diyor.hakaret bile ediyor. bir gün öyle bir tokat yedim ki kaç gün gözüm mor gezdim. hala içim acıyor unutulmuyor. ama bianlık sinirle olduğunu kendine hakim olamadığını söyleyip çokta ağladı. sen benim herşeyimsin ben sensiz bir hiçim ve neler neler söyledi. küçük bir kavga ile bir insan nasıl bu kadar değişebilir ki.bir anlık kavgalar bütün güzel şeyleri bi anda silip geçebiliyor.neden gelinler hep kötü.. biz evimizi herşeyimizi kendimiz aldık.onlar çok az bir masraf etti. anladığım kadarıyla eşim beni işten çıkartsın sabah erken oraya bıraksın onlarla çalışayım yardım edeyim evime de sadece yatmaya geleyim istiyorlar. gelinleri bir hizmetli hatta köle olarak gören toplumlarla iç içeyiz maalesef.sürekli eşime şu şunu dedi bu bunu diyor deyip dolduruyorlar. ama lafı kimin söylediği hep meçhul.ben ne yapmalıyım.. nasıl bir yol izlemeliyim ki her şey düzelsin..Bana boşanın demeyin lütfen bu bir çözüm olsaydı ben alıp çantamı çoktan çıkmıştım.
kv gelince böle davrandığı sürece tepkini koy ve gitme
Dışarıdan yardım almakta fayda var çünkü ilerleyen zamanlarda bu kıskançlıktan öte hastalığa döşüverir de önüne geçilmeyebilir canım. Üzülme sabırla ve hoşgörüyle yaklaş canımbazen şizofrenik davranışlar sergilediğini düşünüyorum... bazen hastalıklı olduğunu bile düşünüyorum.. çünkü o kadar kıskanç ki saçlarımı bile toplattırmıyor ensem boynum görünmesin diye.. bakımlı gezmeme karşı..
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Anneniz ne şekilde dolduruyor da size vuruyor anlayamadım kıyafetinizi eleştiriyorsa, zaten eşiniz sabah görüyor kıyafetinizi sorun olsa onu giyme der yan değil mi birde sık gelin diyormuş sık gitmediğinizi için mi tokat atıyor çok alakasız. Yani başka tartışmalar oluyor ki böyle şeyler yaşanıyor. Bence hemen yüzünüzü yumuşatmayın tokat kadar onur kırıcı bir şey yok. Ama zaman bulamıyorum da bana göre bahane. Akşam 5 te evdesiniz daha çocuğunuz bile yok haftada bir kere süpürseniz silseniz size yeter dağınık da bırakmazsanız eviniz düzenli olursa iş kalmaz yemek olayına hafta sonundan birkaç çeşit yapabilirsiniz hafta içi için. Hafta içi işten gelip bir gün bir oda bir gün bir oda yapsanız hafta sonuna işiniz bile kalmaz hem de birikmez kolay olur az zaman harcanır. Çocuk olunca nasıl kendinize zaman ayıracaksınız sorun kaynananız değil eşiniz bence öfke kontrolü sorunu var.
- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178