- 20 Ekim 2009
- 4.429
- 4.943
- 723
Demin ki konudan sinirlenndirdin beni yazmayacaktım sana ama şu yazdığını görünce yine tutamadım kendimi.bazen şizofrenik davranışlar sergilediğini düşünüyorum... bazen hastalıklı olduğunu bile düşünüyorum.. çünkü o kadar kıskanç ki saçlarımı bile toplattırmıyor ensem boynum görünmesin diye.. bakımlı gezmeme karşı..
canım hafta içi gttik mesala geçen cuma sırf hafta sonunu kendime ayırayım diye sınavlara giriyorum ders çalışmam da gerekiyor.. cumadan pazara düşün kaç gün varki.. pazartesi eşimi armış hafta sonu yardımada gelmediniz diye.. cumartesi düğündeydik eşimin en yakın arkadaşı evlendi. gelinle 10 dk oynadık bırak erkeği damat bile sahnede değildi.. bunu duymuş. eşime karın nasıl oynar.. millet laf ediyor erkeklerle oynuyordu diye demiş.. sen orda değilmiydin dedim bende.. görmedin mi kimle oynadığımı.. düşün annesiyle konuşana dek bu hç problem olmamıştı.. hatta oynarken sahneden yanımdan geçti gülümsedi bana eşim. şimdi de diyor ki neden oynadın .. sanki oynama dedin diyorum .. senin içinde var diyor çevirdide bu kez.. yine pantolonları dar giyor demiş.. hep uzun giyorum kalçam hiç görünmüyor.. eşim zaten hoşuna gtmeyenleri söylüyor.. ben haksız olduğunu ona hissettirdim laflarımla bu kezde bana sesini yükseltme diye savunmaya geçti altta kaldıya o yüzden.. yüzüme yastık vurdu bende ağladım kalktım gittim yanından.. sonra yanıma bile gelmedi.. gün içinde aradı bi kaç ya görseniz hç bişey yaşanmamış gibi konuşuyor benle bende hç konuşmadım dinledim kapattım teliAnneniz ne şekilde dolduruyor da size vuruyor anlayamadım kıyafetinizi eleştiriyorsa, zaten eşiniz sabah görüyor kıyafetinizi sorun olsa onu giyme der yan değil mi birde sık gelin diyormuş sık gitmediğinizi için mi tokat atıyor çok alakasız. Yani başka tartışmalar oluyor ki böyle şeyler yaşanıyor. Bence hemen yüzünüzü yumuşatmayın tokat kadar onur kırıcı bir şey yok. Ama zaman bulamıyorum da bana göre bahane. Akşam 5 te evdesiniz daha çocuğunuz bile yok haftada bir kere süpürseniz silseniz size yeter dağınık da bırakmazsanız eviniz düzenli olursa iş kalmaz yemek olayına hafta sonundan birkaç çeşit yapabilirsiniz hafta içi için. Hafta içi işten gelip bir gün bir oda bir gün bir oda yapsanız hafta sonuna işiniz bile kalmaz hem de birikmez kolay olur az zaman harcanır. Çocuk olunca nasıl kendinize zaman ayıracaksınız sorun kaynananız değil eşiniz bence öfke kontrolü sorunu var.
çünkü seviyorum.. ben 10 yıllık ilişkimi bitirmiş gözü kara bir insandım ama sert kayaya çarptım aşık oldum.. ve yuva kurdum.. bu yüzden önce çözüm aramak istiyorum bitirmek yerine..Demin ki konudan sinirlenndirdin beni yazmayacaktım sana ama şu yazdığını görünce yine tutamadım kendimi.
Bak güzelim.Yazık etme kendine.Sen suçu kayınvalidene atarak,eşini haklı çıkarmaya çalışıyorsun kendi gözünde ama kendini kandırıyorsun.Sevgi bu demek değildir.Bir erkek anasının lafıyla gidip karısını üzmez.Sen de çalışıyorsun.Ekonomik özgürlüğün var.Evliliğin ilk ayında sokakta tokatlayan,9 ay da göz morartan adam değil ağlamak,kapında yatsa iflah olmaz.Adam seni sövüp dövüyor sonra ağlıyor.Kendine gel.Bu hayat birkez geçer eline.Birdahası yok.Bir de korunmuyorsun.Çocuk olursa,ilerde çooookkk ama çoook pişman olursun.Bugün sevgi var zannediyorsun.Bütün boşananlar da severek evlendiler.Deli divane olup.Sen adamı bırakıp gidemiyorsun.Ya seni bırakırsa diye korkuyorun.
Dayağın sonu gelmez... Bi kere attysa devamı gelir....çünkü seviyorum.. ben 10 yıllık ilişkimi bitirmiş gözü kara bir insandım ama sert kayaya çarptım aşık oldum.. ve yuva kurdum.. bu yüzden önce çözüm aramak istiyorum bitirmek yerine..
eşinizi araya sokmadan kvalidenin gözünü korkutun bencecanım hafta içi gttik mesala geçen cuma sırf hafta sonunu kendime ayırayım diye sınavlara giriyorum ders çalışmam da gerekiyor.. cumadan pazara düşün kaç gün varki.. pazartesi eşimi armış hafta sonu yardımada gelmediniz diye.. cumartesi düğündeydik eşimin en yakın arkadaşı evlendi. gelinle 10 dk oynadık bırak erkeği damat bile sahnede değildi.. bunu duymuş. eşime karın nasıl oynar.. millet laf ediyor erkeklerle oynuyordu diye demiş.. sen orda değilmiydin dedim bende.. görmedin mi kimle oynadığımı.. düşün annesiyle konuşana dek bu hç problem olmamıştı.. hatta oynarken sahneden yanımdan geçti gülümsedi bana eşim. şimdi de diyor ki neden oynadın .. sanki oynama dedin diyorum .. senin içinde var diyor çevirdide bu kez.. yine pantolonları dar giyor demiş.. hep uzun giyorum kalçam hiç görünmüyor.. eşim zaten hoşuna gtmeyenleri söylüyor.. ben haksız olduğunu ona hissettirdim laflarımla bu kezde bana sesini yükseltme diye savunmaya geçti altta kaldıya o yüzden.. yüzüme yastık vurdu bende ağladım kalktım gittim yanından.. sonra yanıma bile gelmedi.. gün içinde aradı bi kaç ya görseniz hç bişey yaşanmamış gibi konuşuyor benle bende hç konuşmadım dinledim kapattım teli
bence bu hoşuna gider devam eder.. bir keresinde konuştum.. ha boşanacaksanız bilmem erkeğe bşey olmaz olan san olur dedi bana.. özünde iyi bir insan ama sözünde asla güvenilir değileşinizi araya sokmadan kvalidenin gözünü korkutun bence
bu kadar karışmasına fırsat vermeyin
senin yüzünden boşanacağız dersen kendini frenlermi acaba
Ailenizden bahsediyoruz arkadaşım bilecekler elbet!! Sen dayak ye diyemi evlendirdiler seni o hayvan desem hayvana hakaret olan koca musvettesiyle!!!ben kimseye anlatamıyorum ki ..ailem bunları yaşadığımı bilsin istemiyorum.. kim isterki çevresindekilerin sorunlarını bilmesini
ne diyeyim eşiniz onu böyle kabul edecek bezelye beyinli birini istiyor siz ondakileri gördükçe kaldıramıyorsunuz.dayak yiyin öyle boşanın mı diyelim psikolojik tedavi vb işe yaramıyorsa hala durmak istiyorsanız siz bilirsiniz.Merhaba. Ben 9 aylık evliyim henüz.8 aylık bir flört dönemi ve 11 ay nişanlılık dönemi yaşadık. eşim aslında çok iyi biri.hiç dışarı hayatı yok en azından bensiz takılmaz hiç.evine düşkün birisi. Birbirimize hala ilk günkü gibi sevgi doluyuz fakat sanki bu mutluluğa gölge düşürmek isteyen bir kayınvalidem varben çalışan bir bayanım eşimde ben de evden 8 de çıkıyor akşam 5te geliyoruz.haliyle yemek falan derken dinlenmeye bile zor vakit buluyor insan.bu nedenle hafta içi kayınvalidemlere pek gidemiyoruz..hafta sonu da malum insan dinlenmek istiyor. ben normalde her pazar öğleye kadar evimin işlerini bitirmeye çalışıp gidiyorum çok istisna gitmediğim o da sadece 2kez ve burnumdan geldi ikisi de resmen. hemen eşimi arayıp bir yardıma bile gelmediniz diyor.Hani illaki kavga etmemiz gerekya kıyafetlerimle ilgili şeyler söylüyor onu dolduruyor.. sonra bu konuları eşim bana anlatırken illaki kavga ediyoruz.. bi kaç kez bana vurdu.Ben çok üzülüyorum o an ölmek bile istiyorum nasıl aramızdaki sevgi bir anda şiddete dönüşebiliyor. bazen geliyor bin pişman ağlayıp özür diliyor. ama o ağlayınca ben kıyamıyorum 2 kat ağlıyorum. ama yeri geliyor gelip konuşmuyor gözyaşımı bile silmiyor hatta küçük bir sorunumuzda da benden ayrı yatıyor. ben onu yatağımıza götürmeye çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama sorunsuz günlerimizde canından bir parça gibi sarılıp yatıyor bana asla sarılmadan yatmıyor.. çok garip değil mi..bazen defol git bile diyor.. kendime yeni bir hayat kurcam diyor.. her şey senin yüzünden diyor.hakaret bile ediyor. bir gün öyle bir tokat yedim ki kaç gün gözüm mor gezdim. hala içim acıyor unutulmuyor. ama bianlık sinirle olduğunu kendine hakim olamadığını söyleyip çokta ağladı. sen benim herşeyimsin ben sensiz bir hiçim ve neler neler söyledi. küçük bir kavga ile bir insan nasıl bu kadar değişebilir ki.bir anlık kavgalar bütün güzel şeyleri bi anda silip geçebiliyor.neden gelinler hep kötü.. biz evimizi herşeyimizi kendimiz aldık.onlar çok az bir masraf etti. anladığım kadarıyla eşim beni işten çıkartsın sabah erken oraya bıraksın onlarla çalışayım yardım edeyim evime de sadece yatmaya geleyim istiyorlar. gelinleri bir hizmetli hatta köle olarak gören toplumlarla iç içeyiz maalesef. sürekli eşime şu şunu dedi bu bunu diyor deyip dolduruyorlar. ama lafı kimin söylediği hep meçhul.ben ne yapmalıyım.. nasıl bir yol izlemeliyim ki her şey düzelsin..Bana boşanın demeyin lütfen bu bir çözüm olsaydı ben alıp çantamı çoktan çıkmıştım.
Bakın size ne kadar etkisi olacak bilmiyorum ama lütfen şu boyun eğmeyi bırakın artık. Ne demek koruyup kollamak? Siz tek başınıza bir varlıksınız; birinin koruyup kollamasına ihtiyacınız yok. Bakın ben size söyleyeyim nasıl korunursunuz: Eşiniz size dayak atmaya kalktığında apış arasına yapıştıracaksınız dizinizi, sonra da çantanızı alıp çıkacaksınız.tekme tokat dövme olmadı ama vurdu.. hemde o da dayak neticede... bir kadına nasıl el kalkar ki .. allah koru kolla diye göndermiş .. kollarınla ez diye değil demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?