EŞİYLE SORUNLARI OLANLAR BURAYA :(

seviyor diyorsunuz ama seven adam böyle davranmaz.... eşiniz sizi sevmiyor kendinizi kandırmayın.... dik durun karşısında... ne demek tokat ne demek ayrı yatmak yüzüne bakmamak....kendinden vazgeçemeyeceğinizden nasıl eminse...

Biraz dengesiz bir ilişki karmaşık anladığım kadarıyla sevgi ,aşk,şiddet herşey var...Bence bi duruşunuz olmalı 2 taraf da sizi ezmemeli.En başında eşinizle anlaşmaya varın eşinizle iyi iletişim kurarsanız diğer rahatsız olduğunuz konuların üstesinden gelirsiniz

Demin ki konudan sinirlenndirdin beni yazmayacaktım sana ama şu yazdığını görünce yine tutamadım kendimi.
Bak güzelim.Yazık etme kendine.Sen suçu kayınvalidene atarak,eşini haklı çıkarmaya çalışıyorsun kendi gözünde ama kendini kandırıyorsun.Sevgi bu demek değildir.Bir erkek anasının lafıyla gidip karısını üzmez.Sen de çalışıyorsun.Ekonomik özgürlüğün var.Evliliğin ilk ayında sokakta tokatlayan,9 ay da göz morartan adam değil ağlamak,kapında yatsa iflah olmaz.Adam seni sövüp dövüyor sonra ağlıyor.Kendine gel.Bu hayat birkez geçer eline.Birdahası yok.Bir de korunmuyorsun.Çocuk olursa,ilerde çooookkk ama çoook pişman olursun.Bugün sevgi var zannediyorsun.Bütün boşananlar da severek evlendiler.Deli divane olup.Sen adamı bırakıp gidemiyorsun.Ya seni bırakırsa diye korkuyorun.

gözünü morartıyor. şiiddet bir kere değil ve evlilik çok yeni. boşanın demeyin diyorsunuz.
evliliğin bitmesi için en önemli 2 unsur vardır bana göre. şiddet ve aldatma.
birini yaşıyorsunuz. ama siz devam edeceğim diyorsanız,ne diyeyim terapi alsın o zaman. kendine hakim olmayı öğrensin. ha öğrenebilirse tabii

canım hafta içi gttik mesala geçen cuma sırf hafta sonunu kendime ayırayım diye sınavlara giriyorum ders çalışmam da gerekiyor.. cumadan pazara düşün kaç gün varki.. pazartesi eşimi armış hafta sonu yardımada gelmediniz diye.. cumartesi düğündeydik eşimin en yakın arkadaşı evlendi. gelinle 10 dk oynadık bırak erkeği damat bile sahnede değildi.. bunu duymuş. eşime karın nasıl oynar.. millet laf ediyor erkeklerle oynuyordu diye demiş.. sen orda değilmiydin dedim bende.. görmedin mi kimle oynadığımı.. düşün annesiyle konuşana dek bu hç problem olmamıştı.. hatta oynarken sahneden yanımdan geçti gülümsedi bana eşim. şimdi de diyor ki neden oynadın .. sanki oynama dedin diyorum .. senin içinde var diyor çevirdide bu kez.. yine pantolonları dar giyor demiş.. hep uzun giyorum kalçam hiç görünmüyor.. eşim zaten hoşuna gtmeyenleri söylüyor.. ben haksız olduğunu ona hissettirdim laflarımla bu kezde bana sesini yükseltme diye savunmaya geçti altta kaldıya o yüzden.. yüzüme yastık vurdu bende ağladım kalktım gittim yanından.. sonra yanıma bile gelmedi.. gün içinde aradı bi kaç ya görseniz hç bişey yaşanmamış gibi konuşuyor benle bende hç konuşmadım dinledim kapattım teli

Esiniz ruh hastasi malesef. Tedavi olmali. Yoksa gittikce artacak siddeti. Onlemini almazsan, gazetelerin 3. Sayfalarina konu olursun 2-3 seneye. Kayinvaleden de malesef menfaati icin yasayan bi asalak. Baska sehre tasinabiliyorsaniz tasinin. Kimse kimsenin isini yapmak zorunda degil. Yapma da zaten. Su saatten sonra sakin gidip orda is yapma. Madem bu yuzden siddet goruyorsun.
Gozunu morartmanin degil karartmanin zamani gelmis. Al o hasta kocani karsina, konus. Sen ve annen boyle devam ederseniz, evlerine bile ayak basmam de. Madem her halukarda siddet goruyorsun, hem gidip kv. Is yapip, hemde eve gelip dayak yeme. Ayrica senin elin armut mu topluyo. Kendini savunacaksin. Neyden korkuyorsun ki.

çünkü seviyorum.. ben 10 yıllık ilişkimi bitirmiş gözü kara bir insandım ama sert kayaya çarptım aşık oldum.. ve yuva kurdum.. bu yüzden önce çözüm aramak istiyorum bitirmek yerine..

çünkü seviyorum.. ben 10 yıllık ilişkimi bitirmiş gözü kara bir insandım ama sert kayaya çarptım aşık oldum.. ve yuva kurdum.. bu yüzden önce çözüm aramak istiyorum bitirmek yerine..
Dayağın sonu gelmez... Bi kere attysa devamı gelir....

eşinizi araya sokmadan kvalidenin gözünü korkutun bence
bu kadar karışmasına fırsat vermeyin
senin yüzünden boşanacağız dersen kendini frenlermi acaba

Evlilikte ask sonsuza kadar surmuyor ne yazik ki... ask biter illa ki eger saygi varsa yerini sevgiye birakir. Ama sizin evliliginizde sayginin "s"si yok.
Zamaninda uzun bir iliskiden ayrilmissiniz. Demek ki bir seyler bitebiliyor. O yuzden kendinize gelip bir an once korunmaya bakin. Yoksa "hamileyken bana vurdu", "lohusaligim burnumdan geldi", "3 aylik bebegim var bosaniyorum" konularini goruyor gibiyim..

eşinizi araya sokmadan kvalidenin gözünü korkutun bence
bu kadar karışmasına fırsat vermeyin
senin yüzünden boşanacağız dersen kendini frenlermi acaba
bence bu hoşuna gider devam eder.. bir keresinde konuştum.. ha boşanacaksanız bilmem erkeğe bşey olmaz olan san olur dedi bana.. özünde iyi bir insan ama sözünde asla güvenilir değil

Ayrica hayvanlara siddet uygulayanlara bile insan gozuyle bakmiyoruz.. sizin bi kedi, kopek kadar degeriniz yok mu su dunyada? Kendinizi bu kadar degersiZ mi goruyorsunuz ki hala bunlari cekiyorsunuz?

Salak herif! Döven o, anasının dolduruşuna gelip kavga çıkaran o, yatak ayıran o.
Yalvar yakar mor gözünüzle yatağa döndüren sizsiniz.

Devam edin böyle devam edin. Her şey düzelir.
Sakat kalana dek boşanmayı çözüm olarak düşünmeyin.

Eşiniz sizi çok seviyor o yüzden gözünüzü morartıyor değil mi?
Sizinki de sevgi değil ,mazoşistlik. İnsan kendisini döven birini sevmez,kendisine aşkla bakan ve dokunmaya kıyamayan birini sever.

ben kimseye anlatamıyorum ki ..ailem bunları yaşadığımı bilsin istemiyorum.. kim isterki çevresindekilerin sorunlarını bilmesini
Ailenizden bahsediyoruz arkadaşım bilecekler elbet!! Sen dayak ye diyemi evlendirdiler seni o hayvan desem hayvana hakaret olan koca musvettesiyle!!!

ne diyeyim eşiniz onu böyle kabul edecek bezelye beyinli birini istiyor siz ondakileri gördükçe kaldıramıyorsunuz.dayak yiyin öyle boşanın mı diyelim psikolojik tedavi vb işe yaramıyorsa hala durmak istiyorsanız siz bilirsiniz.

size boyle davraniyor cunku anasi sizi sevmiyor ve onu dolduruyor o yuzdende anasiyla senin aranda kaliyor gel gitler yasiyor o yuzdende arada sana cek git falan diyor ben bunlari yasamis birisi olarak kaynanani rakip gorme diyorum kocana hep iyi ol

Senin bir dur demen lazim, kocani karsina al konus madem " boyleyken boyle artik yeter, ben bunlara dayanamiyorum simdiye kadar anlamadin bu evlilik degil " gibi anlat derdini aglamadan sakince baktin hala anlamiyor ailenle konus ceksinler kulaklarini yani atilacak baska adim yok bu guclu durman lazim ezdirme kendini

Bir şey soracağım; mor gözle işe nasıl gittiniz? O morluk boyunca hiç işe gitmediniz mi?

tekme tokat dövme olmadı ama vurdu.. hemde o da dayak neticede... bir kadına nasıl el kalkar ki .. allah koru kolla diye göndermiş .. kollarınla ez diye değil demi
Bakın size ne kadar etkisi olacak bilmiyorum ama lütfen şu boyun eğmeyi bırakın artık. Ne demek koruyup kollamak? Siz tek başınıza bir varlıksınız; birinin koruyup kollamasına ihtiyacınız yok. Bakın ben size söyleyeyim nasıl korunursunuz: Eşiniz size dayak atmaya kalktığında apış arasına yapıştıracaksınız dizinizi, sonra da çantanızı alıp çıkacaksınız.

Siz kendinizi koruyun. Ne demek ya gencecik bir kadının gözünü morartmak? Bir dik durun gözünüzü seveyim ya.

Bakın şu görsel de size gelsin

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…