Eşcinselliğe ve tercihi bu yönde olanlara nefret duyulması durumu homofobi, nefret duyan kişi ise homofobik.O dddiğiniz nedir tam olarak merak ettim de
Bende öyle düşünüyorum açıkçası nişanlıyken öpecek köşe arayan erkekler evlendikten sonra bahaneler sıra sıra..Bu konular kk da 2 günde 1 acılan konular oldu nerdeyse.bizdede aynı sorun var masturbasyon olayı yok ama benimde sıkıntım cinsellik...burdaki o kadar çok kadının sorunu ki bu hayret ediyorum.buraya üye olmadan önce bizim gibi var mı acaba diyordum.şimdi daha kotulerının bile olduğunu görüyorum.bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum.istekli kadın,isteksiz erkek...acaba ellerinin altında bir kadın olunca bunların isteği kaçıyor mu ?
Bilmediğimiz neler varmışEşcinselliğe ve tercihi bu yönde olanlara nefret duyulması durumu homofobi, nefret duyan kişi ise homofobik.
aynen kesinlikle .Bende öyle düşünüyorum açıkçası nişanlıyken öpecek köşe arayan erkekler evlendikten sonra bahaneler sıra sıra..
Kelin ilacı olsa diyerek yorumuma başlıyorum..her ne kadar eskiler aman dayagi mi var aldatmasi mi var, evine bakmiyor mu diyerek cinsellik konusunu çok hafife alsalar da yaşayan bilir..iki çocuğum var evliliğimizin tahminen 3. Yilindan itibaren ayni seyleri yasiyorum..yorgunum uykum var vb. Ben yaklaşmasam bir ayı buluyor yaklaşması..mastürbasyon olayi var ben ona bagliyorum..ne zaman konuyu acsam iletisime geçmeye çalışsam ya susuyor yada önemsiz bir konuymus gibi cevaplar veriyor..televizyon tel olayı olsada genel anlamda muhabbetimiz iyi oldugu için ve iki evladim için dayanıyorum çaresiz..bir nebze yalniz olmadığını anlayip rahatlaman için yazdım..ne yapilabilir nasıl duzelir inan fikrim yok çare aramayi da coktan bıraktım.
Bizim çok daha uzun zamandır problemliydi, çok uğraştım ben. Artık yapacak bir şeyim kalmadı, çok çabaladım ama karşılığını alamadım. Normalde kendime değer veren biriyim ama o bana kendimi değersiz hissettirdiği için zamanında o kadar göz yaşı döktüm, psikolojim bozuk dolaştım ki.. Ben artık çabalamayı bıraktım, boşanmak için uygun zamanı bekliyorum. O yüzden konuyu takip edin, öneriler gelecektir, ama benim söylediklerimden etkilenmeyin sizin durumunuz daha farklı. Konuştuktan sonra siz adım atın gerekirse uzunca bir süre sadece siz yapın bunu ki mastürbasyon yapacak fırsat bulamayıp bıraksın bu alışkanlığını. Bebeğin uyuduğu zamanları değerlendirin.Malesef bizimde durum aynı..7 aylık bi bebeğimiz var hamileligimden beri durum bu..öncesinde cinsel hayatımız gayet iyiydi..hamilelikle beraber bitti denilebilir 2 haftadan önce olmaz olsa bile oldu bitti dokunma öpüşme temas hiçbişey yok en fazla 3 dk sürer..olmayan o iki hafta içinde de sık sık mast. Yapıyor gözümle görmedim ama her duşta mutlaka boy abdesti alıyor duyuyorum..evlenmeden öncede sonrada cinsel hayatımız gayet iyiydi..bebekle beraber bitti denebilir.. bir iki kez bende konuştum tamam filan dedi ama hiç bi düzelme olmadi...bir daha asla söylemem gururum yeterince kırıldı çünkü..varsa bi çözümünüz bende sizi takipteyim
Gururum kırıldı asla söylemem artık bi iki kere söyledim baktım oralı olmuyor bende bıraktım...cinsellik aklıma gelmiyor ama değersiz hissetmek mast. Yapılanın tercih edilmesi insanı kahrediyor..doğumdan sonra göğüslerim büyüdü zaten büyüktü simdi dahada büyüdü ve sarktı yaptırmak istediğimi söylediğimde evet haklısın daha kaç yaşındasın nene göğüsleri gibi oldu dedi o an gulsemde gururum kırıldı...demek böyle düşünüyormuş dedim zaten bir kere bile dokunmamıştı doğumdan sonra öyle ki üst tarafı çıkarmıyor du bile birlikte olurken..Şimdi ben göğüs yaptırma fikrinden de soğudumBizim çok daha uzun zamandır problemliydi, çok uğraştım ben. Artık yapacak bir şeyim kalmadı, çok çabaladım ama karşılığını alamadım. Normalde kendime değer veren biriyim ama o bana kendimi değersiz hissettirdiği için zamanında o kadar göz yaşı döktüm, psikolojim bozuk dolaştım ki.. Ben artık çabalamayı bıraktım, boşanmak için uygun zamanı bekliyorum. O yüzden konuyu takip edin, öneriler gelecektir, ama benim söylediklerimden etkilenmeyin sizin durumunuz daha farklı. Konuştuktan sonra siz adım atın gerekirse uzunca bir süre sadece siz yapın bunu ki mastürbasyon yapacak fırsat bulamayıp bıraksın bu alışkanlığını. Bebeğin uyuduğu zamanları değerlendirin.
Karşısındakine psikolojik şiddet uygulayarak onu kendi seviyesine çekmeye çalışan aşağılık kompleksine sahip insan davranışı bu. Nerde görsem tanırım.Gururum kırıldı asla söylemem artık bi iki kere söyledim baktım oralı olmuyor bende bıraktım...cinsellik aklıma gelmiyor ama değersiz hissetmek mast. Yapılanın tercih edilmesi insanı kahrediyor..doğumdan sonra göğüslerim büyüdü zaten büyüktü simdi dahada büyüdü ve sarktı yaptırmak istediğimi söylediğimde evet haklısın daha kaç yaşındasın nene göğüsleri gibi oldu dedi o an gulsemde gururum kırıldı...demek böyle düşünüyormuş dedim zaten bir kere bile dokunmamıştı doğumdan sonra öyle ki üst tarafı çıkarmıyor du bile birlikte olurken..Şimdi ben göğüs yaptırma fikrinden de soğudum
Birde mesela evde sureklı cıplak dolasma. Erkekler artık gozu alısa alısa cekıcı gelmez ıstedıgı n kadr cıplak dursanda. Yanı ne bıleym sort askılı falan. Sureklı bacak goruyolar vs alısyolsr cekıcı gelmıyorsun. Evde bıraz gızemlı gıyın. Sıyat tayt gıy ama kalcalarını ortaya cıksrıcak gıbı penye dar bluz gıy ama sutyensız gıy gogusucları belırgın olsun. Saclarını sıkıca topla. Ufak bır koku sur evde oyle dolas. Adam arkanda dolanır. Bız sursklı cekıcı gorunelm dıye sort falan gıyyoruz bacaklar ortada ne bılm askılı yarım atletler falan gıyyoruz bı yerımızı sureklı cıplak gorduklsrı ıcın cekıcı gelmıyor. Ama bahsettıgım gıbı gızemlı olunca pesıne dusuyolar. Ve sert davran. Iste o adım atmadan ben atamam o ıstemeden ıstemem vs demeyın erkekler yatakta yonetılmeyı sever. Bız cogumuz o ısten gercek anlamda zevk almıyoruz ama alıyormus gıbı ısteklı ve ateslı olmak lazım. Dırekt ısı oldu bittiye getırmesıne ızıj vermeyın, cok yorgun olmadıgını dusundugunz bır gun dusunuzu alın saclarınız ıslak kalsın. Dedıgım gıbı gıyının. Ne bıleyım ıs yaparken falan daha cılvelı hareketler daha kıvrımlı hareletler sergileyin zaten onlar yerlrrınde durmazlar. Bız adım beklersek ohoo. Bırde tum hunerlerınızı bır gecede gostermeyın. Her ılıskıde bır vurucu hareketınz olsun. Kı adam her ılsıkıde heyecanlansın ıste karım ne fena seyler bılıyor dıye heycanlansınlar. Derım. Tabı bu anlattıklarımı vajınusmusu atlatmıs bırı olarak henuz ben tam yapamadım ama. Hatta brn ılsıkıden yuzeysel dısında hıcbır sekılde zevk almam. Bazı kadınlar nasıl zevk alıyorda ısteyen taraf hepo kendılerı olabılıuor dıyorum. Bende artık oyle olmak ıstıyorumda ıste o ahsettıgım gıyımı harekeylerı yapıyorm ıs o noktaya gelınce zar zor ılıskıye gırıyorım
Evet bencede öyle.. inanın hiç cirkinbi kadin değilim hemde hiç kendime olan özgüvenim yerle bir oldu...sizi en iyi ben anlıyorum böyle biriyle hayat geçmez.. Bide beni düşünün eskiden herşey (cinsel anlamda) iyi giderken simdi ne olduda bu duruma geldi diye diye kendimi yiyip bitiriyorumKarşısındakine psikolojik şiddet uygulayarak onu kendi seviyesine çekmeye çalışan aşağılık kompleksine sahip insan davranışı bu. Nerde görsem tanırım.
Bakımlı olduğumu özellikle vurguluyorum ki ne kadar yanlış, ne kadar midesizce de olsa insanlar eşleri bakımlı olmadığında aldatmaya daha meyilli oluyor.
Bence sen vajinimusu yeni atlattığın için ya da eşin tam anlamıyla seni tatmin edemediği için zevk almıyorsun.
Mesela ben aşırı derecede zevk alıyorum, hoşuma gidiyor daha çok bağlanıyorum sevdiğim insana. O da sağolsun beni hiç ihmal etmiyor, ben rahatladım diyip çekilmiyor.
Bir süre sonra normale dönüyor sizin daha yeni emziriyorsunuz, süt azalıp emzirmeyi bırakınca normale döner. Sarkmaması için de üst tarafı çalıştıran egzersizler var, YouTube’dan bulursunuz onlar yapın.Gururum kırıldı asla söylemem artık bi iki kere söyledim baktım oralı olmuyor bende bıraktım...cinsellik aklıma gelmiyor ama değersiz hissetmek mast. Yapılanın tercih edilmesi insanı kahrediyor..doğumdan sonra göğüslerim büyüdü zaten büyüktü simdi dahada büyüdü ve sarktı yaptırmak istediğimi söylediğimde evet haklısın daha kaç yaşındasın nene göğüsleri gibi oldu dedi o an gulsemde gururum kırıldı...demek böyle düşünüyormuş dedim zaten bir kere bile dokunmamıştı doğumdan sonra öyle ki üst tarafı çıkarmıyor du bile birlikte olurken..Şimdi ben göğüs yaptırma fikrinden de soğudum
Bir ürolojiye gidin derim. O ne yapacağınızı söyler.NE GÜZELL BENİM EŞİMDE ERKEN BOŞALMA VAR EVLEDNK EVLENİLİ ÇOK NADİR ORGAZM OLMUŞUMDUR.. BUDA DA BENİ RAHATSIZ EDİYOR.. EŞLEİRN ERKEN BOŞALMAMSI İÇİN ÖNERİNİZ VAR Mİ?
çok kızdım eşinize,Gururum kırıldı asla söylemem artık bi iki kere söyledim baktım oralı olmuyor bende bıraktım...cinsellik aklıma gelmiyor ama değersiz hissetmek mast. Yapılanın tercih edilmesi insanı kahrediyor..doğumdan sonra göğüslerim büyüdü zaten büyüktü simdi dahada büyüdü ve sarktı yaptırmak istediğimi söylediğimde evet haklısın daha kaç yaşındasın nene göğüsleri gibi oldu dedi o an gulsemde gururum kırıldı...demek böyle düşünüyormuş dedim zaten bir kere bile dokunmamıştı doğumdan sonra öyle ki üst tarafı çıkarmıyor du bile birlikte olurken..Şimdi ben göğüs yaptırma fikrinden de soğudum
Doğumdan öncede büyüktü hafif şaşkınlık vardı emzirmeye iyice arttı düzeleceğini sanmıyorum bel boyun ağrısı da yapıyor operasyon şart yaniBir süre sonra normale dönüyor sizin daha yeni emziriyorsunuz, süt azalıp emzirmeyi bırakınca normale döner. Sarkmaması için de üst tarafı çalıştıran egzersizler var, YouTube’dan bulursunuz onlar yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?