Eşiyle İlişki Yaşamayıp Mast. Yapan Erkek

every

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
131
176
103
Başlıktaki erkek benim eşim oluyor. Daha önce de cinsellik konusunda aramızda soğukluk olduğunu, uzun aralıklarla yaşandığını belirterek giriyorum konuya.
Evlilikte 3. yılımızın içindeyiz. 6 aylık dünya tatlısı bir kızımız var. Evlendiğimiz günden beri ilişki konusunda her zaman diyemem ama çoğu zaman ben adım atmışımdır, zaman zaman adım atmayıp beklediğim de oldu o ne zaman böyle bir taleple gelecek diye. 1 aya yakın gelmediği oldu. Hamileliğimin 37. Haftasına kadar çalıştım. Sonrasında işten ayrıldım yaklaşık 7 aydır kızıma bakmak icin çalışmıyorum. Çalıştığım dönemlerde çok bakımlıydım. (Bahsettiğim cinsel soğukluk o zamanlarda da vardı) evde olduğum için de kendimi salmadım bu arada, dikkat ederim öyle şeylere. Sadece eskisi kadar makyaj yapamıyorum yüzüm bebeğime temas ediyor diye. Eşimle bu konuyu çok konuştum. Neden böyle olduğunu sordum başlarda yorgun oluyorum uyuyakalıyorum vs gibi bahanelerle geçiştirmeye çalıştı. O böyle oldukça benim de hevesimin kırıldığından, bu söylediklerinin en azından her zaman bahane edilemeyeceğinden bahsettim. Çünkü konu sadece cinsellik de değil. Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Eve geldiği gibi telefonu ya da tableti eline alıp film, video izliyor, oyun oynuyor. Ben gününün nasıl geçtiğini soruyorum kısa kısa baştan savma cevaplar alıyorum, çoğu zaman filmin heyecanlı yerinde olsa gerek söylediğim duyulmuyor bile.. bu konuda da defalarca konuştum bana hak veriyor ama ertesi gün yine aynı. Çok laçkalaştı yani konu. O yüzden bu konuda hissizleşmeye başladım, alıştım. Ama ister istemez de uzaklaştım. Cinsellik konusunda da en son hamileliğimde konuştuk, doğumdan sonra çok daha farklı olacağını, bir şeyleri değiştireceğini söyledi. Hakkını yiyemem 2 ay kadar öyle de oldu zaten. Sonrası yine aynı:)
Her neyse sonuç olarak konuştuğumda bana hak veriyor yanlış yaptığını kabul ediyor ama düzeltmek için hiçbir çaba sarfetmiyor. Bu bahsettiğim her iki ilgisizlik yüzünden de aldatıyor olabileceğini bile düşündüm ama bir şey bulamadım. Telefonunu falan kurcalarım yalan yok. Dün gece o duş alırken şeytan dürttü normalde gerçekten kesinlikle yapacağım bir şey değildir, gittim kapıdan baktım mastürbasyon yapıyor. Normalde de çok sıcak baktığım bir konu değildir ama normal bir cinsel hayatımız olsa belki üstünde durmazdım. Adam bildiğiniz gayet bakımlı, istekli eşi dururken kendi işini kendi hallediyor. (Bakımlı olduğumu özellikle vurguluyorum ki ne kadar yanlış, ne kadar midesizce de olsa insanlar eşleri bakımlı olmadığında aldatmaya daha meyilli oluyor. Çoğu insan dış görünüş bakımından ona göre daha iyi olduğumu bile söyler) Ses çıkarmadım daha sonra çıktı banyodan bana seslendi konuşmaya çalıştı ama elim ayağım titriyor. Ne oldu diye soruyor. Artik cinsel hayatımızın tamamen bittiğini, hiçbir şekilde olmayacağını söyledim. Neden dedi. Salağa yatmana gerek yok ikimiz de nedenini çok iyi biliyoruz dedim. Neden diye yine tekrarladı. Sen kendi kendine yetiyorsun zaten yıllardır neden benden uzak olduğun da anlaşıldı dedim. Hâlâ ne demek istiyorsun diyor. Mastürbasyon yapmandan bahsediyorum dedim. Inkar etti yok öyle bir şey vs. Ben bu konuda senden şüphelenip de belki dökülür diye seni zarflamıyorum, gözümle gördüğüm şeyi söylüyorum o yüzden lütfen inkar ederek zaman kazanmaya çalışma, beni de aptal yerine koyma, öyle olmadığımı çok iyi biliyorsun dedim. Gitti salonda yattı bunu söylememin üzerine hiç konuşmadık. Az önce de heves ederek aldığım tüm geceliklerimi çöpe attım.
Normalde böyle bir şey yaşansa ortalığı ayağa kaldırırdım, kırıp dökerdim. Ama sesim bile yükselmedi çokk sakindim. Galiba gerçekten hissizleştim. Zaten zaman zaman ev arkadaşı gibi yaşadığımızı düşünürdüm, şimdi tam olarak iki yabancınız, ciddi anlamda soğuduğumu fark ettim. Bir süre böyle devam edelim de ben o arada kendime home office tarzı bir iş bulayım. Kızımı kimseye bırakmak istemiyorum her şeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum çünkü. Başımın çaresine bir bakayım. Daha da kötüye gideriz muhtemelen o arada. Boşanırız sonra, çünkü çocukların böyle huzursuz bir aile ortamında büyümesindense, eşlerin boşanması gerektiğini savundum her zaman.
Bu konular kolay kolay birileriyle konuşulmayacak konular. En azından buraya yazıp içimi dökmek istedim. Okuyan herkese teşekkürler.

Aslına bakarsanız bakımla pek ilgili değil bu işler. Ten uyumu, isteklerin benzer olmaması, libidoların aynı seviyede olmaması ya da erkeğin ergenlikten sonra uzunca bir süre bir kadına dokunmadan sadece kendini tatmin etmeye alışması evlilik sonrası cinsel yaşamı etkiliyor. Ülkemizde cinselliğin hala tabu olması en büyük sorun.

Bence bunda temel sorun sevgisizlik, baksanıza zaten iletişim bile kurmak istemiyormuş adam.

bence aranızdaki bağ kopmuş. açıkçası bunun tek taraflı düzelebileceğine inanmıyorum eşiniz istemedikçe.

hani cinsellik terapistine gidin diyeceğim ama bu adam ona da gitmez. klasik bir türk erkeği ne yazık ki. kısa süre toparlasa bile uzun dönemde eski moduna döner gibi.

siz de haklısınız ve akıllıca düşünüyorsunuz bence umarım herşey gönlünüzce olur

Biz kadinlarda ayni durumda değil miyiz

Bu mastürbasyon olayı bence cinsel hayatı etkileyen en büyük problem. Sonuçta cinsel isteksizlik yaratıyor. Çünkü, adam kendini zaten tatmin etmiş oluyor. Emin olun mastürbasyonu bıraksın en fazla 10 güne sizin cinsel sorunlarınız çözülecektir. Ama bu kafasız erkekler bunu anlamıyor maalesef.

Bence hemen pes etmeyin, artık bir psikoloğa falan götürün işe yarayacağını düşünüyorum.

Eve gelip tv ya da bilgisayarla zaman geçirmesi de ayrı bir sorun. Neden evlenip çocuk istemiş acaba bir sorun bakalım? MAdem öyle ot gibi yaşayacaktı keşke evlenmeseydi uyuz herif...

Alışkanlık olabilir hani ben takdir ettim seni ben olsam yüzüne söyleyemezdim evlilik danışmanına gidin bence cinsel istek ve beklentilerinizi konuşup çözüm bulursunuz boşanmak kolay ya sonrası düzelebilecek gibi duruyor daha büyük sorun görmedim anlattıklarından eşini seviyor ve bu evliliğin yürümesini istiyorsan biraz çaba sarfetmen gerekir bizimde bu tarz sorunlarımız vardı şu an psikolog desteği alıyoruz ve iyiye gidiyo bir evladınız var şiddet, geçim sıkıntısı, aldatma, aşağılama yok ise bence böyle radikal kararlar vermeyin sakince düşün ve eşinle konuş sen eşisin sana açık olmalı ve evlilik danışmanı almak istediğini söyle aşılamayacak sorunlar değil

Evladiniz sağlıkla büyüsün, sadece sizin için söylemiyorum bunu ama cinselliğin oturmadığı, sorun olduğu evlilikte en son düşünülecek şey çocuk olmalı bence.

Eşiniz cinsel uzaklığınız olmasa mastürbasyon yapmasına karışmamanız gerektiğini söylerdim ama sizin durumunuz da bundan rahatsız olmanız da normal. Sorununuz sadece cinsellikte değil ayrıca. Aranızda, cinsel çekim, sevgi sizi birbirinize bağlayacak birşey yok gibi duruyor su durumda. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ten uyumu konusunda hiçbir problemimiz yok, evlilikten öncesinde de cinsellik yaşadık zaten. Açık konuşacağım, ilişki sırasında çok yoruluyor o yüzden isteksiz desem o da yok yani afedersiniz yan gelip yatmıyorum. Mastürbasyon konusunda da yapamazsın gibi bir kısıtlama getirmedim, mastürbasyon bardağı taşıran son damla oldu. Cinsel hayatımızda sorun yaşamasak, bana karşı istekli olduğu halde mastürbasyon yapsa demek ki bundan da hoşlanıyor diyeceğim fakat öyle bir konumda değiliz. Sevgisizlik var evet. Bunu ona da söyledim, beni seviyorsun biliyorum ama kadın erkek farketmez biri sana iyi davranır, senin icin fedakarlıklar yapar ve sen o insanı seversin. Böyle bir sevgi seninkisi, aşk değil minnet dedim. Öyle olmadığını savunuyor, çok sevdiğini söylüyor ama gel gelelim ki yukarıda yazdığım gibi her şey. Işin kötü yanı benim de gerçekten hevesim kırıldı ve soğukluk girdi.

Eşiniz sizi sevmiyor bence ya.
Aranızda iletişim bile yokmuş.
Ha cinsel yönelimleri farklıdır, belki paravan evlilik yapmıştır bu da olabilir.

Sanırım bişeyler bitmiş aranızda ki, özellikle çocuktan sonra bazı evlilikler resmen çuvallıyor. Zaruri devam eden evlilikler yani..

Elinden geleni yapmışsın zaten, o yüzden ayrılmak istesen dahi haklısın.

Eşinizin psikolojide karşılığı ne diye aramaya çalışmak şu saatten sonra gereksiz. Bu evlilik bitmiş.
Sizinle sorun hakkında konuşmamış bile. Ne bir çaba, ne bir yapıcı cümle?

Çok haklısın canım benim bide şöyle dene bak ne güzel çocuğunuz var keşke benimde olsa bir tane çocuk herşeyimi ona adarım bir süre sessiz kal uğraşma ilgilenme konuşma zor olsada görmemezlikten gel 2 ay fln eğer üstüne gelirse tek tek güzelce konuş çocuğumuz var bana istediğim sevgiyi şefkati vermiyorsun benimle birlikte olmuyorsun ya boşanalım yada terabiye gidelim yok düzelicem dediysen inanmıyorum barıştıran sonra yine ayni oluruz de sonra ona biraz zaman ihtiyacın oldugunu şöyle çık arkadaşlarla gez çalış bide böyle dene canım Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…