62 kiloyumkaç bedensiniz? yakın arkadaşım da yaptırmıştı zor olduğunu biliyorum ağrı vs açısından. ben sağlık açısından uyardım bence o riske değmez. kaç kilosunuz bir de eminim emzirme sonrası kilo verirseniz küçülecektir çünkü memenin çoğu yağ dokusu.
E si tabuları yıkanlar da anlayamıyor demek ki
Bu konu için boyle olması benim genel yorumumu değiştirmiyor iyi geceler.E si tabuları yıkanlar da anlayamıyor demek ki
E si evlenmeden önce de sevişiyor olmanın farketmediğini basbas bağırıyor kadın konu da
Değiştirmesi yada değiştirmemesi benim için bişey ifade etmiyor zaten. O sizin fikri sabitliğinizdir.ama çürütüyor konu o ..Bu konu için boyle olması benim genel yorumumu değiştirmiyor iyi geceler.
kendinde sorun olmadığını düşünüyor.. bir sürü rahatsızlığı var onlar için bile hastaneye giteyen adam onun hiç gitmezzBir ürolojiye gidin derim. O ne yapacağınızı söyler.
Keşke almasaydın bu adamıkendinde sorun olmadığını düşünüyor.. bir sürü rahatsızlığı var onlar için bile hastaneye giteyen adam onun hiç gitmezz
Keşke almasaydın bu adamı
Ya gidecek ya gidecek. Cinsel yaşam evliliğin temelidir bence.
Işin kötü yanı bizim hevesimizi de kırıyorlar elleriyle evliliği nasıl bir boyuta ittiklerinin farkında değiller
Neden hakkı yok? Özellikle Evlilikte nasıl yok? Beni tatmin etmiyorsa nasıl olacak bu evlilik işi...dinimizde bile var bu konu
Bizim çok daha uzun zamandır problemliydi, çok uğraştım ben. Artık yapacak bir şeyim kalmadı, çok çabaladım ama karşılığını alamadım. Normalde kendime değer veren biriyim ama o bana kendimi değersiz hissettirdiği için zamanında o kadar göz yaşı döktüm, psikolojim bozuk dolaştım ki.. Ben artık çabalamayı bıraktım, boşanmak için uygun zamanı bekliyorum. O yüzden konuyu takip edin, öneriler gelecektir, ama benim söylediklerimden etkilenmeyin sizin durumunuz daha farklı. Konuştuktan sonra siz adım atın gerekirse uzunca bir süre sadece siz yapın bunu ki mastürbasyon yapacak fırsat bulamayıp bıraksın bu alışkanlığını. Bebeğin uyuduğu zamanları değerlendirin.
Gencecik insanlarız, ne kadar üzücü konular... cinsellik olmadan da hayatımızı idame ettirebiliriz tabi ki, en azından benim için olmazsa olmaz bir konu değil. Ama evlilikte olması şart, bilimsel olarak da birçok şekilde açıklandı bilmeyen kaldığını sanmıyorum. Olmayınca, reddedilince önce hevesimiz kırılıyor, tekrarlandıkça gururumuz. Kadın olduğumuzu hissetmiyoruz, sinsi sinsi duygusal uzaklık da giriyor araya, ev arkadaşı gibi yaşamaya başlıyoruz. Zamanla da alışıyoruz ama çiftleri birbirinden öyle uzaklaştırıyor ki bu durum; hissizleşe hissizleşe, yavaş yavaş bitiyor. Geriye sadece "Ne güzel anlaşıyordunuz, içkisi kumarı mı vardı, aldattı mı, eve para mı getirmedi, şiddet mi uyguladı, neden bitti?" kalıyor...Bu mesajları ben yazmış gibiyim ve aynı dertten muzdaribim.10 yıl oldu evliliğimiz, hep sorunluydu ama artık yok!!!evet, tamamen bitti.37 ile 38 yaşlarımız.yaklaşık 2.yıldan itibaren sorunluyduk, defalarca kez reddetti, öteledi ve hep ama hep isteksizdi ki artık son yıllarda 365 günde 2 olsa vay diyordum.......Aile terapistine götürdüm, yok.Psikiyatriye götürdüm, yok...Başka sorunlardan dolayı çokk canım yanmıştı, boşanma davası açtım, yeminler yeminler yeminler....affettim hep bir umutla ama ben bittimmm...70 yaşında aseksüel bir kadın gibiiyim ve artk hiçççç istek duymuyorum ...Tükendim...İşe yaramayan bir kadınlık organım var...geçen doktor vajinal kuruluğun var mı dedi, bilmiyorum dedim...Ne acı değil mi bir kadın için...vajina ne işe yarar ki...Ona anlatmaya çalışıyorum, kendimi değersiz, istenmeyen, sevilmeyen biri olarak görüyorum...Madem böylesin, koca lakabını üzerimden çek, beni de seven biri elbette olur, ben böyle yaşamak istemiyorum diyorum, cevabı buraya yazılamayacak kadar ağır...Şu an beklemedeyim ve erkek cinsinden nefret eder haldeyimBir daha evlilik kelimesini ağzıma almam..sadece günümü bekliyorum, gün doğmadan neler doğar...
Gencecik insanlarız, ne kadar üzücü konular... cinsellik olmadan da hayatımızı idame ettirebiliriz tabi ki, en azından benim için olmazsa olmaz bir konu değil. Ama evlilikte olması şart, bilimsel olarak da birçok şekilde açıklandı bilmeyen kaldığını sanmıyorum. Olmayınca, reddedilince önce hevesimiz kırılıyor, tekrarlandıkça gururumuz. Kadın olduğumuzu hissetmiyoruz, sinsi sinsi duygusal uzaklık da giriyor araya, ev arkadaşı gibi yaşamaya başlıyoruz. Zamanla da alışıyoruz ama çiftleri birbirinden öyle uzaklaştırıyor ki bu durum; hissizleşe hissizleşe, yavaş yavaş bitiyor. Geriye sadece "Ne güzel anlaşıyordunuz, içkisi kumarı mı vardı, aldattı mı, eve para mı getirmedi, şiddet mi uyguladı, neden bitti?" kalıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?