- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
Dogru yorumum +18e yazılacak bı yorum ama bu konuyada yazılması sart en azından esının durumu degısır dıye dusunyorum. Kusura bakmayın hanımlaraşırı ayrıntı yok mu bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru yorumum +18e yazılacak bı yorum ama bu konuyada yazılması sart en azından esının durumu degısır dıye dusunyorum. Kusura bakmayın hanımlaraşırı ayrıntı yok mu bacım
Bence hormonlarına da bir baktırsın. Testesteron hormonu düşük olabilir. Ya da psikolojik alışkanlık.Başlıktaki erkek benim eşim oluyor. Daha önce de cinsellik konusunda aramızda soğukluk olduğunu, uzun aralıklarla yaşandığını belirterek giriyorum konuya.
Evlilikte 3. yılımızın içindeyiz. 6 aylık dünya tatlısı bir kızımız var. Evlendiğimiz günden beri ilişki konusunda her zaman diyemem ama çoğu zaman ben adım atmışımdır, zaman zaman adım atmayıp beklediğim de oldu o ne zaman böyle bir taleple gelecek diye. 1 aya yakın gelmediği oldu. Hamileliğimin 37. Haftasına kadar çalıştım. Sonrasında işten ayrıldım yaklaşık 7 aydır kızıma bakmak icin çalışmıyorum. Çalıştığım dönemlerde çok bakımlıydım. (Bahsettiğim cinsel soğukluk o zamanlarda da vardı) evde olduğum için de kendimi salmadım bu arada, dikkat ederim öyle şeylere. Sadece eskisi kadar makyaj yapamıyorum yüzüm bebeğime temas ediyor diye. Eşimle bu konuyu çok konuştum. Neden böyle olduğunu sordum başlarda yorgun oluyorum uyuyakalıyorum vs gibi bahanelerle geçiştirmeye çalıştı. O böyle oldukça benim de hevesimin kırıldığından, bu söylediklerinin en azından her zaman bahane edilemeyeceğinden bahsettim. Çünkü konu sadece cinsellik de değil. Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Eve geldiği gibi telefonu ya da tableti eline alıp film, video izliyor, oyun oynuyor. Ben gününün nasıl geçtiğini soruyorum kısa kısa baştan savma cevaplar alıyorum, çoğu zaman filmin heyecanlı yerinde olsa gerek söylediğim duyulmuyor bile.. bu konuda da defalarca konuştum bana hak veriyor ama ertesi gün yine aynı. Çok laçkalaştı yani konu. O yüzden bu konuda hissizleşmeye başladım, alıştım. Ama ister istemez de uzaklaştım. Cinsellik konusunda da en son hamileliğimde konuştuk, doğumdan sonra çok daha farklı olacağını, bir şeyleri değiştireceğini söyledi. Hakkını yiyemem 2 ay kadar öyle de oldu zaten. Sonrası yine aynı:)
Her neyse sonuç olarak konuştuğumda bana hak veriyor yanlış yaptığını kabul ediyor ama düzeltmek için hiçbir çaba sarfetmiyor. Bu bahsettiğim her iki ilgisizlik yüzünden de aldatıyor olabileceğini bile düşündüm ama bir şey bulamadım. Telefonunu falan kurcalarım yalan yok. Dün gece o duş alırken şeytan dürttü normalde gerçekten kesinlikle yapacağım bir şey değildir, gittim kapıdan baktım mastürbasyon yapıyor. Normalde de çok sıcak baktığım bir konu değildir ama normal bir cinsel hayatımız olsa belki üstünde durmazdım. Adam bildiğiniz gayet bakımlı, istekli eşi dururken kendi işini kendi hallediyor. (Bakımlı olduğumu özellikle vurguluyorum ki ne kadar yanlış, ne kadar midesizce de olsa insanlar eşleri bakımlı olmadığında aldatmaya daha meyilli oluyor. Çoğu insan dış görünüş bakımından ona göre daha iyi olduğumu bile söyler) Ses çıkarmadım daha sonra çıktı banyodan bana seslendi konuşmaya çalıştı ama elim ayağım titriyor. Ne oldu diye soruyor. Artik cinsel hayatımızın tamamen bittiğini, hiçbir şekilde olmayacağını söyledim. Neden dedi. Salağa yatmana gerek yok ikimiz de nedenini çok iyi biliyoruz dedim. Neden diye yine tekrarladı. Sen kendi kendine yetiyorsun zaten yıllardır neden benden uzak olduğun da anlaşıldı dedim. Hâlâ ne demek istiyorsun diyor. Mastürbasyon yapmandan bahsediyorum dedim. Inkar etti yok öyle bir şey vs. Ben bu konuda senden şüphelenip de belki dökülür diye seni zarflamıyorum, gözümle gördüğüm şeyi söylüyorum o yüzden lütfen inkar ederek zaman kazanmaya çalışma, beni de aptal yerine koyma, öyle olmadığımı çok iyi biliyorsun dedim. Gitti salonda yattı bunu söylememin üzerine hiç konuşmadık. Az önce de heves ederek aldığım tüm geceliklerimi çöpe attım.
Normalde böyle bir şey yaşansa ortalığı ayağa kaldırırdım, kırıp dökerdim. Ama sesim bile yükselmedi çokk sakindim. Galiba gerçekten hissizleştim. Zaten zaman zaman ev arkadaşı gibi yaşadığımızı düşünürdüm, şimdi tam olarak iki yabancınız, ciddi anlamda soğuduğumu fark ettim. Bir süre böyle devam edelim de ben o arada kendime home office tarzı bir iş bulayım. Kızımı kimseye bırakmak istemiyorum her şeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum çünkü. Başımın çaresine bir bakayım. Daha da kötüye gideriz muhtemelen o arada. Boşanırız sonra, çünkü çocukların böyle huzursuz bir aile ortamında büyümesindense, eşlerin boşanması gerektiğini savundum her zaman.
Bu konular kolay kolay birileriyle konuşulmayacak konular. En azından buraya yazıp içimi dökmek istedim. Okuyan herkese teşekkürler.
Bız cogumuz o ısten gercek anlamda zevk almıyoruz ama alıyormus gıbı ısteklı ve ateslı olmak lazım.
Vajinismus size yapılmış büyük bir haksızlık. Ne cevherler var sizdeDogru yorumum +18e yazılacak bı yorum ama bu konuyada yazılması sart en azından esının durumu degısır dıye dusunyorum. Kusura bakmayın hanımlar
Bence sen vajinimusu yeni atlattığın için ya da eşin tam anlamıyla seni tatmin edemediği için zevk almıyorsun.Birde mesela evde sureklı cıplak dolasma. Erkekler artık gozu alısa alısa cekıcı gelmez ıstedıgı n kadr cıplak dursanda. Yanı ne bıleym sort askılı falan. Sureklı bacak goruyolar vs alısyolsr cekıcı gelmıyorsun. Evde bıraz gızemlı gıyın. Sıyat tayt gıy ama kalcalarını ortaya cıksrıcak gıbı penye dar bluz gıy ama sutyensız gıy gogusucları belırgın olsun. Saclarını sıkıca topla. Ufak bır koku sur evde oyle dolas. Adam arkanda dolanır. Bız sursklı cekıcı gorunelm dıye sort falan gıyyoruz bacaklar ortada ne bılm askılı yarım atletler falan gıyyoruz bı yerımızı sureklı cıplak gorduklsrı ıcın cekıcı gelmıyor. Ama bahsettıgım gıbı gızemlı olunca pesıne dusuyolar. Ve sert davran. Iste o adım atmadan ben atamam o ıstemeden ıstemem vs demeyın erkekler yatakta yonetılmeyı sever. Bız cogumuz o ısten gercek anlamda zevk almıyoruz ama alıyormus gıbı ısteklı ve ateslı olmak lazım. Dırekt ısı oldu bittiye getırmesıne ızıj vermeyın, cok yorgun olmadıgını dusundugunz bır gun dusunuzu alın saclarınız ıslak kalsın. Dedıgım gıbı gıyının. Ne bıleyım ıs yaparken falan daha cılvelı hareketler daha kıvrımlı hareletler sergileyin zaten onlar yerlrrınde durmazlar. Bız adım beklersek ohoo. Bırde tum hunerlerınızı bır gecede gostermeyın. Her ılıskıde bır vurucu hareketınz olsun. Kı adam her ılsıkıde heyecanlansın ıste karım ne fena seyler bılıyor dıye heycanlansınlar. Derım. Tabı bu anlattıklarımı vajınusmusu atlatmıs bırı olarak henuz ben tam yapamadım ama. Hatta brn ılsıkıden yuzeysel dısında hıcbır sekılde zevk almam. Bazı kadınlar nasıl zevk alıyorda ısteyen taraf hepo kendılerı olabılıuor dıyorum. Bende artık oyle olmak ıstıyorumda ıste o ahsettıgım gıyımı harekeylerı yapıyorm ıs o noktaya gelınce zar zor ılıskıye gırıyorım
GDO'lu gıdalar fıtratları bozdu. Gidalarımız malesef ki çok zararli. Bunu yanında ben kısırlık olayını az duyardım şimdi daha çok duymaya başladım. Yediğimiz , içtiğimiz , kullandığımız ürünler bize harao ediyor zannindayim.Bu konular kk da 2 günde 1 acılan konular oldu nerdeyse.bizdede aynı sorun var masturbasyon olayı yok ama benimde sıkıntım cinsellik...burdaki o kadar çok kadının sorunu ki bu hayret ediyorum.buraya üye olmadan önce bizim gibi var mı acaba diyordum.şimdi daha kotulerının bile olduğunu görüyorum.bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum.istekli kadın,isteksiz erkek...acaba ellerinin altında bir kadın olunca bunların isteği kaçıyor mu ?
Amerikanın oyunları! Özür dileyim de affetsin kocam beni, düşünemedim.GDO'lu gıdalar fıtratları bozdu. Gidalarımız malesef ki çok zararli. Bunu yanında ben kısırlık olayını az duyardım şimdi daha çok duymaya başladım. Yediğimiz , içtiğimiz , kullandığımız ürünler bize harao ediyor zannindayim.
Ya tabii insana komik geliyor başta ama çok etkisi var. Malesef şu anda tarım ilacı kullanılmamis bir ürüne ulaşması cok zor. Yediğimiz , içtiğimiz şeyler hormonal dengemizi çok değiştiriyor.Amerikanın oyunları!
Işin kötü yanı bizim hevesimizi de kırıyorlar elleriyle evliliği nasıl bir boyuta ittiklerinin farkında değillerKelin ilacı olsa diyerek yorumuma başlıyorum..her ne kadar eskiler aman dayagi mi var aldatmasi mi var, evine bakmiyor mu diyerek cinsellik konusunu çok hafife alsalar da yaşayan bilir..iki çocuğum var evliliğimizin tahminen 3. Yilindan itibaren ayni seyleri yasiyorum..yorgunum uykum var vb. Ben yaklaşmasam bir ayı buluyor yaklaşması..mastürbasyon olayi var ben ona bagliyorum..ne zaman konuyu acsam iletisime geçmeye çalışsam ya susuyor yada önemsiz bir konuymus gibi cevaplar veriyor..televizyon tel olayı olsada genel anlamda muhabbetimiz iyi oldugu için ve iki evladim için dayanıyorum çaresiz..bir nebze yalniz olmadığını anlayip rahatlaman için yazdım..ne yapilabilir nasıl duzelir inan fikrim yok çare aramayi da coktan bıraktım.
Ah canım benim yaaa bu erkeklere noluyor böyle ha hey allahım of ofBaşlıktaki erkek benim eşim oluyor. Daha önce de cinsellik konusunda aramızda soğukluk olduğunu, uzun aralıklarla yaşandığını belirterek giriyorum konuya.
Evlilikte 3. yılımızın içindeyiz. 6 aylık dünya tatlısı bir kızımız var. Evlendiğimiz günden beri ilişki konusunda her zaman diyemem ama çoğu zaman ben adım atmışımdır, zaman zaman adım atmayıp beklediğim de oldu o ne zaman böyle bir taleple gelecek diye. 1 aya yakın gelmediği oldu. Hamileliğimin 37. Haftasına kadar çalıştım. Sonrasında işten ayrıldım yaklaşık 7 aydır kızıma bakmak icin çalışmıyorum. Çalıştığım dönemlerde çok bakımlıydım. (Bahsettiğim cinsel soğukluk o zamanlarda da vardı) evde olduğum için de kendimi salmadım bu arada, dikkat ederim öyle şeylere. Sadece eskisi kadar makyaj yapamıyorum yüzüm bebeğime temas ediyor diye. Eşimle bu konuyu çok konuştum. Neden böyle olduğunu sordum başlarda yorgun oluyorum uyuyakalıyorum vs gibi bahanelerle geçiştirmeye çalıştı. O böyle oldukça benim de hevesimin kırıldığından, bu söylediklerinin en azından her zaman bahane edilemeyeceğinden bahsettim. Çünkü konu sadece cinsellik de değil. Bana kendimi değersiz hissettiriyor. Eve geldiği gibi telefonu ya da tableti eline alıp film, video izliyor, oyun oynuyor. Ben gününün nasıl geçtiğini soruyorum kısa kısa baştan savma cevaplar alıyorum, çoğu zaman filmin heyecanlı yerinde olsa gerek söylediğim duyulmuyor bile.. bu konuda da defalarca konuştum bana hak veriyor ama ertesi gün yine aynı. Çok laçkalaştı yani konu. O yüzden bu konuda hissizleşmeye başladım, alıştım. Ama ister istemez de uzaklaştım. Cinsellik konusunda da en son hamileliğimde konuştuk, doğumdan sonra çok daha farklı olacağını, bir şeyleri değiştireceğini söyledi. Hakkını yiyemem 2 ay kadar öyle de oldu zaten. Sonrası yine aynı:)
Her neyse sonuç olarak konuştuğumda bana hak veriyor yanlış yaptığını kabul ediyor ama düzeltmek için hiçbir çaba sarfetmiyor. Bu bahsettiğim her iki ilgisizlik yüzünden de aldatıyor olabileceğini bile düşündüm ama bir şey bulamadım. Telefonunu falan kurcalarım yalan yok. Dün gece o duş alırken şeytan dürttü normalde gerçekten kesinlikle yapacağım bir şey değildir, gittim kapıdan baktım mastürbasyon yapıyor. Normalde de çok sıcak baktığım bir konu değildir ama normal bir cinsel hayatımız olsa belki üstünde durmazdım. Adam bildiğiniz gayet bakımlı, istekli eşi dururken kendi işini kendi hallediyor. (Bakımlı olduğumu özellikle vurguluyorum ki ne kadar yanlış, ne kadar midesizce de olsa insanlar eşleri bakımlı olmadığında aldatmaya daha meyilli oluyor. Çoğu insan dış görünüş bakımından ona göre daha iyi olduğumu bile söyler) Ses çıkarmadım daha sonra çıktı banyodan bana seslendi konuşmaya çalıştı ama elim ayağım titriyor. Ne oldu diye soruyor. Artik cinsel hayatımızın tamamen bittiğini, hiçbir şekilde olmayacağını söyledim. Neden dedi. Salağa yatmana gerek yok ikimiz de nedenini çok iyi biliyoruz dedim. Neden diye yine tekrarladı. Sen kendi kendine yetiyorsun zaten yıllardır neden benden uzak olduğun da anlaşıldı dedim. Hâlâ ne demek istiyorsun diyor. Mastürbasyon yapmandan bahsediyorum dedim. Inkar etti yok öyle bir şey vs. Ben bu konuda senden şüphelenip de belki dökülür diye seni zarflamıyorum, gözümle gördüğüm şeyi söylüyorum o yüzden lütfen inkar ederek zaman kazanmaya çalışma, beni de aptal yerine koyma, öyle olmadığımı çok iyi biliyorsun dedim. Gitti salonda yattı bunu söylememin üzerine hiç konuşmadık. Az önce de heves ederek aldığım tüm geceliklerimi çöpe attım.
Normalde böyle bir şey yaşansa ortalığı ayağa kaldırırdım, kırıp dökerdim. Ama sesim bile yükselmedi çokk sakindim. Galiba gerçekten hissizleştim. Zaten zaman zaman ev arkadaşı gibi yaşadığımızı düşünürdüm, şimdi tam olarak iki yabancınız, ciddi anlamda soğuduğumu fark ettim. Bir süre böyle devam edelim de ben o arada kendime home office tarzı bir iş bulayım. Kızımı kimseye bırakmak istemiyorum her şeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum çünkü. Başımın çaresine bir bakayım. Daha da kötüye gideriz muhtemelen o arada. Boşanırız sonra, çünkü çocukların böyle huzursuz bir aile ortamında büyümesindense, eşlerin boşanması gerektiğini savundum her zaman.
Bu konular kolay kolay birileriyle konuşulmayacak konular. En azından buraya yazıp içimi dökmek istedim. Okuyan herkese teşekkürler.
Ay aklıma The Wolf of Wall Street filminde Margot Robbie’nin “bütün külotlarımı attım bundan sonra sadece kısacık kıyafetler giyicem” dediği sahne geldi İlgisizleştiği zaman erkek arkadaşıma karşı benim de silahım budur evin içinde jartiyer tangayla gezerim ama onu affedene kadar elletmem kendimi. Belki işe yarayabilir. Biz kadınlar hep ilgisiz erkekleri “yokluğumuzla sınıyor”uz ama bence kaçınılmaz olmak baştan çıkarıcı ama artık onu umursamaz davranmak daha etkili.Evet o numarayıda burdan duymustum bende oyle domaltmalık genıs kalca olmadıgı ıcın bende ondan yana sıkayetcıyım ne var dıkkat cıeken kalcalarım olsa ama ıste o cılveyı kıskırtmayı yapınca kalca malca dınlemıyolar. Sımdı sen madem oyle mısılleme yapamam dıyosun artık evde dedıgım gıbı kıskırtıcı gıyın oyle dolan. Bu konu dısında esınızı sakın gordum ne bıleyım oyle bosamalk bıır adama benzemıyor
Kelin ilacı olsa diyerek yorumuma başlıyorum..her ne kadar eskiler aman dayagi mi var aldatmasi mi var, evine bakmiyor mu diyerek cinsellik konusunu çok hafife alsalar da yaşayan bilir..iki çocuğum var evliliğimizin tahminen 3. Yilindan itibaren ayni seyleri yasiyorum..yorgunum uykum var vb. Ben yaklaşmasam bir ayı buluyor yaklaşması..mastürbasyon olayi var ben ona bagliyorum..ne zaman konuyu acsam iletisime geçmeye çalışsam ya susuyor yada önemsiz bir konuymus gibi cevaplar veriyor..televizyon tel olayı olsada genel anlamda muhabbetimiz iyi oldugu için ve iki evladim için dayanıyorum çaresiz..bir nebze yalniz olmadığını anlayip rahatlaman için yazdım..ne yapilabilir nasıl duzelir inan fikrim yok çare aramayi da coktan bıraktım.
1)Bence eşiniz dahi olsa mastürbasyon yapmasına karışma hakkınız yok .
2) sizi sevdiğine emin mısınız? Cinsellikten daha büyük sorunlarınız var bence.
o gdo lu yiyecekleri biz kadınlarda yıyoruz be canım şahsen ben de libido tavanGDO'lu gıdalar fıtratları bozdu. Gidalarımız malesef ki çok zararli. Bunu yanında ben kısırlık olayını az duyardım şimdi daha çok duymaya başladım. Yediğimiz , içtiğimiz , kullandığımız ürünler bize harao ediyor zannindayim.
Hanımlar severek evlendik :) ama ya yeterli değildi ya da, ya dasını bilmiyorum çünkü sorularıma net cevaplar alamıyorum, iletişim kuramıyoruz. Çok basit sorunlar üst üste gelerek dağ oldu. Sorunları konuşup çözmeye çalıştım, eşim üstünü kapatmaya çalıştı. Çünkü daha kolay, mastürbasyon gibi.
"Sizin dininiz"Neden hakkı yok? Özellikle Evlilikte nasıl yok? Beni tatmin etmiyorsa nasıl olacak bu evlilik işi...dinimizde bile var bu konu
O dddiğiniz nedir tam olarak merak ettim deEşim homofobik bir insan