Bu mesajları ben yazmış gibiyim ve aynı dertten muzdaribim.10 yıl oldu evliliğimiz, hep sorunluydu ama artık yok!!!evet, tamamen bitti.37 ile 38 yaşlarımız.yaklaşık 2.yıldan itibaren sorunluyduk, defalarca kez reddetti, öteledi ve hep ama hep isteksizdi ki artık son yıllarda 365 günde 2 olsa vay diyordum.......Aile terapistine götürdüm, yok.Psikiyatriye götürdüm, yok...Başka sorunlardan dolayı çokk canım yanmıştı, boşanma davası açtım, yeminler yeminler yeminler....affettim hep bir umutla ama ben bittimmm...70 yaşında aseksüel bir kadın gibiiyim ve artk hiçççç istek duymuyorum ...Tükendim...İşe yaramayan bir kadınlık organım var...geçen doktor vajinal kuruluğun var mı dedi, bilmiyorum dedim...Ne acı değil mi bir kadın için...vajina ne işe yarar ki...Ona anlatmaya çalışıyorum, kendimi değersiz, istenmeyen, sevilmeyen biri olarak görüyorum...Madem böylesin, koca lakabını üzerimden çek, beni de seven biri elbette olur, ben böyle yaşamak istemiyorum diyorum, cevabı buraya yazılamayacak kadar ağır...Şu an beklemedeyim ve erkek cinsinden nefret eder haldeyimBir daha evlilik kelimesini ağzıma almam..sadece günümü bekliyorum, gün doğmadan neler doğar...