Eşiyle İlişki Yaşamayıp Mast. Yapan Erkek

Bence hormonlarına da bir baktırsın. Testesteron hormonu düşük olabilir. Ya da psikolojik alışkanlık.

Bız cogumuz o ısten gercek anlamda zevk almıyoruz ama alıyormus gıbı ısteklı ve ateslı olmak lazım.

Kiz o niye öyle
Zevk almasak niye seks yapalim
Yani ben direk seks icin evlendim ne yalan söyliyeyim
Aslinda bir bilincaltinda neler var ona bak, yani zeck lamani engelleyen birseyler olmali
Cünkü erkek nasil zevk aliyorsa kadin da alabilir
Acik olacak ama ben kendi keyfim icin zaten atliyorum üstüne, tatmin olana kadar da salmiyorum
Yani cinsellik erkegin olayi degildir
Ha konu mstürmasyon bile olsa ciftler bunu birbirlerine yapabilir
Yani o da bizim cinselligimiz bunu birbirimizin yaninda yapariz yine olayin icinde oluruz
Cinsellik hakkimiz, söke söke aliriz
Yani erkekleri memnun edecem diye didinmek yerine kendi keyfimize baksak ya
Ben mutluyken o da mutlu oluyor zaten
Cidden ülkede cinsellik tabu, böyle böyle bu hale geldik

Bence sen vajinimusu yeni atlattığın için ya da eşin tam anlamıyla seni tatmin edemediği için zevk almıyorsun.
Mesela ben aşırı derecede zevk alıyorum, hoşuma gidiyor daha çok bağlanıyorum sevdiğim insana. O da sağolsun beni hiç ihmal etmiyor, ben rahatladım diyip çekilmiyor.

GDO'lu gıdalar fıtratları bozdu. Gidalarımız malesef ki çok zararli. Bunu yanında ben kısırlık olayını az duyardım şimdi daha çok duymaya başladım. Yediğimiz , içtiğimiz , kullandığımız ürünler bize harao ediyor zannindayim.

Amerikanın oyunları! Özür dileyim de affetsin kocam beni, düşünemedim.

Kelin ilacı olsa diyerek yorumuma başlıyorum..her ne kadar eskiler aman dayagi mi var aldatmasi mi var, evine bakmiyor mu diyerek cinsellik konusunu çok hafife alsalar da yaşayan bilir..iki çocuğum var evliliğimizin tahminen 3. Yilindan itibaren ayni seyleri yasiyorum..yorgunum uykum var vb. Ben yaklaşmasam bir ayı buluyor yaklaşması..mastürbasyon olayi var ben ona bagliyorum..ne zaman konuyu acsam iletisime geçmeye çalışsam ya susuyor yada önemsiz bir konuymus gibi cevaplar veriyor..televizyon tel olayı olsada genel anlamda muhabbetimiz iyi oldugu için ve iki evladim için dayanıyorum çaresiz..bir nebze yalniz olmadığını anlayip rahatlaman için yazdım..ne yapilabilir nasıl duzelir inan fikrim yok çare aramayi da coktan bıraktım.

Işin kötü yanı bizim hevesimizi de kırıyorlar elleriyle evliliği nasıl bir boyuta ittiklerinin farkında değiller

Ah canım benim yaaa bu erkeklere noluyor böyle ha hey allahım of of

Böyle yapa yapa bak aylar geçiyor yıllar belki de Bi bakıosun kalbinde sevgi namına Bi kıymık yok. Sonra daha da çekilmez hale geliyor. Sonra da artık tıkanıp alıp eline valizi çıkıp gidiyorsun.

Ay aklıma The Wolf of Wall Street filminde Margot Robbie’nin “bütün külotlarımı attım bundan sonra sadece kısacık kıyafetler giyicem” dediği sahne geldi İlgisizleştiği zaman erkek arkadaşıma karşı benim de silahım budur evin içinde jartiyer tangayla gezerim ama onu affedene kadar elletmem kendimi. Belki işe yarayabilir. Biz kadınlar hep ilgisiz erkekleri “yokluğumuzla sınıyor”uz ama bence kaçınılmaz olmak baştan çıkarıcı ama artık onu umursamaz davranmak daha etkili.

kiz cift terapistine falan gidin, konuyu böyle kapatma sana haksizlik bu
pasanin da keyfi yerinde oluyor sen ses etmedikce
ayni seyi kadin yapsa cogu baska kadin arayisina gidiyor
git doktora, hormon testi mi yapiyorlar, psikologa mi yönlendiriyorlar bi yapim bunlari ama
gencecik yillarini heba ettirme, hastaligi yoksa kesinlikle kabul edilir bir yani yok

o gdo lu yiyecekleri biz kadınlarda yıyoruz be canım şahsen ben de libido tavan

zaten sorunlar konuşarak çözülür, herkes sorun yaşıyor iletişimi kuvvetli olan aşıyor, iletişimi olmayan aşamıyor.

Neden hakkı yok? Özellikle Evlilikte nasıl yok? Beni tatmin etmiyorsa nasıl olacak bu evlilik işi...dinimizde bile var bu konu
"Sizin dininiz"
Ayrıca ben tatmin etmemesi ile ilgili yorum yapmıyorum .
Elbette cinsellik çok önemli iki tarafta birbirini tatmin etmeli . Ama onun dışında bu tarz şeyler kısının özel hakkı bence. Tatmin edip etmemesine tepki verilir ama mastürbasyon yapmaya verilemez. Kisinin kendi bedeni , eşi de olsa karisamaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…