• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle ilgili konu açanlar.

Benimle ağlayan kadınlar gördüm burada,
benim gibi dertli,
Çile çekmiş,
yardımsever,
Bana çok şey kattı burası diyorum bekarken kesfetseydim burayı belki kimseye açmadığım
Dertlerimi açar mantıklı fikirler alırdım, bu kadar yanlış kararlar almazdım 🥺
Bana da yardımcı olun lütfen 🥺

Sanal ortamda, (Eskinin forum siteleri tadında kalmış hala bir miktar) sahici ve samimi bir yer olabileceğini fark edip, trollüğüne kaosa yazmayı bırakıp ortalama 1 buçuk-2 sene içinde kendim gibi yazmaya başladığım tek anonim hesabım burası. Öyle bi havası var buranın.
Yarı kendimden yarı hayali, bol kavgalı dövüşlü polemikli bi dediği öbürünü tutmayan mahalle teyzemsi bi karakter yaratacaktım, tersine kendimi kademe kademe açmaya başladığım bi yer oldu, dayanamadım. :)
Güzel, seviyorum burayı.
Şu üyeyi örnek göstereyim önce. Çok ilginç bir şekilde birebir sohbetim olmasa da birilerinden inanılmaz pozitif elektrik alınabileceğini öğrendim. Her yazdığı çok tatlı geliyor. Bazen hayran olduğumu filan düşünüyorum ona.
Ve insanların gerçekten tanımadan birbirine duasının nasip olabileceğini gördüm umut doldum.
Ayrıca bdvdeki sarsıcı yorumların en faydalısı olduğunu düşünüyorum. ✌🏻

Bence BDV de kaynanadan çook Kocadan çekiyor..
çünkü onunla birlikte daha çok yaşiyorsun.

Hiç sorma ben buradaki çaresiz öğretmenlere şiddet gören bağımsız kadınlara şaşırıyorum
İnsanı ne bu hale getirir diye düşünüyorum
Daha gebelik testini okuyamayan kadına şaşırıyorum
Pire için yorgan yakanlara şaşırıyorum
Bu kadar kötü kayın ailenin olmasına şaşırıyorum
Sokağa atarım dediğim adama köle olmuş güruh ha işte burada ondan çok var dediğin gibi
KK özetini yapmışsınız valla :super:

bu siteyi yıllardır takip eder sürekli açar okurum ama yeni üye oldum. hala çoğu konuyu sadece okur yorumlara bakarım.hayat bazılarının hissettiği kadr acı ve zor değil aslında, bazılarının her konuya asarım keserimli cevapları kadar da kolay değil. mesela kaynanan bi laf söyledi ordan biri esip gürlüyor aaa söyle derim böyle derim..... biri şiddet görüyorum der öteki atlar ben olsam asla yapamaz sen nasıl katlandın nasıl ses etmedin sende karşılık ver şikayet et şöyle yap böyle yap..... yaşayınca öyle değil canımıniçi, söyleyemiyorsun, panter gibi üstüne atlayamıyorsun, gün oluyor sesini çıkaramıyorsun kalkıp yemek yapıyorsun... bunları okudukça insan anlıyor ki hiç bişey bizim yazıp çizdiğimiz gibi olmuyor, bunları öğreniyoruz burda...

Veeee boşandığı eşiyle yeniden bi hayat kuran bir kadın olarak bana kulak verin.evlilik basit bi olay aslında.beklentilerinizi bi kenara koyun, beklentileriniz olmadı diye kendinizi yiyip bitirmeyin.
en en en önemli kısmı herşeyi eşinizle konuşun. kafanıza bişey mi takıldı, dediği en ufak şeyden kalbiniz mi kırıldı herşeyi kafanızda oturup büyütmek yerine konuşun. çünkü birikiyor sonra hiç bişeyi çözemiyorsunuz. bağırmadan suçlayıcı cümleler kurmadan sakince konuşun ve ben bi kere konuştum düzelmesi lazım diye düşünmeyin ,yine mi oldu tekrar oturup konuşun, tekrar tekrar tekrar... burda as kes boşan yorumlarını ayıklayıp daha sakin yönlendiren insanların yorumlarını dikkate almayı her lafla gaza gelmemeyi öğrenin...

Ben ilk baba dedirtiyorum agladigindada baba deyip babasina kossun diye burda ogrenmistim😄😄😄
Ben dikis kursuna gittigimde kizimin altini esim degistirirdi ara sira
En iyisi:) Anne tüm sorumluluğu alınca ister istemez bunalıyor.Alt değistirme bizde vardı hep.

Hafta sonu seminerlerim olurdu ilk atandığım sene ,mecbur eşim tüm gün bakardı.
doğudayiz zaten aileler uzak.Hafiçi bakicimiz vardi haftasonu baba bakardi.
Çok bilmis bikaç arkadaş,aa kız çocuğu hiç baba alt değistirirmi diye kinadilar beni bi defa.
Bunu diyen kişide ev hanimi,annesi hep yaninda yardimci oluyor tüm bakiminda.Dedim hakkisin,haftasonu ben seminerdeyken kizimin alti tüm gün pis kalsin,babaya söyliyim bidaha değismesin,hatta getirsin seminerin orta yerinde ben değistireyim.
yada 1600 km uzakliktaki anaannemiz i cagiralim hemen o değişsin.
kalakaldi öyle:)
kizim oyle memnunduki bu durumdan baba değissin altimi derdi hatta beni istemezdi çogu zaman.
şimdi buyudu,babasiyla aralarinda çok guzel ilişki var.Benimde bolca dinlenme paylarım:)

En iyisi:) Anne tüm sorumluluğu alınca ister istemez bunalıyor.Alt değistirme bizde vardı hep.

Hafta sonu seminerlerim olurdu ilk atandığım sene ,mecbur eşim tüm gün bakardı.
doğudayiz zaten aileler uzak.Hafiçi bakicimiz vardi haftasonu baba bakardi.
Çok bilmis bikaç arkadaş,aa kız çocuğu hiç baba alt değistirirmi diye kinadilar beni bi defa.
Bunu diyen kişide ev hanimi,annesi hep yaninda yardimci oluyor tüm bakiminda.Dedim hakkisin,haftasonu ben seminerdeyken kizimin alti tüm gün pis kalsin,babaya söyliyim bidaha değismesin,hatta getirsin seminerin orta yerinde ben değistireyim.
yada 1600 km uzakliktaki anaannemiz i cagiralim hemen o değişsin.
kalakaldi öyle:)
kizim oyle memnunduki bu durumdan baba değissin altimi derdi hatta beni istemezdi çogu zaman.
şimdi buyudu,babasiyla aralarinda çok guzel ilişki var.Benimde bolca dinlenme paylarım:)
Aslinda bende onaylamiyorum ama ihtiyac oldugunda degistirmeli hadi hastanede yatiyoruz
Ogluma dogum yaptigimda annem yanimda idi amcamin esi bakti kizima ama esim yine de gece alip yaninda yatirdi sen yoksun kizim yanimda olsun dedi kizim 19 aylikti o zaman

Back
X