• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle ilgili konu açanlar.

Geçen gün bir konu açmıştım sınav ve bebek isimli. Sınava gideyim mi diye sordum bir çok üye git babası bakar dedi. Atmasaydım cesaret edip gitmezdim. Sınava gittim. Geldiğimde babasının konuşacak hali yoktu biraz daha anlamış beni öyle söyledi. Burda güçlü kadınlar görüyorum ve çok özeniyorum. Bakış açımı değiştirdi.
Konunuzu hatırlıyorum,cok dogru bi karar vermişsiniz.
Cevremde arkadaşlarım bazen babaya bırakmaz bebeğini yapamaz bakamaz diye söylenir.Onlara hep derim zora gelince mecbur bakacak,ögrenecek,empati kuracak sizi anlayacak diye.
çok güzel bir adım olmuş sizin için.Oda baba olmayı ögrenecek.
Hiç unutmam kızıma eşim ilk 5 aylıkken bakmıstı yarım gün,eve geldiğimde perti çıkmıştı:))

Sonra babaya bakmayı ögrendi kızım büyüdükçe daha rahat bakar oldu.
birde babaya bağlı oldu.kimj çocuk babada durmuyor uzun süre mesela.Bence annede alıstıracak sorumluluk verecek bolca

Sanal ortamda, (Eskinin forum siteleri tadında kalmış hala bir miktar) sahici ve samimi bir yer olabileceğini fark edip, trollüğüne kaosa yazmayı bırakıp ortalama 1 buçuk-2 sene içinde kendim gibi yazmaya başladığım tek anonim hesabım burası. Öyle bi havası var buranın.
Yarı kendimden yarı hayali, bol kavgalı dövüşlü polemikli bi dediği öbürünü tutmayan mahalle teyzemsi bi karakter yaratacaktım, tersine kendimi kademe kademe açmaya başladığım bi yer oldu, dayanamadım. :)
Güzel, seviyorum burayı.

Benimle ağlayan kadınlar gördüm burada,
benim gibi dertli,
Çile çekmiş,
yardımsever,
Bana çok şey kattı burası diyorum bekarken kesfetseydim burayı belki kimseye açmadığım
Dertlerimi açar mantıklı fikirler alırdım, bu kadar yanlış kararlar almazdım 🥺

Elbette bıseyler katıyor hemde ıstemsız benım esımde bazen dıyor sen kadınlar kulubune gırınce bı degısıyorsun dıye farkında bıle degılım. Onun dısında hayatta olmaz dedıgım seylerı gordum bırda hersey olabılırmıs. Hıc ınanamadıgım hayat hıkayelerıde ders oluyor. Bı abla vardı ondan vok etkılenmıstım doner yanında ayran bıle ıcmıyorum demıstı aldatıldıgını anlatırken erkeklere acımayı bıraktım mesela o konudan sonra. Insan tecrube kazanıyor bence okudukca
Keske linkini yazsaniz bizde okurduk

Cevremde arkadaşlarım bazen babaya bırakmaz bebeğini yapamaz bakamaz diye söylenir.Onlara hep derim zora gelince mecbur bakacak,ögrenecek,empati kuracak sizi anlayacak diye.
Hiç unutmam kızıma eşim ilk 5 aylıkken bakmıstı yarım gün,eve geldiğimde perti çıkmıştı:))

birde babaya bağlı oldu.kimj çocuk babada durmuyor uzun süre mesela.Bence annede alıstıracak sorumluluk verecek bolca
Ben ilk baba dedirtiyorum agladigindada baba deyip babasina kossun diye burda ogrenmistim😄😄😄
Ben dikis kursuna gittigimde kizimin altini esim degistirirdi ara sira

Valla çok haklısınız. Çok komikti hali 😃 öğrenmeleri lazım ki bizi daha iyi anlasınlar. Keşke doğum acısını bilselerdi de öyle kolay kadına şiddet uygulayamasalardi. Cesaretlendim bende artık bırakıp çıkacağım 😃

Ben önce kendim olduğum için, karakterli, merhametli biriyle evli olduğum için çok şanslı olduğumu öğrendim. Ayrıca kendi ailemin kıymetini bir daha anladım. En önemlisi kayınvalide görümce elti ve kayın konusunda çok şanslıymısim.

Burda acilan konularin cogunda kadinlar ya kocalarindan dert yaniyorlar ya da kaynanalarindan. Ve bu kaynana konulari hic sasmiyor. Aklimdan ise hep şu geciyor. Bugunun kaynanasindan dert yanan gelinleri yarin kaynana olup aynisini yine gelinlerine cektiriyorlar. Elbette ki hepsi demiyorum ama inanin bu durum hep dikkatimi cekiyor. Bu forum kac yildir var bilmiyorum ama benim acimdan kaynana konularinin baska mantikli aciklamasi yok. Bu 20 yil once ayniysa, bundan 20 yil sonra da degismeyecek. Galiba dusunce yapisini degistiremiyoruz. Gecmisimizden ders almiyoruz anladigim....Baska mantikli aciklamasi olan varsa seve seve duymak okumak isterim...

Ben bir cok konuda insanlarin kendinden habersiz, sizin dediginiz ruh gibi gezdigini fark ettim. Bu üzücü. Ama isin iyi tarafi yeri geldiginde degisiyorlar da.
(Reklamlardan mi bilmiyorum ama iki gündür yorum yazmak zor. Klavye hep kapaniyor ve yalnislikla reklama tikliyorum hep. Baskasinda da sorun var mi. Yoksa sorun telefonumda mi)

Uygulamadan giriyorsaniz bozuk dendi. Internetten yani chrome dan girince sorun olmucak yazildigini gordum. Hala ayni. Klavye kapaniyor. Sorunumuz ortak.

Uygulamadan giriyorsaniz bozuk dendi. Internetten yani chrome dan girince sorun olmucak yazildigini gordum. Hala ayni. Klavye kapaniyor. Sorunumuz ortak.
Ben telefondan giriyorum ve cok sorun yaşıyordum aynen sizin dediginiz gibi yazarken klavyede sorun yok ama geri tusuna yazım yanlisini duzeltmek icin bastigimda klavye kaybolup bir yerlere tiklaniyor uygulama yüklü degil chrome kullanıyorum

Ben bir cok konuda insanlarin kendinden habersiz, sizin dediginiz ruh gibi gezdigini fark ettim. Bu üzücü. Ama isin iyi tarafi yeri geldiginde degisiyorlar da.
(Reklamlardan mi bilmiyorum ama iki gündür yorum yazmak zor. Klavye hep kapaniyor ve yalnislikla reklama tikliyorum hep. Baskasinda da sorun var mi. Yoksa sorun telefonumda mi)

Telefonunuza da ad block yukleyebilirsiniz niye reklamlarla ugrasiyorsunuz ki? Benim telefonumda olsun, tablette olsun adblock var. Adblocksuz bir internet dusunemem bile. Indirmesi cok kolay. Bence hemen indirin..

Telefonunuza da ad block yukleyebilirsiniz niye reklamlarla ugrasiyorsunuz ki? Benim telefonumda olsun, tablette olsun adblock var. Adblocksuz bir internet dusunemem bile. Indirmesi cok kolay. Bence hemen indirin..

Onlari kullansam bazi haber sitelerini kullanamiyorum, cünkü bu sefer onlar engelliyorlar "para kazanmak zorundayiz" diye :)

Ben telefondan giriyorum ve cok sorun yaşıyordum aynen sizin dediginiz gibi yazarken klavyede sorun yok ama geri tusuna yazım yanlisini duzeltmek icin bastigimda klavye kaybolup bir yerlere tiklaniyor uygulama yüklü degil chrome kullanıyorum

Evet ayni sorunu ben de yasiyorum hic bir cozum de bulamadim. Sıkıcı olmaya başladı.

Bir seferinde konu açtım tabı eşim okumuş herşeyi onunla ılgılı olumsuz yorumları falan :-) simdi az tartışsak hemen kadınlar kulübüne sor avukatların sana fikir verir diyor. Bende evet verirler dıyorum. :-) yanı eşlerin yakalaması kötü oluyo
Eşiniz neden biliyor ki konu açtığınızı.

en kucuk seylerde bile bosan diyenleri gordum bende ne kolay bosan diyolar oyle sanirsin sevgiiden ayrilacak 😊

Burada kadınlarımıza çok iş düşüyor,el bebek büyütürlerse aslanım derlerse erkek ne olduğunu anlamıyor bile.
Sonradan aslan kesilip şiddete başvuruyor maalesef.
Erkek çocukken eğitilecek kadına sevgi ve saygı duyması öğretilecek önce.
Toplumumuzdaki algı şu,oğlum göster pipini teyzelere,kızlarada eteğini kapat ayıp meselesi bunlar.
[/benim başımda da var bir tane böyle annesi ileri git dememiş hiç birsey öğretmemiş geldiği yer belli anne baba belli daha beni beğenmiyor 10 aylık bebeğim var evin şurası şöyle burası böyle biri duysa evde temizlik yapılmıyor zanneder bide büyüklenme var burası benım evim diye 😡😡😡 çok sinirlerim bozuk

Back
X