Herkese merhaba
Buradaki konuları okuyup farklı hayatlar, farklı dertler, farklı yorumlar okuyorum.
Bazen çok şaşırıyorum bazen üzülüyorum çok kıymetli değerli yorumlar yapılıyor ama genelde "Eski konularımı bilen bilir" diye başlayan konuları okumuyorum çünkü anlamıyorum eski konuya denk gelmemişimdir bilmiyorumdur,, onun dışında fikrim olmuştur çoğu konuda kendimde olup farkına varmadığım özelliği keşfettim, örneğin.
Evin tüm sorumluluğu ortak olmalı, giderler bölüşülmeli, kadın erkek demeden evde herkes kendi işini bilmeli,kadın erkeğin kölesi değil ! Karısı.
Çevremde erkek gezer yer içer senin sorumluluğun temizlik çocuk bakımı.
Gerçekten burayı tesadüfen keşfettim eşim artık sen değiştin diyor yoo gözüm açıldı diyorum, babam temizlik yapan biridir her işini kendisi yapar onun dışında çevrem erkek ev işi yapmaz çalışır tek sorumluluğu budur.
Evliliğimde 2 yıl boyunca hem çalışıp hem evin yemek +temizlik +düzen sorumluluğunu üstlendim bitkin bir ruh gibi gezdim yıllarca benim derdim hep buydu. Yemeğini yedi tabağını kaldırsın zor değil. Sessizdim beklerdim yapsın diye içime atardım hep çünkü kadın kocasına hizmet etmeli..
Annem böyle öğretmedi aslında babamla ortak yapılırdı herşeyi neden?? Ben böyleyim der dururdum kendime. .
Tanımadığım birsürü güçlü kadın keşfettim burada ve yine tanımadığım birsürü kendini ezdiren kadın.
Başka derdi olup çözüm bulan varmı merak ediyorum. KK BDV sizlere ne kattı merak ediyorum. Buradaki yorumlarla neler sizlere iyi geldi?
Bilmediğiniz kişilerin derdine ortak oldunuz. Sizler neler farkettiniz?
Kadınlar kulübünde..