- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 974
canım allah kavuştursun valla. Bana düşüncesi bile zor geliyor ama mecbur kalınca heralde dayanıyor insan bi şekilde
allah hepimize sabır versin kızlar..beklemek cok zor gercekten..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah kavuştursun valla. Bana düşüncesi bile zor geliyor ama mecbur kalınca heralde dayanıyor insan bi şekilde
yalnız değilim
geçiş iznini verdin yani
1 hafta falan çok değilde insan 1 günde bile özlüyor işte...
hani bir söz var ya görmeyince göresin , görünce öldüresin geliyorsa kocandır o derler ya aynen öyle...
evet her şey kpps den sonra başlıyor canım erkek arkadaşım kurtardı kendini sıra bende :44::44::44:
Benim kocam da askere gitceeeekkk buralarda aglarim artik bendee
o da ruh eşi kapsamında alınabilir
öf sinirliyim böyle küs uyuyalım Cevap falan atmıcam odun ya şaka yapıyor biliyorum ama çok alınganım ağlıyasım geliyiii
öf sinirliyim böyle küs uyuyalım cevap falan atmıcam odun ya şaka yapıyor biliyorum ama çok alınganım ağlıyasım geliyiii
Verdim tabo gecis giris cikis izni ne lazimsa vereyim
Canım Allah kavuştursun valla. Bana düşüncesi bile zor geliyor ama mecbur kalınca heralde dayanıyor insan bi şekilde
biz ikimiz de batıdayız ama işte bizden daha zorda olanlar da varmış valla ne kadarda bi görüşüyosunuz
3 ayda bır 15 gun gelıyor canım artık her geldıgınde bebiş deniycez bakalım nasip
yüksek lisans ama o peşimden gelicekmiş öyle dedi
ağlama yavrum senınkı yıne şaka yapmış,benımkınde o kapasıte yok ben ona trıp atsam o da bana atar :))
Ağlama yaa, ne kendini üzüyosun Cevap atma boşver, döner nasıl olsa.
ay hiç bilmiyordum ama kim demişse çok doğru demiş ya
şimdi gelse yapıcağım ilk şey suratına suratına bağırmak olur
niye ilgilenmiyosun len zibidi derim
doğuda mı görevli şu an
Allaaaaah ne zaman gidiyor kız sen bebeyle baş başa mı kalıcan
anam asker mı yolcu edıyoruzzzay hiç bilmiyordum ama kim demişse çok doğru demiş ya
şimdi gelse yapıcağım ilk şey suratına suratına bağırmak olur
Niye ilgilenmiyosun len zibidi derim
Doğuda mı görevli şu an
allaaaaah ne zaman gidiyor kız sen bebeyle baş başa mı kalıcan
ben başka bişiyin iznini istiyorum :))
İlgilenmesinler, biz de çok meraklıydık onlarane biliyim niye ilgilenmiyiler bizle
dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
öf sinirliyim böyle küs uyuyalım cevap falan atmıcam odun ya şaka yapıyor biliyorum ama çok alınganım ağlıyasım geliyiii
Yuksek lisans bitiyor, doktora yapmaya ikna olmazsa ekim kasim gibi gider sanirsam galiba. Adami askere gitmesin diye gazlaya gazlaya prof yapcam been
anam asker mı yolcu edıyoruzzz
nazlı mı yoksa? Valla bişey diyim mi ben sürte sürte öğrettim naz yapmamayı yoksa bi paşalar gibi yetiştirmişler bunu burnundan kıl aldırmazdı
Ne biliyim niye ilgilenmiyiler bizle
Dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
İlgilenmesinler, biz de çok meraklıydık onlara
Yarın ben de onunla ilgilenmicem. Aslında bugün gitcektim annemlere, kalcaktım. Benimle ilgilenen yok nasıl olsa, bari anam ilgilensin
gül gül öldüm şurda
benden nazlı olmasın :) bizimki türünün son örnegi,nerden buldum ben bunu
ay gülmekten ölüciiim
bende istiyorum yüksek yaa ales çalışıorum eşine selam olsun neyde yapıyo yükseği
valla ediyomuşuz canım hem de yeni doğum yapmış filan olucak o ara kıyamam ya