- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
Geldimmm:13: hosgeldimgel gel evli mutlu cok yakında cocuklu :)))
pek ilgilenesim yok. çürümeye terk ettim.
Ev sahibi olmak zor sekerim, buralarda yiyip icip kalkariz iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldimmm:13: hosgeldimgel gel evli mutlu cok yakında cocuklu :)))
pek ilgilenesim yok. çürümeye terk ettim.
yok ben diğer herkes kontenjanından katılıyorum aranıza kabul edersen...
Cok zor cooookk
Kiz senin topikin noldu oraya da geliyodukk
siz de ayrı düştünüz mü peki :26:
senin eş nerelerde peki...
o kontenjanı sizlere açtık efendim zaten
bak gebesin diye çimdiklemiyorum seni he
inşallah en yakın zamanda cocuk sahıbı oluruz..bu arada neredeyse aynı zaman diliminde evlenmısız
merhaba ben de eşi olmasa da erkek arkadaşıyla 2.5 yıldır ayrı kalmış yeni üyenizim bana da yer var mı :)
evet benim de dikkatimi çekti çok yakın tarihler....çocuk düşünüyormusunuz... Biz düşünüyoruz da o bizi düşünmüyor galiba daha....
2.5 saat uzakta kaldı benden, İzmire tayinini bekliyoruz İnşallah merkezde pek yer yok ama artık ilçe olsa da taşınırım onunla problem değil :26:
evet cnm bizde düşünüyoruz ama bizim sıpa da bizi düşünmüyor gibi eşim yurt dışında oldugu ıcın benım bu ara cok zor...adet donemıne denk gelıyor onun burda oldugu zamanlar :
tez vakitte kavuşursun inşallah....bizde ara ara ayrı kalıyoruz da sürekli değil...yurt dışına iş seyahatına gidiyor nerelere gidiyor ne sen sor nede ben söyliyim :26::26::26:
olur olur gel :) uzakta mısınız yoksa
Cimdikleme kizz gebelere ellenmez künaahhh
Sizinlen aglarim bende merak etmeyinn
aah ah sormayın Allah'a şükür, harika bir birlikteliğimiz var ancak onun okulu benim okulum, onun işi benim okulum derken bir türlü aynı yerde yaşamak nasip olmadı.. hep hasretteyim hep özlemde (
Eşim işe gitti, biz de ayrıyız bu gece
senin durumun da çok uzak değilmiş ki canım bize sen direkt ana kontenjandasın
ya böyle ayrı kaldık mı telde odun odun konuştu mu çok sinirleniyorum. bi mesaj atıyorum 15 dk cvp gelmiyor falan yeminle boğazlıcam ya küstüm yine
benim eşimde Ukrayna rusya oralara gidiyor bide beni düşün...
senin durumun da çok uzak değilmiş ki canım bize sen direkt ana kontenjandasın
Ya böyle ayrı kaldık mı telde odun odun konuştu mu çok sinirleniyorum. Bi mesaj atıyorum 15 dk cvp gelmiyor falan yeminle boğazlıcam ya küstüm yine