- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
uff can dostum gelmiş
ayyy aynı odun bende de var..höt höt konusuyo ya telde arayıp arayacagıma bın pısman oluyorum..bıde nodu bısey mı oldu demıyomu deli oluyorum...sankı aramam ıcın bısey olması lazım
hamilelikte çok ağlak olunuyo mu kız
senin hamile fotonu gördüm de üstüne yazmışın ya haftasını benimkinden küçük lem o
Evet geldim
Gıcık oldum benimkine zatenİki saat arkadaşıyla konuştu çıkmadan önce hiç bana vakit ayırmadı Ondan önce de uyuyodu zaten.
bu arada nickten yola çıkıyorum sanırsam öğretmensiniz siz de
neredensiniz
hayırlısı olsun canım ne zamandır düşünüyorsunuz peki ...
Ayy bi ara herseye zirliyodum da simdi biraz gectio foto 3 aylik bile degildi kizz simdi buyudumm gerci 4 kilo aldim ama sistim yanii
ben o kadar güzel bulmuyoruz kız onları bence adları var sadece :26:
nicke aldanmayın :) öğretmen değilim ama Türkçe Öğretmenliği okuyorum Pamukkale Üniversitesi'nde :) öğretmen lisesi okumamın da etkisiyle öğretmen olmak için sabırsızlanan ve öğretmenliğe gönül veren biri oldum :)sanırım siz öğretmensiniz kan mı çekti nee
1,5 yıldır falan cnm ...nasıp(( bızım esler yakın..benım esımde gurcıstanda...oradan rusyaya gectımı bırbırlerını bulurlar
ahahah büyüdüm yazmış
ya kızım benim göbüş fena oldu ya yine erittim biraz da önden kurdeleli bi kıyafetim vardı ay hamile sanyolardı
al işte hepsi aynı ben de izmire erken döndüm özlem içindeyim mesaj atıyorum geri cevap gelmiyor
tamam atmıcam dedim oh kafam rahat olcak muck yazdı bişi yazmadım daha çok kırıldım
Bende katılabılırmıyım sizeeşim doğuda ben batıda
bende katılabılırmıyım sizeeşim doğuda ben batıda
senin eşinin işi sürekli mi orda gidip geliyor mu?
Evet ne hikmetse hepsi aynıYolculamaya çıkmicaktım, yatak odasında uyumuş numarası yaptım ama yemedi Zorla yolculattı kendini
Kiz madem gobus gitmiyo sen de icini doldurkafa zehiiiir
yok canım ben psikoloğum son yıl kpss ve rehber öğretmenliği çok istedim ama kötü zamanlardı sınava bile gitmedim şimdilik de vazgeçmiş durumdayım
ama eşim rehber öğretmen onun tayini bekliyouz biz de
Bende katılabılırmıyım sizeeşim doğuda ben batıda
tez zamanda olur inşallah eşinizin tayini. psikolog olmak harika olmalı biraz sayısal yeteneğim olsaydı da bende psikoloji bölümü okuyabilseydim keşke