Eşiyle ayrı gayrı düşenler ve diğer herkes :)

ayyy aynı odun bende de var..höt höt konusuyo ya telde arayıp arayacagıma bın pısman oluyorum..bıde nodu bısey mı oldu demıyomu deli oluyorum...sankı aramam ıcın bısey olması lazım

ya kızdım sana mesaj atmıcam dedim oh rahat edicem ya muck dedi

Evet geldim
Gıcık oldum benimkine zaten İki saat arkadaşıyla konuştu çıkmadan önce hiç bana vakit ayırmadı Ondan önce de uyuyodu zaten.

al işte hepsi aynı ben de izmire erken döndüm özlem içindeyim mesaj atıyorum geri cevap gelmiyor

tamam atmıcam dedim oh kafam rahat olcak muck yazdı bişi yazmadım daha çok kırıldım

bu arada nickten yola çıkıyorum sanırsam öğretmensiniz siz de

neredensiniz

nicke aldanmayın :) öğretmen değilim ama Türkçe Öğretmenliği okuyorum Pamukkale Üniversitesi'nde :) öğretmen lisesi okumamın da etkisiyle öğretmen olmak için sabırsızlanan ve öğretmenliğe gönül veren biri oldum :) sanırım siz öğretmensiniz kan mı çekti nee

Ayy bi ara herseye zirliyodum da simdi biraz gecti o foto 3 aylik bile degildi kizz simdi buyudumm gerci 4 kilo aldim ama sistim yanii

ahahah büyüdüm yazmış

ya kızım benim göbüş fena oldu ya yine erittim biraz da önden kurdeleli bi kıyafetim vardı ay hamile sanyolardı

yok canım ben psikoloğum son yıl kpss ve rehber öğretmenliği çok istedim ama kötü zamanlardı sınava bile gitmedim şimdilik de vazgeçmiş durumdayım

ama eşim rehber öğretmen onun tayini bekliyouz biz de

al işte hepsi aynı ben de izmire erken döndüm özlem içindeyim mesaj atıyorum geri cevap gelmiyor

tamam atmıcam dedim oh kafam rahat olcak muck yazdı bişi yazmadım daha çok kırıldım

Evet ne hikmetse hepsi aynı Yolculamaya çıkmicaktım, yatak odasında uyumuş numarası yaptım ama yemedi Zorla yolculattı kendini

Son düzenleme:
Evet ne hikmetse hepsi aynı Yolculamaya çıkmicaktım, yatak odasında uyumuş numarası yaptım ama yemedi Zorla yolculattı kendini

ahahah koptum ya o da hep benden bekliyor yan yanaken uyandırıyım sabah otobüsü varsa mesela

ne dedi bari

Kiz madem gobus gitmiyo sen de icini doldur kafa zehiiiir

hahah hakkaten zehir ama bayılıyorum senin espri anlayışına daha var kız italyaya gitcem ben

tez zamanda olur inşallah eşinizin tayini. psikolog olmak harika olmalı biraz sayısal yeteneğim olsaydı da bende psikoloji bölümü okuyabilseydim keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…