- 20 Ocak 2010
- 45.777
- 161.506
- 43
Arkadaşlar öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Ben psikoloji öğrencisiyim. 3 arkadaşımla Araştırma metodları dersi için bir yarı deneysel araştırma yapmamız istendi. Yani quasi experimental da deniyor. Benimde aklıma burası geldi. Quasi experimental nedir diye bakarsanız bulabilirsiniz netten. Hepinizin tepkilerini tek tek okudum. Psikolojide sorumluluğun yayılması diye bir durum var. Sosyal psikoloji temelli bir kuramdır. Yani kısaca zor durumda ki birine kaç kişi destek oluyor kaç kişi de olaya müdahil olmak yerine nasılsa biri yardım eder diye düşünüyor üzerine çalışan bir kuram. İnsanları buna iten nedir vs. Gerçekten hikayeye üzülen varsa da onlardan özür dilerim. Dalga geçenler inanmayanlara da teşekkür ediyorum tabi ki bu da beklediğimiz bir tepkiydi zaten. Üç kişi yazınca hikaye de karışıklıklar olmuş olabilir :) Ama ben bu foruma ara ara bakarım. Hepiniz çok içten ve çok samimi insanlarsınız. Böyle bir kadın dayanışması olduğunu bilmek çok keyifli. Ben aynı zaman da kadınlarla,şiddet ve travma üzerine çalışmalarda co-therapist olarak görev alıyorum. Eğer hesabım kapatılmazsa tüm bunlardan sonra,gerçekten samimi olarak gelenlere yardımcı olmak çok isterim. Hakkınızı lütfen helal edin. Sizlerin varlığını bilmek beni kadınlar adına umutlandırdı.
Sana küfür lazımda aslında ban var
Senin gibi stajyerlere ihtiyaç yok direk psikologlar var kk da şükür git deneylerini başka yerde yap mal.