- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Ben psikoloji öğrencisiyim. 3 arkadaşımla Araştırma metodları dersi için bir yarı deneysel araştırma yapmamız istendi. Yani quasi experimental da deniyor. Benimde aklıma burası geldi. Quasi experimental nedir diye bakarsanız bulabilirsiniz netten. Hepinizin tepkilerini tek tek okudum. Psikolojide sorumluluğun yayılması diye bir durum var. Sosyal psikoloji temelli bir kuramdır. Yani kısaca zor durumda ki birine kaç kişi destek oluyor kaç kişi de olaya müdahil olmak yerine nasılsa biri yardım eder diye düşünüyor üzerine çalışan bir kuram. İnsanları buna iten nedir vs. Gerçekten hikayeye üzülen varsa da onlardan özür dilerim. Dalga geçenler inanmayanlara da teşekkür ediyorum tabi ki bu da beklediğimiz bir tepkiydi zaten. Üç kişi yazınca hikaye de karışıklıklar olmuş olabilir :) Ama ben bu foruma ara ara bakarım. Hepiniz çok içten ve çok samimi insanlarsınız. Böyle bir kadın dayanışması olduğunu bilmek çok keyifli. Ben aynı zaman da kadınlarla,şiddet ve travma üzerine çalışmalarda co-therapist olarak görev alıyorum. Eğer hesabım kapatılmazsa tüm bunlardan sonra,gerçekten samimi olarak gelenlere yardımcı olmak çok isterim. Hakkınızı lütfen helal edin. Sizlerin varlığını bilmek beni kadınlar adına umutlandırdı.
Madem bilimsel deneydi hesap numaramızı veriyoruz birazdan küsüratlı olmasın litfen çekmesi zor oluyor
Senin yerine bana yatirsinlar name im yorulma sen yasli gadinsin
Olmaz kefen param o benimSenin yerine bana yatirsinlar name im yorulma sen yasli gadinsin
Bilgi psikolojideki hocalardan biri arkadaşım :)Yarı-deneysel araştırma demek.
Bilimsel bir araştırmayı kk üzerinden yapıyor. Vovov. Wikipedia da kullanıyordur, ben inanırım
Ek olarak burası baya rastgele her düzeyden insanın katıldığı bir site.
Bu arada konu sahibi randomizasyon (rastgelelileştirme) kullanma (ki quasi experimentalda bu kadar rastgele deneği neden seçtin, neden herhangi bir soru yöneltmedin, kendinize şükredin deception(kandırmaca) ı kullandın muamma), + spesifik bir gruba yönel madem quasi-experimental bir araştırma yapıyormuşsun, sonuçların güzel çıkar iyi çıkar smhsmad
Ay çok heyecanlı gidiyordu devam etsene kız ne oldu şimdi kapıdaki iki izbanduttan biri "yenge telefonu nerden buldun" diyerek telefonunu aldı, sonra büyük bir vazoyla kafasına vurup bayılttın, ardından bağlayıp bodrum kata kilitledin, ve pencerden aşağı zar zor atlayıp arkadaki ormana doğru kaçmaya başladınçok büyük ihtimalle Hatta diğeri de fark etti peşinden geliyor. Bütün gece karanlıkta seni aradılar şu an bir kamyona bindin ve ailene gidiyorsun. Devamını da yaz!!
Üyenin konusu nerde ?
Bilgi psikolojideki hocalardan biri arkadaşım :)
İletmemi istediğin bir şey var mı just? Hani araştırmanın niteliğini tereddüte düşüren bir şey varsa söyleyeyim