Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...

Ne yedin ne içtin de bunu salladın?
Hadi salladın yazmaya da mı üşenmedin?

İnanmadık.

İnsan telefon bulunca ailesini arar,en kötü burda bile numara verir adres verir yardım edin diye,çaresizlik budur çünkü. Nasıl bir hayal gücüdür tebrik ederim

Asgari ucretle yasayan kadinlarin oldugu bir topluluga girip ayda 20 bin harciyorum ama kocam aldatiyor, dovuyor halinize sukredin diyeceksin.. millet onu karni acken yasiyor, uzerine bicaklanip olduruluyor.. ulkedeki egitimin bittigini zaten biliyorduk ispatlanmis oldu bu "deney"konusuyla..

Arkadaşlar öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Ben psikoloji öğrencisiyim. 3 arkadaşımla Araştırma metodları dersi için bir yarı deneysel araştırma yapmamız istendi. Yani quasi experimental da deniyor. Benimde aklıma burası geldi. Quasi experimental nedir diye bakarsanız bulabilirsiniz netten. Hepinizin tepkilerini tek tek okudum. Psikolojide sorumluluğun yayılması diye bir durum var. Sosyal psikoloji temelli bir kuramdır. Yani kısaca zor durumda ki birine kaç kişi destek oluyor kaç kişi de olaya müdahil olmak yerine nasılsa biri yardım eder diye düşünüyor üzerine çalışan bir kuram. İnsanları buna iten nedir vs. Gerçekten hikayeye üzülen varsa da onlardan özür dilerim. Dalga geçenler inanmayanlara da teşekkür ediyorum tabi ki bu da beklediğimiz bir tepkiydi zaten. Üç kişi yazınca hikaye de karışıklıklar olmuş olabilir :) Ama ben bu foruma ara ara bakarım. Hepiniz çok içten ve çok samimi insanlarsınız. Böyle bir kadın dayanışması olduğunu bilmek çok keyifli. Ben aynı zaman da kadınlarla,şiddet ve travma üzerine çalışmalarda co-therapist olarak görev alıyorum. Eğer hesabım kapatılmazsa tüm bunlardan sonra,gerçekten samimi olarak gelenlere yardımcı olmak çok isterim. Hakkınızı lütfen helal edin. Sizlerin varlığını bilmek beni kadınlar adına umutlandırdı.

kk dan başka deney yapacak alanınız yok mu sizin Allah Aşkına.
Bu platformların olmadığı zamanlarda bu deneysel !çalışmalar nerede yapılıyormuş küçük hanım.
hikayen de cidden çok saçmaydı

İnandırıcılığı geçtm bir sürü gerçek olay var burada onlardan birini inceleseydiniz keşke saçmalamak yerine

Yarı-deneysel araştırma demek.

Bilimsel bir araştırmayı kk üzerinden yapıyor. Vovov. Wikipedia da kullanıyordur, ben inanırım :KK70:

Ek olarak burası baya rastgele her düzeyden insanın katıldığı bir site.
Bu arada konu sahibi randomizasyon (rastgelelileştirme) kullanma (ki quasi experimentalda bu kadar rastgele deneği neden seçtin, neden herhangi bir soru yöneltmedin, kendinize şükredin deception(kandırmaca) ı kullandın muamma), + spesifik bir gruba yönel madem quasi-experimental bir araştırma yapıyormuşsun, sonuçların güzel çıkar iyi çıkar smhsmad :p
Bilgi psikolojideki hocalardan biri arkadaşım :)
İletmemi istediğin bir şey var mı just? Hani araştırmanın niteliğini tereddüte düşüren bir şey varsa söyleyeyim :KK53::KK70:

Ay çok heyecanlı gidiyordu devam etsene kız ne oldu şimdi kapıdaki iki izbanduttan biri "yenge telefonu nerden buldun" diyerek telefonunu aldı, sonra büyük bir vazoyla kafasına vurup bayılttın, ardından bağlayıp bodrum kata kilitledin, ve pencerden aşağı zar zor atlayıp arkadaki ormana doğru kaçmaya başladınçok büyük ihtimalle :KK66: Hatta diğeri de fark etti peşinden geliyor. Bütün gece karanlıkta seni aradılar şu an bir kamyona bindin ve ailene gidiyorsun. Devamını da yaz!!

Bilgi psikolojideki hocalardan biri arkadaşım :)
İletmemi istediğin bir şey var mı just? Hani araştırmanın niteliğini tereddüte düşüren bir şey varsa söyleyeyim :KK53::KK70:

Ya ben hala co-therapiste gülüyorum hashdnmasdf

Moklu bir stajyerlik bu kadar abartılabilirdi :KK70:

Bir üniversite öğrencisine boyle saçma sapan araştırma konusunu yakıştıramadım nedense. Başka bi konu üzerinden gitseydin keşke. Eğitim seviyesimi düşüyor anlamadım ki. Kadına şiddeti konu alabilirdin mesela ne gerek var basit ayrıntılarda bogulmaya. 20 binlik alışveriş yapıyormuş ama üniversitede asistanmış. Kim inanir... kimse inanmaz bosuna yordun kendini.Çok araştırma yapmak istiyosan sokaklara cik anket yap biz öyle yapıyorduk. Hadi diyelim burda yapmak istedin elini yormaya gerek yok burda bir sürü gerçek hikaye var acarsın birini kac kişi okumuş kac kişi olumlu cevap vermiş bakarsın.

X