• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...

Hiç inandırıcı gelmedi ki.. şimdi diyeceksin ki inanmak zorunda değilsiniz.. doğruu.. ama inanmamızı istiyorsan bir kağıda kadınlar kulubu yazıp evdeki pahalı bi kaç eşyanın üzerine tutarak fotoğraf paylaş..
Eğer gerçekse çok geçmiş olsun, özenilen birçok hayatın gerçek yüzü böyledir belki.. ama umutsuz olmamalısın, neden o evden sadece tabutun çıkacakmış, ailenden yardım iste.. buraya yazabiliyorsan onlara hayli hayli ulaşırsın diye düşünüyorum..
asansörü uzaktan ceksın bence :KK70: sonucta evdekı asansör apartmandakıler gibi degıl

Şuan asistan öğretim görevlisiyim ve aynı zamanda master yapıyorum. İşime aşığım. Ama tüm bu güzel hikaye 1 sene önce bitti.

Öncelikle teog için türkçe paragraf sorularından biri için kendi konundan sana bir örnek olsun bu.

Fukaralığın gözü kör olsun şöyle bi tripleks havuzlu içinde hizmetçiler falan olan villada rehin alınamadım ya ....yanarım yanarım ona yanarım
Hahaha bende geçen gün kara sevda izlerken. Yemişim kemali orda o havuz ayağımın dibinde 150 merdivenden inip bana ıhlamur getirecek hizmetci var. Bunun yanı sıra ben istemeden emir de bana dokunmuyor. Stiletto topuk giyen bebekli anne mi olur. Arabayı şoför çocuğu hizmetçi taşırsa olur.Nihan da şimdi adamı iflas ettirme derdinde. Olum o ev gidecek ev sesimi duysa emire soyliycem koş yiğidim saltanatını yok etme planı yapıyorlar diye:)))

Belki gercektir bee nerden biliyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz Allah Allah

Boyle olaylar sadece tv deki insanlarin basina gelmiyor
Ahkam kesen sensin sanki"belki gercektir bee "falan daha düzgün yazabilirdin bence. Ayrica hikaye tutarsiz dikkatli okursan belli oluyor zaten.

Cidden bu konulu bir dizi mi var kızlar? Aralarda yazmışsınız :KK53:

Ek: bir de bölümünü söyler misiniz bakacağım merak ettim :D

@Maykay sayesinde şu an konuya hakimim:KK48: bi kere piremsesler gibi büyümüş bi kız 1 fiske yese ortalığı ayağa kaldırır. sen baya dayanıklı çıkmışsın. yaratıcılığına 10 üzerinden 10 puan canım. başarılarının devamını dilerim:deli:

Back
X