asansörü uzaktan ceksın bence sonucta evdekı asansör apartmandakıler gibi degılHiç inandırıcı gelmedi ki.. şimdi diyeceksin ki inanmak zorunda değilsiniz.. doğruu.. ama inanmamızı istiyorsan bir kağıda kadınlar kulubu yazıp evdeki pahalı bi kaç eşyanın üzerine tutarak fotoğraf paylaş..
Eğer gerçekse çok geçmiş olsun, özenilen birçok hayatın gerçek yüzü böyledir belki.. ama umutsuz olmamalısın, neden o evden sadece tabutun çıkacakmış, ailenden yardım iste.. buraya yazabiliyorsan onlara hayli hayli ulaşırsın diye düşünüyorum..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...
- Konu Sahibi Suzan24
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hardal değil havyar olmasın o yahuHardaldan yürü bence. Cökelek peyniri olucak hali yok ya asansorlu sarayda
aşk olsun hiç de dalga değil. cidden merak ettiğimden yazdım. yani şahsım adına durum böyle.Mizah köşesi mi burasi
İnsanlarla dalga gecmeyi birakin artik
Ya dogruysa bunu vebalini zor ödersiniz ben diyeyim
Hahaha bende geçen gün kara sevda izlerken. Yemişim kemali orda o havuz ayağımın dibinde 150 merdivenden inip bana ıhlamur getirecek hizmetci var. Bunun yanı sıra ben istemeden emir de bana dokunmuyor. Stiletto topuk giyen bebekli anne mi olur. Arabayı şoför çocuğu hizmetçi taşırsa olur.Nihan da şimdi adamı iflas ettirme derdinde. Olum o ev gidecek ev sesimi duysa emire soyliycem koş yiğidim saltanatını yok etme planı yapıyorlar diye:)))Fukaralığın gözü kör olsun şöyle bi tripleks havuzlu içinde hizmetçiler falan olan villada rehin alınamadım ya ....yanarım yanarım ona yanarım
Hardal değil havyar olmasın o yahu
Konuyu okuyamadım silmişmi ne yapmış ?
Havyar
Ahkam kesen sensin sanki"belki gercektir bee "falan daha düzgün yazabilirdin bence. Ayrica hikaye tutarsiz dikkatli okursan belli oluyor zaten.Belki gercektir bee nerden biliyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz Allah Allah
Boyle olaylar sadece tv deki insanlarin basina gelmiyor
Ziyagil köşkü mü ki ordada asansör vardı sonra olaylar olaylaranlatmıycam inanmazsınız demiş
sonra '' 3 katlı asansürümüzle yukarı cıkarmıs, temızlıkci görmüş'' demiş. ayrıntılarda gizli mal varlığı
bı arkadaş
'' ziyaa ziyaa'' demiş. bende dıyorum aynısından
pis fakırlar
Ruhu ne kadar fakirse demekHardal değil havyar olmasın o yahu
hiç hatırlamıyorumZiyagil köşkü mü ki ordada asansör vardı sonra olaylar olaylar
ama asansör önemli
Konu sahibi uydu rüya görüyor bizde Burda halay basi cekiyoruz bu arada bildiri manyagi oldum
Yok izliyor alttan
Yok yok haydar benceHardal değil havyar olmasın o yahu